Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Dejve ty jsi troll :cry:

Už konečně oceňuješ přístup McLarenu?

Neoceňuje :grinning: radši by viděl dominovat jednoho pilota :thinking:

Já myslím že to oceňuje, jen to moc nechce napsat aby tomu nedal veřejné uznání :slightly_smiling_face:

2 Likes

Záleží na situaci, teď jsou v situaci kdy si to můžou dovolit, vloni to chytrý přístup určitě nebyl.
Ale hezké to ono to je, to vo tom žádná.

Hezké, hezké, hlavně je to sportovní a proto to oceňovat, ne pro efektivitu, i když ono to že na sebe tlačí má něco do sebe i pro cestu k lepším výkonům.

1 Like

Idioti - uhnuli Landovi a Alo si bránil pozici. Někteří by si měli dát dovolenou

2 Likes

Jo, bylo to v poho. Alonso měl teda pořádné koule okolo toho Landa, ale provedl to bez chybičky a slavilo to úspěch :+1:

2 Likes

To teda, umyslné vrážení do soupeřů je kořením, no a férový souboj? D.ebilové. Až tak, že už ani hláška s dětma neni vtipná - zkoušel jsem to. :unamused: xdd

2 Likes

Ještě čekám na potvrzení, že Webber jede politický hry v pozadí u McL. Sice nevím, jak se to do teď mělo projevit, ale když to tu někdo tvrdí, tak to bude určitě pravda

1 Like

To te slechti, ale tak byla by to slusnost. :wink:

Kazdopadne to byl moc hezkej zavod, chybel Max, to uz jsem psal, ale zase mohli vyniknout jini.

Podle me je videt obrovskej pokrok Landa. Na startu zablokoval Charlese, takze nejlepe startujici pilot ztratil pozici ( akce ala Max), vyskolil Oscara ( ten moc hezky tlacil, ale tohle se mu nepovedlo), pak uhnul jen tak trosicku a Oscar by se nevesel.

No po minulem vikendu se chlapec sebral moc pekne. Doufam ze Oscar bude v Silverstone trosku silnejsi. Sezona je pekna.

… to fakt s těma d.ebilama napsala? :eyes:

2 Likes

Na to jsem se ptal už dávno, nic konkrétního jsem se pochopitelně nedozvěděl. :+1:

1 Like

jj když pouštěli okolo zpět Landa. :upside_down_face: Alonso je ve velké nevoli, ten fakt nesmí nic pro některé.

2 Likes

Ok, to jsem nečetl a ani netušil, od tak benevolentní osoby ještě k tomu :smile: Ta už se svým biasem též dobře odepisuje teda.

2 Likes

Omluva by byla slušnost, aniž by to někdo vyžadoval :smile:

2 Likes

To inak bolo trocha prefikane od Piastriho. Mozno chce vyvolat okamzity pitstop. Ked videl, ze to nezabralo a Norris pitol prvy tak uz bol ok s moznostou, ze natiahne stint. Samozrejme namiesto slubenych 4s nabral stratu 6.3. Sekundu stratil v boxoch s lavou pneu zvysok na trati.

1 Like

Ty nemas zmysel pre humor a sarkazmus, ani sa nesnaz

Na to ani ziadna matfyzacka rovnicka neni

1 Like

@Evap dcera smrti, dovolila si napisat neslusne slovo na Alonsa ooooooo nezavidim :skull::skull:

1 Like

Lando zdaleka není tak labilní, jak se o něm říká. Zatím se vždycky po nepovedeném závodě dokázal rychle sebrat. Závod pěkný pro mě s dobrým koncem :smile: , příště je nový závod… Tiše si hýčkám naději, že mu to zavěšení fakt pomohlo.

2 Likes