Piastri si podľa Norrisa nenechal v súboji dostatočnú rezervu: Mohli sme vypadnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Max to dá. Tento rok má zdatného pomocníka z austrálie😃

Ja verim Landovi a McLarenu. :v:

1 Like

Ok, tak sme v zasade na centralnom bode nakoniec nasli zhodu. Zriedkava udalost na internetivych diskusnych forach. :+1:

Uz by som sa asi opakoval.

Ja rátam a zároveň dúfam, že Brown buchne päsťou po stole a určí Landa jednotkou v tíme. Je navjyšší čas.

1 Like

Tomu ja už neverím. Dnes tam sedel ako tľk a nespravil absolutne nič. On si asi skôr rieši Indy a toto necháva Stellovi.

1 Like

Ak by v McLarene mali urcit jednotku, uz by sa to stalo.

Ale celé to má pre mňa jedno veľké pozitívum. Ferrari wins doma je najvááác. Nikto nikde neuvidí taku radosť ako na monze :smiley:

5 Likes

A musí to urobiť hneď, kým sa Red Bull nedostane z problémov.

1 Like

mozeme byt len vdacny, ze mame moznost sledovat top tim, ktory nezakazuje svojim jazdcom zavodit. K tomu mame vlastne 3-4 timy, ktore bojuju o vitazstvo v priebehu sezony. Nech vyhra titul kto chce, to nie je podstatne. Podstatne je uzivat si a ocenit vykony pilotov. Mam pocit, ze niektori tu len pocitate tituly a ine hluposti.

6 Likes

Titul je to čo sa na konci počíta. Či?

1 Like

Oba šampionáty… tak aspoň sa zdá že už vedia, že sa ide aj o WDC…

Ono to fakt zatiaľ je tak, že viac ako Peréz pomáha Emilovi k titulu Piastri :grin:

2 Likes

Max je stroj. On ešte tento rok niečo uvála. Nech sú RB v akýchkoľvek h.o.v.n.ách

1 Like

pre mna nie, aj ked som jedneho casu vedel naspamat skoro vsetkych postupne ako Vettel :smiley: Podstatna je zabava, emocie. Ak to niekto citit tak, ze chce prenechat svoj zavod kolegovi, aby mu pomohol, kludne. Ale kritizovat jazdca ci tim, zato ze si to robia po svojom…

a inak, ked teda ide o jazdecky sampionat. Tak nemalo by sa prave preto nezasahovat do toho suboja timovou reziou?

To je tvoj názor. Taký Helmut Marko to vidí inak…

vsak jasne, ja sa mu do toho nestaram.

Som za. Nemalo. Ale nech je teda v time jeden jazdec. Respektíve nech si pretek režíruje každá strana garáže po svojom ak teda musia byť dvaja jazdci. Žiadne odovzdávanie dát. Proste nič. V tomto ma pekne s.e.r.i.e cyklistika. No ale čo už Papaya rules.

1 Like

6 Likes

Dobrá řeč. Třeba dneska to byl pěkný, svěží, otevřený a dynamický závod. Můj favorit (Max) se jím prokousal se zaťatými zuby, ale stejně jsem si to užil. Piastriho drzost a odvaha, jeho vůle po výhře, Leclercova brilantní jízda, strategické šachy, předjíždělo se, co chtít víc.

1 Like

:grin: :grin: :grin: :+1:

151515