Aby lando buchol po brownovom stole a povedal mu ze jak hierarchicky tak vykonnostne bude proste on ta jednotka a ze doruci titul
Už se o Piastrim nebudu bavit.
Mám na něj svůj názor už od přestupu do McL. A každým dnem mě v něm jen utvrzuje.
Bohuzel není 22h, a nejspíš by ten názor byl stejně pod cenzurou, abych ho mohl říct.
Áno to je fakt. Neuposlúchnutie príkazu však nemalo za následok stratu titulu pre tímom preferovaného pilota.
Tady je Jezku problem v tom, ze Lando muze pritvrdit vuci Maxovi a dejme tomu Charlesovi. To dokonce bude muset. Ale nemuze pritvrdit na sveho teammate.
To je stejne jako Charles nemohl byt stejne tvrdy na Carlose jako Carlos na neho. A to Charles rozhodne meky neni. Rozhodne ne na Maxe.
Mozna si nekteri vzpomenou jak jsem psal, ze Lando se musi kolo na kolo vyhnout Maxovi. Ze to neustoji. No co jsem nedomyslel je, ze Lando neceli je Maxovi.
Takze Lando musi pritvrdit na Maxe a urcite na Charlese, to jsou nejvetsi hrozby. Nemuze ale souperit s Oscarem. Oscar je tvrdej a chytrej. Vi co ma delat. Team mu to nesmi dovolit. Oscar je Landovi vykonostne prilis blizko.
Nekteri me kritizovali, ze se mi nezdal Brown a jeho vyjadreni k RBR. Odkazoval jsem, ze se ma hlavne postarat o svuj team.
RBR je ted team, kterej nevypada uplne nejlepe. Strategicky, vykonostne a i ty zastavky nic moc. Maxovo bouchani do volantu budiz dukazem.
McLaren by mel byt na vlne. Trestat chyby a ztratu vykonu RBR. Dela to? Chyta prilezitost za pacesy?
Podla mna musi lando proste sam vstupit sebe do mysle a rozhodnut sa - je jeho super max? Je nim piastri? Leclerc?
Nie, podla mna su jeho superi vsetci na stejno … proste nezameriavat sa na kolegu ani na supera v PK ale proste na vsetkych. To by potom mozno nenastala situacia ako vcera ze piastri ho predbehol a uz sa to viezlo
Ale tak to vnimam len ja coby fanusik
No tak to to moc nesledujes. Max rozhodne teamovou rezii odmitne hned. Pokud tedy neni v jeho prospech.
A negativni na Maxovi je, ze to udela i v dobe kdy mu vubec o nic nejde a titul ma lozenej.
A Hamilton? Prosim Lewisi zrychli, nebrzdi Nikiho. Asi mu nefungovala vysilacka, nebo co. Ale tam se to dalo pochopit.
Som rad, lebo viem, ze s tebou sa da diskutovat. Jedine co som sa ti snazil vysvetlit, ze sa na to skus pozriet aj ocami Piastriho. Piastri nespravil nic zle, spravil len to, co by spravil kazdy pilot v jeho situacii, aj Norris. Piastri nemal nic zakazane, a tak chcel ist na vitazstvo.
Keby mu to tim zakazal, pred pretekmi mu dal za ulohu to betonovat za Norrisom a on by to porusil, tak potom by to bola ina diskusia.
Neber to tak, ze strielam do Landa len tak, ja ho mam rad (opakujem, ze patri k mojim oblubenym pilotom, mam ho radsej ako Piastriho), ale fakt tie chyby co opakuje, tak sa kopia (zle starty, strata vedenia hned po PP, slaba obrana ked ho viackrat zaskocil Max a teraz Oscar, vcera nedobrzdenie do sikany a navrat cez povinnu obkluku) a uz je toho podla mna vela z jeho strany na to, ze chce titul. Samozrejme ani tim mu nepomaha, ale v prvom rade musi byt on perfektny, a potom bude na stole diskusia, ze ho tim pripravuje o titul.
Ok. Tak koukas na to takhle. Ja jsem s tim v pohode, ale mam na tohle jinej nazor.
Podle me v tomhle musi pomoct Landovi team. I Max mel podporu v teamu. A porad ma. Nikdo mu nepredhazuje jeho minely. Podporuji ho i kdyz se nekdy chova ponekud kontroverzne.
Klidne objetuji Checa, aby Maxovi pomohl. Totez dela Mercedes. Ty si jen hraji na slusnaky, ale klidne zakazou svym jezdcum utocit a Bottase taky klidne obetovali.
Ale jak rikam mame na to proste kazdej svuj pohled.
Ako ja chapem aj jak sa na to divas ty, lenze u rbr nemal max kolegu takeho dravca ako ma lando piastriho mi pride
Oni si sami za toto mozu kedze sa brown bil do prs jak nemaju 1-2 ale neviem ci nezabudol na tu dobru prupovidku - davaj pozor co si zelas, mohol by si to dostat
Obecne nic proti tomu co pises. Ale na prvnim miste musi byt bezchybny team. Nebo se k tomu blizit. Pilot potrebuje v dnesni dobe absolutni komfort.
Ten daval Hamiltonovi Wolf. Az byl nekdy smesny. Tohle dostava Max a i Horner a Marko nekdy pusobi smesne. Ale tak to musi byt.
Hraval jsem tenis i fotbalek na amaterske urovni a ne moc dobre. Neco jsem obcas vyhral, vetsinou ne. Ale pokud jsem vyhral, a z par turnajku jsem si pohar za vitezstvi odnesl, tak pokud vim, nikdy jsem nebyl nejlepsi. Jen jsem obcas vyuzil lepsi psychiky.
V 2021, byl Max fakticky bezchybny. Ale kdo slapal na 200 procent byl RBR. Ten team byl proste lepsi nez Mercedes a to Mercedes jel tak na 150 procent.
To ti da sebeduveru.
Tak tohle jsi trefil presne.
Vyborne vystihnute.
Zak mal tak velku pokrytecku hubu na Hornera, ked sa chcel velmi votriet do priazne Wolffovi, ze teraz na to doplatil a bud si naserie do huby alebo pripravi Norrisa o titul.
To je rozdiel medzi top sefmi ako Horner a Wolff a takym Zakom, ktory sa musi naucit kedy a ako mat velkohube vyhlasenia na superov a nie len bezhlavo trepat. A potom je tu Fred, ktory ostatnych absolutne neriesi.
Moze, Piastri by uhol a sekol by tu sikanu krizom. Norris mu nemal nechat miesto v tej zakrute. Piastri si je velmi dobre vedomy, ze Norrisa vyradit nemoze.
Nevravím že Lando nerobí chyby. Samozrejme robí ako kazdy na gride.Tá jeho nervozita podľa mna z velkej časti pramení z toho že v kľúčových momentoch nemá podporu tímu. Ale nech si robia ako uznajú. Lando nie je zrejme taká povaha aby búchal po stole ako píše ježko a to je asi fakt chyba. Ale tým že si je Piastri vedomý toho že nemôže vyradiť Landa ako píšeš Evke na 100% istý nie si.
To je sice asi pravda, ale vsadit na to nemuzes. A vyrazeni by se blizilo katastrofe. Sestnact bodu by ztratil na Charlese a dokonce 17 na Maxe (Max by mel nejrychlejsi kolo). No tak to by se mu to sakra zkomplikovalo.
Nemůže? A proč, vždyť mu vůbec nic nehrozí. Ztráta bodů mu může být lhostejná a maximálně mu tým přikáže jet na Landa, což měl udělat dávno. Takže předpokládat, že by uhnul, je velký optimismus, který si Norris nemůže ve svojí situaci dovolit.
Tohle podepisu. I to o Vasserovi. Wolf i Horner chyby delaji to ano, ale v tomhle jsou etalonem.
Zak mal tak velku pokrytecku hubu na Hornera, ked sa chcel velmi votriet do priazne Wolffovi, ze teraz na to doplatil a bud si naserie do huby alebo pripravi Norrisa o titul.
Veľká pravda. Včera tam sedel ako mumák.
Zalezi od pilota, ale ked nie je perfektny ani tim ani pilot a pilot robi taketo chyby ako Lando, tak to nemozme hadzat na tim.
Pozrime sa na RB a Maxa. RB od rakuskeho pitstopu kopi pri Maxovi jednu chybu za druhou, ale ten stale zbiera maximum toho, na co auto ma, jazdecke chyby nerobi a ked moze, tak poziciu ziska, zatial co Norris ked moze, tak poziciu strati.
Hamilton je iny pripad, ten potrebuje absolutnu pohodu a podporu, ale aj ked ju nema, tak az taketo chyby ako Lando nerobi (hlavne nie opakovane).
Nevravim, ze McLaren nema svoju cast viny, ale v prvom rade ak chce Lando podporu timu, tak on sam im musi ukazat, ze sa vyvaruje chybam na svojej strane.
On v podstate podporu timu ma, vzdy dostane lepsiu strategiu a aj vcera ho chcel tim dostat pred Oscara undercutom, ale skratka vcera Lando nemal absolutne tempo na neho.
Len ako pisal @tiMur, velkohuby buran Zak sa chytil do svojich vlastnych utokov na RB, lebo nevie o com je boj o titul a predstavuje si to ako hurvinek valku. A tak aby nebol za hlupaka (lebo Marko by mu to hned pripomenul co rozpraval), tak sa silou mocou brani tomu, aby z Piastriho urobil verejne dvojku.