Piastri si podľa Norrisa nenechal v súboji dostatočnú rezervu: Mohli sme vypadnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Som rad, ze to vidis podobne ohladne Zaka. Rosberg ho potom v rozhovore krasne pogriloval a Zak vyzeral ako uplny amater s tymi svojimi odpovedami. Pripominal mi Binotta ako sefa timu. :smiley:

To som videl. Krásne mu naložil.

O co slo? :smiley: ja uz som po zavode slavil

Neriskuje skoro nic? riskuje tím hodně, i právě o to, že mu tým nebude věřit. Kdyby jezdil, jako kamikadze, tak post jedničky nedostane a to Oscar moc dobře ví

Nebudeš, ale furt to děláš. Furt ti vadí, že je pilot sobeckej v danou chvíli

Rosberg grills Zak Brown face to face: ‘You allowed Leclerc to come by’ (msn.com)

Niekde na X (Twitter) je video, ale nemam teraz moc casu to hladat. :slight_smile:

1 Like

Od tý doby ani slovo. :wink:

ja som uz nacrtol v inom vlakne, ze Zak ci Stella asi ani nemaju inu moznost, resp ziadnu paku ako Piastriho vmanevrovat do role dvojky byt len docasnej.

Mark Webber je asi velmi sikovny manazer jednak po velmi rozumne posunul do McLarenu a zrejme aj na zmluve si dal zalezat a Oscar nemusi robit nosica vody pokial sam nechce a evidentne nechce.
To uz mu Mark asi vysvetlil, ze ked sa raz dostane do role dvojky bude tazke sa z nej dostat von. To asi nie je len priebeh pretekov, ale celkovy pristup v garazi, vyvoj, jazdecke preferencie…

Norris moze byt rychlesji ci talentovanejsi, ale mam pocit, ze mu trochu chyba take Vettelovske ci Verstappenovske ego. Vies si predstavit, co by Max robil keby si Perez v 2021 dovolil s nim bojovat o vitazstvo? Vsak ho nepustil ani na piate miesto ked uz vonkoncom o nic neslo.

1 Like

no išlo o 1-2 v jazdcoch 2022

Nemáte někde tu smlouvu, kde se píše, že nemá být 2?
Já ji nemohu najít.

Chceš ji? já jí mám, hned jak odpálkoval Alpine

Maxovi o nic neslo, pokial sa dobre pamatam.

takze piastri porusuje zmluvu, ok pisem si … :writing_hand:

Ja ti neviem akú zmluvu má Piastri a ani ako a čím ho naočkoval Webber. Každopádne je to vydarená dvojka. Ale myslím že hlavné slovo má tím. A ako si to spravia tak to budú mať. A už som dnes niekde písal že u Landa mi chýba viac dravosti. Kúsok z Maxa,Ocona atd.

Nemáš tu smlouvu? Hledal jsem, ale nikde ji nemůžu najít.

Jo klidně mi to pošli. Budu rád. Aspoň se zase něco dozvím.

Jak ses na to chytil. Samozřejmě, že ve smlouvě obecně nebude nic typu: budeš dělat dvojku. Úvahu o tom, že by tým nemohl “přinutit” jezdce dělat dovjku jsou nesmyslný. Však se podívej na McL 07, jak se snažil z Alonsa dělat dvojku nesmyslně, přitom stačilo, aby Ham věděl, kde je jeho místo a mohli mít titul

Aha, já myslel, že mate smlouvu.

To bylo trochu něco jiného.
Piastri je vzadu o parník.

Jasně, jde o Hama, tak je to jiný :stuck_out_tongue:

smlouvu nemám, ale ty data, že RBR začal nejvíc ztrácet v brzdných zonách jsou normálně na twitteru nebo i v analýzách

Inak toto není zlý nápad
image

1 Like