Piastri si stále verí: Nechcel by som byť na ich mieste | Magazín F1 - F1online.sk

Vynikajúca forma Oscara Piastriho z prvej časti sezóny je minulosťou. Max Verstappen ho sťahuje raketovým tempom a Lando Norris už do veľkej miery dokázal zmazať aj stratu, ktorú nabral po odstúpení v Holandsku. Austrálčan však o svojom titule nepochybuje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217160/piastri-si-stale-veri-nechcel-by-som-byt-na-ich-mieste

Väčší tlak je na tebe Oscar. Max nemá čo stratiť a aj keby titul nezíska, tak je považovaný za naj jazdca sezóny. :slight_smile:

5 Likes

Možná tak pro tebe, což zas nikoho nezajímá

5 Likes

Emil zatim nic navic nepredvedl, kdyz nemel nej auto byl pomaly a v kreci v poli porazenych. Ted ma dominantni auto a navic v zavodech stesti na okolnosti, viz Austin a brzda Leclerc.

Oscar ma podla mna momentalne napriek bodovemu naskoku z veducej trojice najhorsie karty. Verstappen sa vezie na vlne uspechov. Norris sa moze utesovat tym, ze aspon rychlostne na tom bol v Singapure a Austine velmi dobre, asi najlepsie z celeho pola. Na tom moze dalsie vikendy stavat a navyse je jeho bodova strata mala. Piastri nielenze robil chyby, ale uz od Monzy rychlostne ani raz na Verstappena s Norrisom nestacil, od Baku dokonca vyrazne.

10 Likes

Bude to zaujimave Ocar je asi out takze Lando alebo Max.super zapletka.

Krasne si ho sundal :joy: :clap: :clap: :clap:

Este, ze v tej zapletke neni Hamilton… To by si tu reval cele dni :smiley:

Lui?ten je rad ze dorazi do ciela na 4tom mieste v pretekoch to je jeho tohtorocne maximum. :joy: Ale tebe to staci Lui je tvoj idol

Pomaly je ten tvoj Lui nekako to mas v tejj hlavicke popletene :joy:

Kazdopadne sa o tohtorocnom majstrovi sveta bude myslim hovorit, ze ma nervy zo zeleza. Vidim to na Oscara. On ma oproti Landovi jednu vyhodu - v suboji kolo na kolo dokaze Maxa predbehnut.

2 Likes

Tak daj kto je naj jazdec sezony? Zeby Alonso?:joy:

1 Like

Prispej do diskusie a daj svojho naj jazdca doterajšej sezóny.

Len nenapíš Alonsa, ktorý je rád, že v závere sezóny predbehol tenistu na body.

9 Likes

V den ked Hogar povie ze Alonso nebol najvacsi carodejnik s uber mega vykonmi ktore popieraju zakony fyziky tak tato stranka zanikne. Ale aby nebol za idiota predpokladam ze povie Russella, s cim by sa mozno aj dalo suhlasit ze bol na urovni Verstappena tuto sezonu.

4 Likes

Nech ho. Napsal svuj nazor na tuto kauzu. Myslim ze jeho prispevek byl vycerpavajici, jasny a samozrejme zcela mylny.

Me napriklad, a dozajista nejen me, tvuj nazor zajima.

Kazdopadne Oscar i ty mate, podle me, pravdu. Vetsi tlak je nyni na Oscara a Lando a Max jsou stihaci. Max, ten je za me uplne chill, ale i Lando vypada silne.

Nicmene, Oscar ma objektivne nejlepsi pozici. Par zavodu nevyslo, ale vse se muze zmenit natotata.

Jeho vyjadreni se mi opravdu libi. Sebevedomi, ala Max. Jezdecky urcite jeste ma co zlepsovat i konzistenci na Maxe nema, ale jinak to bude solidni mistr sveta.

7 Likes

Určitě ne pilot, co sám zahodil 30b a říkal, že problém byl vykonnost monopostu :smile:

1 Like

tiMure nech toho, ty si se ještě neomluvil za ty nesmysly co si tu psal loni

1 Like

Takze kto teda? Kazdy neako postracal zbytocne body.Davaj vyjadrí sa kto je naj jazdec tento rocnik?

2 Likes

Nej jezdce za tenhle rok ti řeknu až se odjedou všechny závody

On sa radsej nevyjadri aby nebol za trolla :joy: