Daj mi tu moje citaty, aby si sa tu po mne vozil acohentizmami a klamstvami o bff, preco klesas na taku uroven?
Mozem poslat desiatky prikladov, kde jezko a ini sa spravali nevhodne (dokonca aj priamo ku mne) a nespamujem tu s tym, no tam si sa kedy ozvat ty? Jedna velka O. Tak preco reagujes na mna a aj to pises o inych? Smutne…
Nehovoriac o tom, ze ja som narozdiel od niekoho rozne utoky a nevhodne spravanie nelajkoval, ani to co si poslal, lebo na mna nic nemas, tak tu klames o bff.
Jezko viac x napisal, ze nie je objektivny a nemusi sa ku vsetkemu vyjadrovat, ja sa musim? A co take hrozne som napisal?
Sorry, ale toto je obycajna snaha kopnut si do mna, len kvoli alianciam a pod.
Obrovska skoda. To by byl nadherny zazitek kdybychom se sesli treba nekde v Praze. Ja bych strasne rad videl nektere mistni.
Tak. Byla to pohadka, ale moc hezky udelana. Urcite jsem se nenudil a odsejpalo to. Jako v kazde pohadce, clovek to tak musi brat. Jsme team a F1 je teamovy sport. Inu, uz chapu proc nekteri vidi v F1 teamovy sport. Maji proste radi pohadky.
Ale bylo tam i par skvelych postrehu tvurcu. Je videt ze po padocku pobihali dost slouho, aby si nezaujate vsimli nekolika veci. Treba ze Max bojuje tvrde, ale fer, ze George nedostava pentli i kdyz by mel a Lewisovi nedela problem vytlacit soupere mimo trat i za cenu bouracky. A to dokonce i ve filmu.
Ne fakt jsem se pobavil. Jednou stacilo, ale byl jsem tam s kamosem, takze koukali jsme na zname prostredi, hadali piloty podle oci a pobavil Toto na konci. Chudak George, on by ho klidne vymenil i za Damsona Idrise (JP). Nedivim se, ze je George furt nastvanej a na vsechno si stezuje.
Skoda ze to “teamove” zavodeni nikdy v realu nevidime. Takhle kdyby McLaren v Japonsku obklicil Maxe, misto toho aby se rvali mezi sebou. Klidne mohli vyhrat, jeden by ho zaskocil a druhej by ho preskocil. To by byla podivana. Snad se toho dockam. 🫠
Stále nějak nechápu co si jim udělal ty. Asi moc argumentuješ a používáš hlavu… xdd
Tak tak, ale na pohádky není člověk nikdy velkej . Trochu bych snad ubrala v tom způsobu boje hlavního hrdiny, který byl paradoxně prezentovaný v pozitivním světle (ten způsob i ten hrdina), ale lidi si rádi idealizují i třeba zbojníky atp.
A George nemusí být smutný, horší by bylo, kdyby ho chtěl Toto vyměnit za Brada Pitta - to už by bylo k zamyšlení .
Ano, má 2 hlavní nedostatky, mívá logickou argumentaci, ta je hodně štve a tak to jen stáčej do útoku, no a pak, není vyloženě jen proti nám, a kdo není jen proti nám, znamená to u nich že je proti nim. No a pak je to o té nesmyslné válce
Právě, je takovej neutral, nepřisazuje si na nás. To je pro mě příjemná změna, ngl xdd. Ale pro ně je to asi špatně.
Mezitím, my jsme si tu za poslední vikend stihli udělat další “kamarády”. A já si celou dobu myslel, jak se tu oceňuje ta upřímnost… xdd
Privitajte oficialne vaseho dalsieho clena
Člena fanouška F1? Tak to rádi
Deset minut po zacatku filmu povidam. Hele to je o Maxovi.
Ale pak jsem uznal ze tam byla hodne smeska. Kimi, Fernando, Kevin atd. Meli to nastudovany hosi. JP byl jasnej Lewis, akorat ze ten nikdy mobil neodlozi.
Naozaj uprimne, ani ja nechapem
Je to zial aj ako napisal Situs.
Ale vsimnite si, aj dnes @Hedgehog opat rypat a klamat o mne ako o dalsom clenovi, ten isty co mi pise o fanboyovi 15r., vyprazdnovani, utocil ze rypem do Ferrari bez jedineho dokazu atd. a vraj to nie je o stranach a chce vecnost. Je to vidiet
A kto mu dalsie klamstvo lajkol?
@Michal824 , ktory tu k F1 skoro nic nepise, ale vcera musel reagoval zrovna na mna s klamanim o bff, pritom pouzil 0 mojich zavaznych prehreskov, pre ktore ma musi lyncovat a riesit moju moralku, ale podla jeho logiky je v poriadku a schvaluje hrube urazky a vulgarizmy, netolerantne prispevky, vytahovanie sukromia, utoky a klamstva, lebo tam sa neozyva…
Tam je to asi len nazor, na ktory maju pravo.
Len ja uz ho nemam, lebo inde je ticho, ale u mna ide vyskocit z koze ked napisem o pichlavych uzivateloch a nastupuje acohentizmus a klamstvo o bff.
Kolko DMs som si s vami troma “alzakmi” poslal? 0 (slovom: nula).
Pisat ja o krivom Maxovi, tlstych prasatiach v RB a pod, tak som tu rozstrielany na kusky, uz som zazil lync pri VC Brazilie, ked uz som sa musel ozvat ku konspirovaniu o McFIA a dostal som naklad za nazor. A opat ticho, to sa toleruje az schvaluje a lajkuje, a vraj moralka
Cize zaver je taky, ze niekto moze preukazatelne klamat, byt hrubo osobny (vytahovat sukromne veci) az vulgarny, urazat predstavitelov F1 aj uzivatelov a je to OK, lebo nazor, ale ja nemozem (a zaroven sa musim vyjadrovat ku vsetkemu) pouzit slovne spojenie pichlavi uzivatelia, to uz je fakt privela, a uz sa po mne vozia a klamlivo nalepkuju. To sme teda dospeli a vraj tuzba po slusnej a vecnej diskusii. Skor to vyzera na Zvieraciu farmu, rovni a rovnejsi.
Ja by som najradsej urobil hrubu ciaru, lebo je to cele nezmyselne nafuknuta zalezitost, bez relevantneho zakladu, nemam chut sa tu hadat a branit pred klamstvami. Ale zakladny predpoklad je nelyncovat moj nazor, ktory je nie len opravneny, ale oproti tomu, co sa tu pravidelne na fore deje, dostatocne slusny a snazim sa byt vecny, co vylucuje klamstva o bff a pod.
Tymto by som to viacmenej uzavrel, uvidime co prinesie cas a nase sebareflexie
Gratulujem, si oficialne delulu alzak
Jen blábol, seber se trochu.
Ty sa neraduješ, ze mate o clena viac?
Dle tvých praštěných kritérií, nebavíš. Za Mattiho jsem rád, tací už tu vidět moc nejsou. Argumenty totiž u jiných v takové míře nevidět.
Modra vlajka, si o kolo pozadu
Je mi ta luto, aky klamar sa z teba stal.
Ale aspon ze viem co pises sukromne a co tu a ze ked chcem fakty a citacie, tak vzdy nic, ale pokial ide o tvoje vyplody fantazie a pocitov, to ides naplno, gratulujem
Ja napisem o pichlavych uzivateloch a je ohen na streche co som si dovolil, ze som ta neoznacil atd., ale tvoje delulu nalepkovanie a klamstva su v poriadku, pekny den
Sukromne som ti pisal to iste - prestan mi nanucovat tvoj uhol pohladu
Sam si mi predsa napisal spravu, ktora pozoatavala z tvojho ohodnotenia mijho komenara na Kasu, kde nadaval na verstappenove ospravedlnenie kde pisal ze CO AK TO TAK NEMYSLEL
Naco som ja napisal ze nech sa spamata a nerype sa v tom
A tebe to rozhodilo sandal, pretoze Kasa fandi mcl
Pozri sa so zrkadla Matti ci tebe nahodou nestriela vo ventyle z mclarenu a piastriho s landom a potom sa skus prist ospravedlnit a mozeme otocit list
Ja som tu dlho na to aby som vedel co jak je a ty si tu, znovu opakujem, 5 minut aj s cestou tak si laskavo BUD DOSTUDUJ alebo drz klakson
Myslis toho Kasu co je podla teba Situs?
Lebo ten je tusim fan Alonsa
Klames tu o mne vo viac pripadoch a ja sa mam tebe ospravedlnovat?
Obvinujes a nalepkujes bez dokazov a stale sa tvaris ze je to OK, ale prstom musis stale na mna a ine utoky na fore su ti ukradnute ak nejde o tvojich oblubencov a kritizovat sa mozu len alzaci a ja? Budicek…