zaujimavy pohlad
timovu reziu aby sme vsetci vedeli ako suboj Pia vs Nor dopadne uz dopredu a vlastne aj titul. Urcite by nas ten zavod bavil viac.
Nico ho trochu pogriloval.
https://x.com/milclaren/status/1830274804672278772?t=ERDUCSBqsHwgnrnS_3MTIw&s=09
Vyzerajú ako banda č.urák.ov
Bohužiaľ máš pravdu… už to nie je banda klaunov na múriku Ferrari, ake v McL…
Zober si Verstappena, Hamiltona, Vettela, Schumachera alebo Sennu. A teraz mi povedz, ktorý z nich by pomáhal kolegovi k titulu v situácii v akej je aktuálne Piastri a Norris?
Vôbec sa nenasie.ram do Norrisa, len píšem ako to je. Chalan chybuje v podstate víkend čo víkend a rozhadzuje body ako už dlho nikto v F1 v najlepšom aute.
Bodaj by si mal pravdu.
Titul Norrisa by mi nevadil, mám ho celkom rád, ale nezaslúži si ho tento rok. Oveľa viac by som ho doprial Leclercovi, ak ho má Max prehrať.
Přesně, ze sraček se dostali na top a očekávají se od nich oba tituly, to jsou hrozní amatéři
Ehm, to mu mal prostredníctvom vysielačky cez tím oznámiť, že ide útočiť? Neviem si predstaviť Maxa alebo Lewisa, že by sa nechali takto prekvapiť.
Piastri predviedol krásny tvrdý manéver aký chceme v F1 vidieť. Tím mu to nezakázal, takže nič neporušil. Palec hore pre neho.
Ja si myslim, ze Max by bol podobnym utokom od Pereza mimoriadne zaskoceny.
To je pravda, kedže by to v časoch nie tak ďalekých musel Peréz poslať minimálne okolo polovičky štartovacieho pola aby na Maxa niečo skúsil
Ponukas len svoj nazor. Nepises, ako to je. Tak, sko vsetci tu na fore.
Presne tak. Koho zaujíma to, že Mercedes získal PK v 2021, Ferrari v 2008, keď jazdecký titul bral Verstappen v RB, respektíve Hamilton v McLarene?
Hlavne pomocníka z Británie, ktorý ten titul nechce/nezaslúži si.
Jasne že by bol zaskočený. Za 1. by si to Péro nedovolil a za 2. by mu to tím dôrazne zakázal.
Buďme realisti zas.
Ako by mohol Pérez takto prekvapiť Maxa, keď pravidelne štartuje aj o 5 alebo viac pozícii vzadu. A keď sa nedajbože kvalifikuje o 1-2 pozície za ním, tak ešte do prvej zákruty ich pár stratí a prekvapenie je nereálne.
To, že Norris často chybuje a rozhadzuje body nie je tak?
Väčšinu PP stratil do prvej zákruty, všetky PP stratil asi ešte v prvom sektore. To je len môj názor toto a nie fakt?
A za 3. Musel by být u Maxe, což byl max na startovní pozici
Ano, zo styroch PP stratil tento rok tri po starte a jednu teraz v Monze v tretej zakrute. To je fakt.
Ze sa jedna o “zasadnu” chybu, Norris rozhadzuje body, ako uz “dlho nikto v najlepsom aute” a “nezasluzi si titul” je uz tvoj hodnotiaci usudok a nie fakt.
Ze Norris rozhadzuje body “vikend co vikend” je ocividny nezmysel.
Super. Zas dookola to isté. Kopanie kopanie kopanie. Šupnem si ťa do ignoru a budem snáď v pohode. A to som veľmi nechcel. Budeme mať od seba pokoj. Ale naozaj nie ako ty Hogra a potom sa snim chceš lajkovať. Maj sa pekne. Ahoj.