Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to už sa dostávame aj na tých 5-6 účtov, o ktorých tu píšu. :sweat_smile:

Sranda ale, že to zlo tu nebolo, kým neprišli zelení českí Chánovčania. Staré dobré f1.sk, tam tie diskusie boli veľmi fajn.

1 Like

No tak ježek s Josem tu zase ukázali jaký mají charakter a u toho dokázali totálně zase zabít fórum. Vážně to byl klid, když tu oba dva nefungovali (alespoň krátkou chvíli). To obviňování, že za to vždy může někdo jiný už taky nepomáhá. Nejdřív jsem to byl já, potom Situs, pak Spine, pak Puff a teď Matti. Je na čase, aby jste se probrali a buď změnili přístup k fungování na fóru, nebo to nebyli vůbec. Co jste tu dokázali zase vytvořit za hnůj, to je opravdu nechutný.

2 Likes

Už ti skončili pohovory v práci Honzíku?

Tak šup na priepustky a administratívu alebo nezmyselné maily a prieskumy, koré otravujú celú firmu.

Toto vlákno je smutným pohľadom do celej spoločnosti… od trollenia, posmievania sa, provokovania až k hádkam, osobným útokom a nadávkam… najlepšie je vracanie sa k minulosti a ospravedlňovanie svojho hulvátstva hulvátstvami iných… jedni kričia na druhých a druhí kričia na prvých… zdalo sa mi, že je správne ak sa niektorí ľudia postavia na obranu niekoho, kto tu chodí prispievať slušne a nekonfliktne s tým, že nikoho neprovokuje a nikoho z užívateľov nikdy neuráža… bohužiaľ ani v tomto sa nevieme spojiť a odsúdiť zbytočné provokácie a posmešky, lebo sa začína riešiť kto sa na tú obranu postavil a vedú sa tu vojny naďalej… najsmutnejšie je, že admin tu buď nie je alebo sa len prizerá a mädlí si ruky, koľko klikov a príspevkov pribúda pod článkom… a možno to robí ako dobrovoľník bez nároku na peniaze… v takom prípade sa mu ospravedlňujem… ak to ale robí za peniaze, tak je to smutné… opäť ste mi na nejaký čas znechutili tento portál… budem sa radšej venovať rodine namiesto míňania času na čítanie nenávistných príspevkov od ľudí, ktorí zrejme rodiny nemajú, sú frustrovaní alebo čokoľvek iné kvôli čomu majú potrebu tu toto robiť… prajem šťastný život naozaj všetkým, lebo niektorých mi je tu ľúto… asi nemajú šťastný život keď tu predvádzajú toto… ak som sa niekedy niekoho dotkol tak sa ospravedlňujem… ostatným ďakujem za pokec a zdieľanie svojich názorov na F1

6 Likes

Připadáš si důležitě, když to jakože zhodnotíš tvým “odborným pohledem?”

To jsou teď jakože vybral jenom Ježka a Jose, protože ti zrovna leží v hlavičce? Další kdo tady rozkládají forum: Já, David, Bretnix, rHapo, Horatio, Raptor, Evka, Michal, Triper, MaxIsFasterThanYou, Helmutko, Spasitel, Rastor, Lole, Warakar, Timur, Ambassador_Kosh, Nordotor, Calabria, Pinďa, Donie_Darko, Landofan, Blackest_07

• další jiní, u kterých jsem si nevzpomněl, ti všichni tady, ti zabíjí fórum, ty, který chceš jenom věcně diskutovat a tito lidé ti to kazí, to je fakt hnůj
4 Likes
  1. Díky za zastání, vážím si toho
  2. Určitě neodcházej, byla by to škoda. Vždycky jsou přínosem lidi, kteří diskutují pozitivně a konstruktivně. Ostatní je fakt lepší ignorovat
5 Likes

Nezabudni zase pisat spravy jak ta to uz s3rie ze tu je kazdy proti tebe - tvl co ty si za cloveka fakt, tu si ma beries do huby ale do spravy mi nariekas hogre

Naozaj tebe neni zle zo seba?

2 Likes

V mnohom mas pravdu, ale toto nie je riesenie, zial je to komplexny problem a ako sme sa zhodli, nie ciernobiely. Tiez mam myslienky ako ty (bolo by super keby si si vsimol aj utoky a klamstva na mna), ale mrzelo by ma, keby slusni prispievatelia, co chcu vecne diskutovat, koncili, tak snad tomu tak nebude… :slight_smile:
Obe strany by s tym mali skoncit a uz to nehrotit.

Byl to drsnej incident, spatne liznutej obrubnik dokaze svoje :crossed_fingers:

Je mi zle z lidí, co si tu hrají na “já tu chodím objektivně a konstrkutivně diskutovat” a potom tu jedou hnojomety. Ty ježku, ty obzvlášť mlč, když si sám urážel na základě vzhledu. To ti přijde normální?

2 Likes

Mal som rozpísaný príspevok, kde by som znova len otváral túto diskusiu a to už nechcem… navyše mal som tam trochu kritický postoj aj k tvojim včerajším správam… mažem ho, pretože fakt ťa beriem do skupiny ľudí, ktorí obohacujú fórum v pozitívnom zmysle a ak už neidem kritizovať provkatérov a trollov, tak teba už vôbec… nech sa ti darí… pre mňa má zmysel byť menej na fóre, aj keď mi to je ľúto… určite sa sem tam ale podelím o názor… ale v najbližšej dobe asi sa budem venovať prospešnejším veciam :slight_smile:

1 Like

Dietrichu, kdyby si nedělal ze sebe blbce, tak objektivně vidíš co se tu dělo. Však se podívej, že jsem tu nepřispíval a Jos s Ježkem jeli to stejný, tak co tu chceš na mě házet?

Proč by ti další jmenovaní zabijeli fórum? Fórum zabíjí ti, co tu jedou neustále konflikty, urážení, ale zároveň pokrytecky hrají, že to nedělají nebo je to až nasledná reakce. Sám mi řekni, jestli ti přijde normální do fóra o F1 tahat urážky o vzhledu, vzdělání, práci atd? A nevymlouvej se, že já něco, jenom na tom odpověz a potom si můžeš projít ten list co jsi jmenoval a říct si, kdo tu co přináší.

Jinak pokud tak @Evap otřáslo to, že jsem si tu dovolil její kritiku, tak jsem napsal proč. To, že tu už regulerně lajkuje urážky, ale sama urážení odsuzuje je prostě pokrytectví, já jsem to zdůvodnil. Včera jsem se od Evap jen dozvěděl to, že můžeš dělat screenshoty out of kontextu a z lidí dělat ■■■■■■■■ protože proč by ses měl domáhá kontextu. A co se týče formulové stránky, tak já tu byl opakovaně označován za tupého haters, když jsem sdílel negativní zprávy ohledně RBR a Maxe. Evap tu regulerně napsal, že Piastri je křivák a Webber jede politický hry - jako v neděli "ať mu to bájný Webber vyřídí v týmu ". Tak vaší logikou je Evap tupá haterka ne? Nebo tady už si budeme hrát na to, že je to něco jiného?

2 Likes

Rozumiem ti, tieto temy a hadky su zbytocne a skor oberaju o chut tu byt (hlavne ak sa z ako tak vecneho sporu stane gulas sporov a tem a vytahovania vsetkeho (ne)mozneho), nez obohacuju, urcite sa aspon sem tam zapajaj, tiez neprispievam nonstop, aj pre tie ataky :slight_smile:

1 Like

Tu sa uz pourazal kazdy

Ale zase a uz ma to fakt vytaca, preco pises mna v spojitosti s objektivitou??

Kde ja som objektivny

Čiže ti je zle zo seba. :face_vomiting:

3 Likes

treba vypnut forum na nejake dva mesiace nech to tu vychladne

2 Likes

No to je ten problém, kde jsi objektivní? A proč si mě tu urážel, ale potom tu někomu píšeš, že mu je 15 atd a dalšímu, že ničí fórum?:thinking:

Nebude na chleba

Ježko tu neprispieval veľmi dlho, začal nedávno. Boli týždne kedy som neprispieval ani ja, keď som bol na dovolenke alebo po výletoch. A predstav si, že hádky tu boli tak ako obvykle. Akurát som v nich nebol ja a ježko, ale Bretnix, Raptor, Helmutko a iní, ktorých vymenoval @Dietrich_Reimann. Nikoho však neprekvapuje, že vždy si v nich bol na opačnej strane ty.

Veď ty už máš konflikt aj s Evap, s ktorou nikto nikdy konflikt nemal ty odpad. :sweat_smile:

Čo keby si skúsil to čo ježko, nech to potvrdíme alebo vyvrátime? Daj si na mesiac pauzu a uvidíme, či tu hádok bude menej alebo nie.

Mas v sebe nevyriesene problemy, mna sa to netyka, neobtazuj ma s tym