Od takovýho pokrytce je to vlastně pochvala, díky Ježku.
Tady jde hlavně o to za co, že, když u Maxe to bylo kořením závodu Ale to jsi prostě ty, jde ti jen o stranu a parazitovat na té druhé, vždy.
To je to, co jsem se tu snažil říct celou dobu taky mám za to, že hlášení flat spot bylo z důvodu žádosti o pit hned
Mne ide o stranu?
Povie fanatik okej
Mne ide o to, ze pri vasom style diskusie si tu budete velmi skoro pisat len ty spineless a hogr, mozno aj puff vlastne
Clovek sem uz NIC nemoze bapisat aby paraniodny spineless nerypal
Vsetko vysvetlovat vaetko dokladat vsetko zdovodnovat
Zla zla Eva ze si DOVOLILA napisat na niekoho v zapale fandenia, ze je d3bil
Nebyl jsi to ty, kdo tu kritizoval moje komentáře na adresu RBR a Maxe a rozhodně to nebylo stylem, že jsou to ■■■■■■■é?
Ano v tvém případě jde o stranu. Evap včera neměla svůj den a odkopala se tu solidně, ale ok, takhle funguje, každý nějak fungujeme. Jen je směšný, aby si tu vyčítal něco mně a pak za to stejný bránil někoho jinýho.
spineless se poslední dobou strašně zhoršil. Že by se moje přitvrzení vůči Alonsovi na něm projevovalo až tak moc?
Rozhodně, ukazuješ to tady skoro furt
Ono je otázka kdo vlastně je pro vás ještě okej
Ja si nemyslím, že nové zavesenie pomohlo Landovi k víťazstvu… lebo v závodnom tempe vyzeral Oscar lepšie(možno mal Lando naozaj nejaké poškodenie)… Lando vyhral závod najmä v hlave… a v čom bol včera lepší než Piastri, boli aj súboje… aj keď ho Oscar dokázal predbehnúť, tak Lando si šikovne prevzal DRS a urobil lepší výjazd, aby Oscara naspäť predbehol… samozrejme trochu to Oscarovi pobabrali v stratégii, ale to nič nemení na tom, že Lando predviedol výborný výkon a nepustil Oscara pred seba… a to je podľa mňa dôležitejšie pre Landa do budúcich závodov…
jak se muze spineless zhoršit, Dejve?
Díky za zastání, ale klidně se na to vykašli . Tohle je čistá ztráta času a já něco vydržím. Aspoň si odpočine jiný terč
. Dík
.
No očividně může, potvrdí ti to 9 z 10 místních chateru
9 z 10 místních čítrů?
Hele dokážu pochopit že trnula strachy aby Lando zvítězil, ok dejme tomu v tom zápalu momentu když mu tak fandí, ale není to košer označení, fakt ne, neudělali nic špatně. Je to fakt kontrast k tomu jak tady obhajovala kořením závodu počínání opentleného Maxe.
Já přišel do diskuze kousek po té koukám, zpětně jsem se tím neprotloukal tak jsem to nevěděl. No očividně si za tím stojí, nechme to tak, sama ty vztahy takhle zbytečně hrotí.
… to už Jirka tady zkoušel sílu chateru, ne že by charakterně splnil co tam slíbil, že
Jaj takze posudkova komisia vas troch uz vydala aj stanovisko - ked ma niekto iny nazor ako vy, tak sa automaticky odkope a ukaze v najhorsom svetle
Neviem co vam je ale prehanate to
Vasi klasicki rbr enemies tu uz nesu tak aktivni, tak treba do kazdeho bez rozdielu sit, to je teda super strategia
Tak jo, som za stranu normalnych uzivatwlov a nie trollov konspiratorov a hejterov
My argumenty podali, k čemuž jsi zcela slepej, tak už běž tam kde slunce nikdy nesvítí
Ono kdybych neviděl, jak si tu dělají srandu z toho nesportovního chování Verstappena a zlehčují to, tak to neřeším, ale přesně jak píšeš, ten bezprostřední kontrast je vtipný nebo teda spíš smutný…
Ty, když netrolluješ a nehejtuješ. Ježek, když nemá potřebu si hrát na KGB. Evap, než ji bouchl dekl. Puff, když nezačne fandit Maxovi. Ferda, když nemá svoje chvíle. Nebudu to tu vypisovat dál, ono je problém vždy v určitém chování, ne v celku.