Piastri si stále verí: Nechcel by som byť na ich mieste | Magazín F1 - F1online.sk

Aha, a ako s tým “dominantným autom” jazdí napríklad Tsunoda? :thinking:

2 Likes

BLB to ma v hlave popletene zerie ho ze Luimu sa nedari .

Takze presne ako som predpokladal nechces byt za trolla tak potom naco komentujes maxa ked sezona este neskoncila?nechaj si svoje múdrosti po sezone a obohat nas s nimi potom.

2 Likes

Slabý deflecting a len si pripravujes pôdu na to aby to mohol byť Piastri ak vyhrá. Pretoze ked vyhra Norris tak tu zasa budes vyplakavat s konšpiráciou že McL uprednostňuje Norrisa. Verstappena si už teraz odpísal že nie je. A zvyšných 5 pretekov nebude mať reálny vplyv na zvyšných 17 jazdcov že by rozhodli kto bol najlepší.

4 Likes

Však já komentuju ty vaše nesmysly z kultu, strašně vymytý mozky

Ty si prvy ktory by mal mlčať pri slove kult a vymytý mozek

5 Likes

Za co bych to měl dát Maxovi? Když zahodil podium ve Španělsku? Za ty chyby v Monacké Q? Nebo za spin na Silverstone? Či výkon v Maďarsku? Nebo snad za to, že si nechal utéc PP v Singapuru? Já neříkám, že Max nejel letos x závodů, kde byl výborný, no není potřeba si tu hrát na to, že Max nedělá chyby a neztratil velké množství bodů chybami ze své strany

Copak Donkey, ty si zase otevřel excel a nezvládl si základní tabulku, tak si to tu ventiluješ?

Ty vymyty mozog :joy: daj este nieco Janko.ked uz nechces svojho naj jazca sezony prezradit.aj ked vsetci tusime kto nim podla teba je :joy:

1 Like

Cože jsi? Nějak ti nerozumím a tvému narušenému myšlení

Tak si to preloz ked nerozumies :joy: Janko ty naš vševedko

Do vsetkeho nam tu Janko mudruje a ked sa ho narovinu spytas tak je ticho a povie ze po sezone .:joy: To nevymyslis

2 Likes

Čaká nás každopádne zaujímavý koniec sezóny. Nech už to dopadne akokoľvek. Maxo si už nemusí nič dokazovať tak ako ktorýkoľvek majster sveta hoc i jedennásobný. Na ťahu sú chlapci z MCL.

11 Likes

Otevřeš flašku, aj když by vyhrál Piastri? :tumbler_glass: :champagne:

1 Like

Ľahšiu otázku poprosím :grinning:

3 Likes

Já tušil, že bude záludná

1 Like

Oscarovi som fandil v podstate celu sezonu, ale podla toho posledneho odseku si zrejme titu nezasluzi. Ak sa vyriesi toto…ak ja najdem rychlost, ak tamto…No poviem rovno, same sa mu nevyriesi nic, ak to nevie vyriesit on a sam najst tu rychlost.

Ako moze Piastri cakat, ze sa mu nieco vyriesi samo, ked hovori, ze sam musi najst rychlost?

rozhodne to najblizsi upgrade z mclarenu. ak dokazu bud dorovnat rb, alebo aspon utiect vsetkym ostatnym okrem rb, tak su safe. ak nic nespravia a zostanu tam, kde su, tak to bude velky ludsky pribeh pre verstapena.

Otázka bola, kto je podľa teba najlepší jazdec v doterajšom priebehu sezóny a nie kto nie je.

Takže aká je odpoveď?