Áno presne tak. Pozrel som si pretek ešte raz vo väčšom klude. A bolo krásne vidno ako sa mu uhol. Inak by bolo vybavené. Chvalabohu to dopadlo dobre.
Taky se budu muset ještě podívat v klidu, tohle už skoro nebylo na moje nervy. Přece jenom, když člověk ví, jak to dopadne, tak to má v určitých případech něco do sebe .
Vážně? Evap napsala, že jsou d.ebilové.
No, každý jak je libo, pro mě tohle je F1 kterou mám rád
Pro mě taky, o to víc mě tahle slova překvapila… ale co už, snad děti přežily férový souboj na trati o 7. místo.
Alonsovi bude za měsíc 44 a realně fakt nevidím duvod, proč by měl končit. Crazy.
to kludne mozes postnut aj Landov retake v rovnakej casti okruhu.
Piastriho skoro vyradil Colapinto, po souboji s Yukim ztratil prehled a byl tam huge tyres kiss, Piastri mel co delat aby to srovnal
Ani nevim jestli Cola dostal trest za vytlaceni z trate.
Myslim, ze tam nic k reseni nebylo. Ale treba se ti nekdo omluvi.
Víš co, já o to ani nestojím. Pěkný den .
Tak to tu ani nikde nepadlo. Uzavřel bych to, ale to kopání do obou pilotů je mimo. Landa včera nikdo neshazoval.
Piastriho sa inzinier spytal, ci je s tym flatspotom ok, povedal, ze to zvladne
Ale pobavil som sa vecer na vasich fantasmagoriach o nejakom zarezani
Urcite nebudem pondelkove rano travit interakciou s tebou
Slovami klasika - pekny den
No jistě, není argument, tak se z toho vykroutíš. Ono by stačilo, kdyby si zase nepřekrucoval to, co se stalo. Pěkný den - snad bez dalšího překrucování
Staci pozriet prepis vysielacky a nemutit tu vodu
Klid, já nefandím vyloženě ani jednomu a tak nemám problém ukazovat na problémy u obou.
Ale reaguju na příspěvek kde je Piastrri označen za bezohledného a agresivního závodníka, což prostě není pravda a vtipné je, že naopak nejblíže katastrofě byl právě Norriss
Už to raději nepíšeš o Norrisovi co? Aby jsi nedostal kotel. Teď za to nově mohl nějakej Norriss
Sorry, síla zvyku všude psát ss