Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Daj mi tu moje citaty, aby si sa tu po mne vozil acohentizmami a klamstvami o bff, preco klesas na taku uroven?
Mozem poslat desiatky prikladov, kde jezko a ini sa spravali nevhodne (dokonca aj priamo ku mne) a nespamujem tu s tym, no tam si sa kedy ozvat ty? Jedna velka O. Tak preco reagujes na mna a aj to pises o inych? Smutne…
Nehovoriac o tom, ze ja som narozdiel od niekoho rozne utoky a nevhodne spravanie nelajkoval, ani to co si poslal, lebo na mna nic nemas, tak tu klames o bff.
Jezko viac x napisal, ze nie je objektivny a nemusi sa ku vsetkemu vyjadrovat, ja sa musim? A co take hrozne som napisal?
Sorry, ale toto je obycajna snaha kopnut si do mna, len kvoli alianciam a pod.

3 Likes

Obrovska skoda. To by byl nadherny zazitek kdybychom se sesli treba nekde v Praze. Ja bych strasne rad videl nektere mistni. :rofl:

Tak. Byla to pohadka, ale moc hezky udelana. Urcite jsem se nenudil a odsejpalo to. Jako v kazde pohadce, clovek to tak musi brat. Jsme team a F1 je teamovy sport. Inu, uz chapu proc nekteri vidi v F1 teamovy sport. :grin: Maji proste radi pohadky.

Ale bylo tam i par skvelych postrehu tvurcu. Je videt ze po padocku pobihali dost slouho, aby si nezaujate vsimli nekolika veci. Treba ze Max bojuje tvrde, ale fer, ze George nedostava pentli i kdyz by mel a Lewisovi nedela problem vytlacit soupere mimo trat i za cenu bouracky. A to dokonce i ve filmu. :grin:

Ne fakt jsem se pobavil. Jednou stacilo, ale byl jsem tam s kamosem, takze koukali jsme na zname prostredi, hadali piloty podle oci a pobavil Toto na konci. Chudak George, on by ho klidne vymenil i za Damsona Idrise (JP). Nedivim se, ze je George furt nastvanej a na vsechno si stezuje. :smiley:

Skoda ze to “teamove” zavodeni nikdy v realu nevidime. Takhle kdyby McLaren v Japonsku obklicil Maxe, misto toho aby se rvali mezi sebou. :grin: Klidne mohli vyhrat, jeden by ho zaskocil a druhej by ho preskocil. To by byla podivana. Snad se toho dockam. 🫠

1 Like

Stále nějak nechápu co si jim udělal ty. :upside_down_face: Asi moc argumentuješ a používáš hlavu… xdd

1 Like

Tak tak, ale na pohádky není člověk nikdy velkej :smile: . Trochu bych snad ubrala v tom způsobu boje hlavního hrdiny, který byl paradoxně prezentovaný v pozitivním světle (ten způsob i ten hrdina), ale lidi si rádi idealizují i třeba zbojníky atp. :smile:
A George nemusí být smutný, horší by bylo, kdyby ho chtěl Toto vyměnit za Brada Pitta - to už by bylo k zamyšlení :smile: .

1 Like

Ano, má 2 hlavní nedostatky, mívá logickou argumentaci, ta je hodně štve a tak to jen stáčej do útoku, no a pak, není vyloženě jen proti nám, a kdo není jen proti nám, znamená to u nich že je proti nim. No a pak je to o té nesmyslné válce :smile:

1 Like

Právě, je takovej neutral, nepřisazuje si na nás. To je pro mě příjemná změna, ngl :hugs: xdd. Ale pro ně je to asi špatně. :smiley:
Mezitím, my jsme si tu za poslední vikend stihli udělat další “kamarády”. A já si celou dobu myslel, jak se tu oceňuje ta upřímnost… xdd

1 Like

Privitajte oficialne vaseho dalsieho clena :rocket::rocket:

1 Like

Člena fanouška F1? Tak to rádi :+1:

Deset minut po zacatku filmu povidam. Hele to je o Maxovi. :grin:

Ale pak jsem uznal ze tam byla hodne smeska. Kimi, Fernando, Kevin atd. Meli to nastudovany hosi. JP byl jasnej Lewis, akorat ze ten nikdy mobil neodlozi.

1 Like

Útoky na @Evap sú tu. Zelený šimpanz spadol na nové, ešte hlbšie dno. :monkey_face:

1 Like

Naozaj uprimne, ani ja nechapem :slight_smile:
Je to zial aj ako napisal Situs.
Ale vsimnite si, aj dnes @Hedgehog opat rypat a klamat o mne ako o dalsom clenovi, ten isty co mi pise o fanboyovi 15r., vyprazdnovani, utocil ze rypem do Ferrari bez jedineho dokazu atd. a vraj to nie je o stranach a chce vecnost. Je to vidiet :joy:
A kto mu dalsie klamstvo lajkol?
@Michal824 , ktory tu k F1 skoro nic nepise, ale vcera musel reagoval zrovna na mna s klamanim o bff, pritom pouzil 0 mojich zavaznych prehreskov, pre ktore ma musi lyncovat a riesit moju moralku, ale podla jeho logiky je v poriadku a schvaluje hrube urazky a vulgarizmy, netolerantne prispevky, vytahovanie sukromia, utoky a klamstva, lebo tam sa neozyva…

Tam je to asi len nazor, na ktory maju pravo.
Len ja uz ho nemam, lebo inde je ticho, ale u mna ide vyskocit z koze ked napisem o pichlavych uzivateloch a nastupuje acohentizmus a klamstvo o bff.
Kolko DMs som si s vami troma “alzakmi” poslal? 0 (slovom: nula).
Pisat ja o krivom Maxovi, tlstych prasatiach v RB a pod, tak som tu rozstrielany na kusky, uz som zazil lync pri VC Brazilie, ked uz som sa musel ozvat ku konspirovaniu o McFIA a dostal som naklad za nazor. A opat ticho, to sa toleruje az schvaluje a lajkuje, a vraj moralka :sweat_smile:

Cize zaver je taky, ze niekto moze preukazatelne klamat, byt hrubo osobny (vytahovat sukromne veci) az vulgarny, urazat predstavitelov F1 aj uzivatelov a je to OK, lebo nazor, ale ja nemozem (a zaroven sa musim vyjadrovat ku vsetkemu) pouzit slovne spojenie pichlavi uzivatelia, to uz je fakt privela, a uz sa po mne vozia a klamlivo nalepkuju. To sme teda dospeli a vraj tuzba po slusnej a vecnej diskusii. Skor to vyzera na Zvieraciu farmu, rovni a rovnejsi.

Ja by som najradsej urobil hrubu ciaru, lebo je to cele nezmyselne nafuknuta zalezitost, bez relevantneho zakladu, nemam chut sa tu hadat a branit pred klamstvami. Ale zakladny predpoklad je nelyncovat moj nazor, ktory je nie len opravneny, ale oproti tomu, co sa tu pravidelne na fore deje, dostatocne slusny a snazim sa byt vecny, co vylucuje klamstva o bff a pod.
Tymto by som to viacmenej uzavrel, uvidime co prinesie cas a nase sebareflexie :slight_smile:

2 Likes

Gratulujem, si oficialne delulu alzak

2 Likes

Jen blábol, seber se trochu.

1 Like

Ty sa neraduješ, ze mate o clena viac?

Dle tvých praštěných kritérií, nebavíš. Za Mattiho jsem rád, tací už tu vidět moc nejsou. Argumenty totiž u jiných v takové míře nevidět.

2 Likes

Modra vlajka, si o kolo pozadu

Je mi ta luto, aky klamar sa z teba stal.
Ale aspon ze viem co pises sukromne a co tu a ze ked chcem fakty a citacie, tak vzdy nic, ale pokial ide o tvoje vyplody fantazie a pocitov, to ides naplno, gratulujem :+1:
Ja napisem o pichlavych uzivateloch a je ohen na streche co som si dovolil, ze som ta neoznacil atd., ale tvoje delulu nalepkovanie a klamstva su v poriadku, pekny den :slight_smile:

3 Likes

Sukromne som ti pisal to iste - prestan mi nanucovat tvoj uhol pohladu

Sam si mi predsa napisal spravu, ktora pozoatavala z tvojho ohodnotenia mijho komenara na Kasu, kde nadaval na verstappenove ospravedlnenie kde pisal ze CO AK TO TAK NEMYSLEL

Naco som ja napisal ze nech sa spamata a nerype sa v tom

A tebe to rozhodilo sandal, pretoze Kasa fandi mcl

Pozri sa so zrkadla Matti ci tebe nahodou nestriela vo ventyle z mclarenu a piastriho s landom a potom sa skus prist ospravedlnit a mozeme otocit list

Ja som tu dlho na to aby som vedel co jak je a ty si tu, znovu opakujem, 5 minut aj s cestou tak si laskavo BUD DOSTUDUJ alebo drz klakson

2 Likes

Myslis toho Kasu co je podla teba Situs?
Lebo ten je tusim fan Alonsa :sweat_smile:

Klames tu o mne vo viac pripadoch a ja sa mam tebe ospravedlnovat?
Obvinujes a nalepkujes bez dokazov a stale sa tvaris ze je to OK, ale prstom musis stale na mna a ine utoky na fore su ti ukradnute ak nejde o tvojich oblubencov a kritizovat sa mozu len alzaci a ja? Budicek…

2 Likes