Dejve ty jsi troll
Už konečně oceňuješ přístup McLarenu?
Neoceňuje radši by viděl dominovat jednoho pilota
Já myslím že to oceňuje, jen to moc nechce napsat aby tomu nedal veřejné uznání
Záleží na situaci, teď jsou v situaci kdy si to můžou dovolit, vloni to chytrý přístup určitě nebyl.
Ale hezké to ono to je, to vo tom žádná.
Hezké, hezké, hlavně je to sportovní a proto to oceňovat, ne pro efektivitu, i když ono to že na sebe tlačí má něco do sebe i pro cestu k lepším výkonům.
Idioti - uhnuli Landovi a Alo si bránil pozici. Někteří by si měli dát dovolenou
Jo, bylo to v poho. Alonso měl teda pořádné koule okolo toho Landa, ale provedl to bez chybičky a slavilo to úspěch
To teda, umyslné vrážení do soupeřů je kořením, no a férový souboj? D.ebilové. Až tak, že už ani hláška s dětma neni vtipná - zkoušel jsem to. xdd
Ještě čekám na potvrzení, že Webber jede politický hry v pozadí u McL. Sice nevím, jak se to do teď mělo projevit, ale když to tu někdo tvrdí, tak to bude určitě pravda
To te slechti, ale tak byla by to slusnost.
Kazdopadne to byl moc hezkej zavod, chybel Max, to uz jsem psal, ale zase mohli vyniknout jini.
Podle me je videt obrovskej pokrok Landa. Na startu zablokoval Charlese, takze nejlepe startujici pilot ztratil pozici ( akce ala Max), vyskolil Oscara ( ten moc hezky tlacil, ale tohle se mu nepovedlo), pak uhnul jen tak trosicku a Oscar by se nevesel.
No po minulem vikendu se chlapec sebral moc pekne. Doufam ze Oscar bude v Silverstone trosku silnejsi. Sezona je pekna.
… to fakt s těma d.ebilama napsala?
Na to jsem se ptal už dávno, nic konkrétního jsem se pochopitelně nedozvěděl.
Ok, to jsem nečetl a ani netušil, od tak benevolentní osoby ještě k tomu Ta už se svým biasem též dobře odepisuje teda.
Omluva by byla slušnost, aniž by to někdo vyžadoval
To inak bolo trocha prefikane od Piastriho. Mozno chce vyvolat okamzity pitstop. Ked videl, ze to nezabralo a Norris pitol prvy tak uz bol ok s moznostou, ze natiahne stint. Samozrejme namiesto slubenych 4s nabral stratu 6.3. Sekundu stratil v boxoch s lavou pneu zvysok na trati.
Ty nemas zmysel pre humor a sarkazmus, ani sa nesnaz
Na to ani ziadna matfyzacka rovnicka neni
Lando zdaleka není tak labilní, jak se o něm říká. Zatím se vždycky po nepovedeném závodě dokázal rychle sebrat. Závod pěkný pro mě s dobrým koncem , příště je nový závod… Tiše si hýčkám naději, že mu to zavěšení fakt pomohlo.