Btw proč znovu obhajuješ pilota, co jezdí, jak Ham poslesni tři roky?
Nie som na Josa zlý len som bol včera nas.ratý. V ignore nie je .
Jediné čo ma trápi že ak by klokan včera nevletel na Landa ako keby mal byť koniec sveta tak mohlo byť všetko inak. Keby išiel do súboja takisto bezhlavo aj Lando a vybúrajú sa bolo by to ok? Určite nie. Komu by to prospelo. Včera mohli prísť v ťažkej pohode 1-2 . Lando znervóznel začal kopiť chyby a obaja si zbytočne vzájomným naháňaním odpálili pneu. A pred Ferrari neskončil ani jeden z nich. Ferrari to krásne využilo. Za to pred nimi klobúk dole. Lando robí chyby ale veľká časť z nich je na základe toho že nemá v tíme pohodu a podporu akú by potreboval. A ako som už písal niekde minule čo by som dal za to keby mal v sebe viac takej prasáckosti ako Max alebo Esteban. No ale to je iný príbeh
Holt fandis vedle Bottase nejhodnejsimu a nejslusnejsimu pilotovi na rostu. Mas to tezke. Drz se.
Ja to resit nemusim. Diky bohu.
Vidis a predsa aj tu sa najdu taki co uz vasseura posielaju doprdele ze nic nespravil a je marny
Kľud. Nič nie je stratené. Dokonca Brown pripúšťa zmenu “papájových pravidiel” lebo zaňuchali, že problémy Red Bullu sú trvalejšieho rázu a vyslovil sa za väčšiu podporu pre Landa v boji o titul nie je nič stratené. Naopak ak zaberie aj Oskar môžu získať obidva tituly.
Podla mna je blbost kritizovat piastriho dravost, no zaroven neni blbost kritizovat landovu bojazlivost
Sorry, ale nemůžeme ignorovat základní rozdíl v jejich momentální situaci. Piastrimu může být úplně jedno, jestli vyřadí sebe i kolegu, on bojuje o svoje postavení v týmu a platí pro něj “čím hůř pro Norrise, tím líp pro něho”. Titul má letos opravdu v rovině terorie. Norris si nemůže tenhle přístup dovolit, jestli si má zachovat reálnou šanci na titul, on vypadnout nesmí.
Ja vim, tak fakta jsou jasna. Vasseur je co se tyce porovnani mene uspesny nez Binotto. Ale me prijde, ze ten team nejak lepe funguje.
Kdo me spis zarazi je Brown. Nevim co s nim je, ale on ztrati double, jeho piloti jsou down a on tam krepci vic nez Vasseur. Jak kdyby fandil Ferrari. Ja teda nevim, jak Lando s Oscarem, ale me by to moc nenadchlo, kdyby mel muj sef, po tom co nam Ferko sebralo vitezstvi hubu od ucha k uchu.
Nic proti Brownovi nemam, ale bere to jako srandu, nebo to bere vazne?
??? Na základě čeho to platí? Proč by Piastrimu mělo jít o tohle?
Nezlob se, ale Ty jsi tuhle větu opravdu nepochopil, nebo co na ní vlastně rozporuješ?
Je to tak. Ale souhlasim s @Hedgehog ze nelze vycitat Oscarovi utok na Landa, ale Lando ma omezene moznosti obrany.
Oba nehrajou stejnou hru. Oscar ma obrovskou vyhodu. Je to primarne chyba Browna. Je obeti svych prohlaseni o ferovem pristupu k obou pilotum, kdyz si chtel dloubnou do RBR.
Kdyz team nezasahne, nebude Lando bojovat jen proti ostatnim, ale i proti svemu kolegovi.
Dal netreba zapominat ze mu v Madarsku nechal vyhru. Oscar to hodil za hlavu, prirozene, on je presvedcen ze to tak melo byt a vyhru si zaslouzil ( psal jsem vam ze mi pripomina Maxe). Ale team by si toho mel byt vedom. A kdyz apelovali na Landa, ze bude potrebovat Oscarovu pomoc. No nevim, nevim jestli tohle bylo ono.
Ale at si nehraju na svatouska. Pro me samozrejme vysledek temer idealni v soucasnem rozlozeni sil.
Rozporuju v tom, že Piastrimu může být jedno, jestli vyřadí sebe i kolegu. A tím spíš nechápu tu část čím hůř pro Norrise, tím líp pro Piastriho. Piastri se zaměřuje na svůj výkon, ale často Landovi pomáhal, loni to bylo vidět v několika závodech
Napsal jsi to úplně přesně, k tomu není co dodat.
On vypadnutím i s případným vyřazením kolegy neriskuje skoro nic kromě pár “tytyty”, o titul na rozdíl od kolegy nebojuje, kdežto případný zisk Landova titulu ohrožuje jeho primární cíl, tj. získat pozici týmové jedničky. Víc v tom není potřeba hledat.
No ved o tom ale pisem, norris je moc makky na to v akej pozicii je a piastri nerobi nic zle, presne ako pises ty
Ale jaký pořád měkký, on se teď nemůže bránit tvrdě. Přesně jak psal @tiMur , má prostě omezené možnosti obrany. Možná je moc měkký dovnitř týmu, to jo.
Tak nie som si vedomý, že pilot odmietol poslúchnuť tím, teda zamestnávateľa. Asi v 2007? Lebo smeruje to k tomu, že sa ide všetko na Landa a prípadné obštrukcie by sa s Oskarom mohli ťahať ako negatívum.
Čo navrhuješ? Aby Lando jazdil tvrdo ako Piastri a dochádzalo k stretom a prípadným vypadnutiam. Na jeho mieste by som to uz dávno robil. Ved je to v jeho prípade ako vidíme úplne jedno.
Ale v podstate to by bolo fajn pre teba. Čárly číha
Tak to bychom si vzpomněli, naposledy to byl Max v Brazílii 2022 . Předtím Seb “multi 21”, a možná bychom ještě někoho našli. Rozdíl je v tom, že oba už byli mistři světa, mohli si takový přístup dovolit a taky to ohledně celkového výsledku nemělo žádný vliv.
Ano na to narazam - prislo mi divne ze ked moze konecne bojovat o titul tak sklopi hlavu a akceptuje ze nemaju 1-2 a ze prave on neni ta 1ka… verstappena sa prvy a posledny raz pytali ci pusti Pereza, hned im to vysvetlil
Inak podobny pristup mi vadi aj u leclerca ale tam sa to zasa vsetko vybulike dalsi rok s prichodom sira Lewisa