Priznaj ze si fanboy a ja priznam co po mne chces
To su co za reci?
Ja som vzdy svoj postoj odovodnil tvojim vlastnym konanim a citaciami, ty mas len pocity a dokola klames tu o clenstve s ich trojicou, s ktorou mam 0 DMs.
Mimochodom Kasu sme vobec nejak hlbsie neriesili, cize neklam zase o rozhodenom sandale. Skor sa riesilo, preco si Ferda myslel, ze si fan RB
Ale ak si zelas, mozeme aj ine veci z tej komunikacie riesit, ked vytahujes taketo, to je tvoj ciel?
Edit: sice si to zmenil, ale videl som ako si napisal ze falosny a nie fanboy, tak si sa ukazal…
Ježečku, je potřeba si dát zase na nějaký čas pauzu, koukám
To je najlepsie, rozduchat ohen a potom kricat, ze hori
Peace out
Daj sa liecit, ty si fakt mala holka/ adolescent
Dám ti sem koment, len aby tento flame mohol pokračovať.
Dokaz tvoje (klamlive) tvrdenia o mne a mozeme sa niekam pohnut.
Vedla sa priznavas k podpore klamstiev a vynasania osobnych udajov/utokov o exekuciach (videl som aj dalsie podpory odsudeniahodnych komentov), ze si robis srandu, ale ked ja napisem “pichlavi uzivatelia”, ustrelil ti dekel, nalepkujes a klames.
Kebyze si ja dovolim pisat o Maxovi a RB, ako ini, ktorych mas rad, pisu o inych jazdcoch a timoch, ci uzivateloch, tak ma tu doslova ukrizujete, to ti nevadi, ale problem som ja (teda mimo alzakov).
Prisiel si s nulovymi citaciami, co tak velmi na lync som napisal, ale za to s viacerymi klamstvami, takze liecit by sa tu mal niekto iny
Ty tu mozes komentovat co chces, ako chces, ale ja uz musim ako si ty/niektori zelate, tak?
Lebo ty si tu roky a vsetko vies, spravas sa slusne a objektivne a ja som tu 5 minut
No vidis, mne z pichlavosti a tebe nonstop z mclarenu
Uz ma nebavis, neobtazuj sa mat posledne slovo
Ved tu postni tie moje komenty k McLarenu, ktore su ine a nevhodne narozdiel od tvojich, ci inych, aby tu bol lync a nalepkovanie, sup sup, ved chceme fakty a nie klamstva a pocity.
A uz by si KONECNE mohol postnut aj to kde rypem do Ferrari co si riesil a zase klamal a dodnes ani mu ani bu…
Inak vedla pises o paranoi, ta tvoja ze Kasa je Situs dopadla ako?
Tu si geroj, vdaka kamaratstvam atd., ale aby si mal gule a vecnost v DM to nie, tam places o sikane, ale tu ma rad poopluvas a zaklames…
Okej pan Despota, naposledy
Peknu vizitku si si tu spravil zq tu chvilu co tu si
Ale nie ty budes mna riesit, lebo sak je to lepsie jak zjest porciu sebareflexie
Na mna su tu ludia zvyknuti ja uz toto neriesim
Ale u teba som takyto zosup takto skoro uprimne necakal
Staci ze mcl ma hviezdne auto a fanboyko z krovia hejterstva RBR a Ferrari extremne rychlo vyskocil
Keby si tu bol aspon v sezone 2022 a videl to vsetko, mozno vlastne si tu bol a teraz pekne zatajujes aby si si udrzal tvar
Cenim aj ze si ctis sukromie a vytahujes tam moje sukromne spravy
Viac a viac si zasluzis cestne alzacke miesto
Pekny den prajem, vela pohybu vela vody a vela fandenia tym spravnym
Uz fakt nebavis
Krasne si sa ukazal a demaskoval, cisty osobny hejt na mna a nezvladnutie argumentacie, vobec s nicim co o mne pises si neprisiel, len pocity a utoky, ziadna odpoved na konkretne veci co pisem. Ty ma tu bez dokazov nalepkujes a klames, ale ja vraj vnucujem nieco tebe
A kde? Ze si dovolim napisat soft verziu nieco tebe ci o tebe, co ty ides casto do inych hardcore, vratane mna?
Ako je mozne, ze si s nicim konkretnym neprisiel, ale drzo tu klames, posielas ma liecit, pritom ty tu chces ban ako to nedavas a ja upadam?
Kde je ta vecnost a pravda?
Kludne si dajme seriu kratkych otazok a odpovedi a vela sa ukaze, ale vidiet, ze o to ti nejde…
Ty si to nezvladol a naozaj ma to mrzi, co uz, maj sa
Matti ja nemam dva mesiace prazdniny tak sa nestrapnuj uz
Síla, co?
Ved si na mna nemusel reagovat a nic z toho co sa dialo, by sa nestalo. Ale nedokazal si nereagovat a zvladnut moj nazor, pricom svojim sa vzdy ohanas, ze ty mozes (ja zjavne nie?).
A potom namiesto faktov prisli primarne pocity a urazky, tam si ten cas investoval, nie do vecnosti a dokazov k tvrdeniam, cau.
@spineIesssheep uplne nechapacky
Staci sa pozriet kto na koho viac pouziva ake slova a argumentuje realnymi tvrdeniami a nie klamstvami, ale skoda reci, fakt ma to mrzi, nech si mysli co chce, aj klame, zabiteho kopa casu zbytocne…
10/10 alzak
Čo keby tu napíšete aspoň svoj vek a čím sa živíte?
Nech si vieme urobiť lepší obraz o vás.
Ja som ty, co nevies kolko mas rokov?
Ty vies, ze ty si ja, ja viem, ze ty si ja aj ze ja som ja, ale Matti nevie, ze ty si ja a ja som ja a mozno ani nevie kolko mas rokov.
Ja som predsa fejkovy data analytik (btw nikdy som to tu o sebe takto nenapisal, ze to je moja pozicia), mam 25-50 rokov a mam tu viacero uctov, niekedy 3, inoky 5, 6 alebo dokonca aj viac, zalezi ktory šimpanz z Chanova pise.
Matti uz dva moje ucty nepriamo odhalil - teba a Michal824. Honzi uz je kusok od toho, aby odhalil aj Evap. Mozno budeme za chvilu vsetci Triper.
Triper uz je airobot ale inak jj je to presne tak jezek tu stoji za vsetkym zlom, aj za tym co tu bolo ked tu jezek este nechodil, lebo tu chodil jos
Dobrá práce chlapci.