Tam počítám ho má Wolff pevně podchyceného a může ho umístit i mimo hlavní tým. I když člověk nikdy neví. Ono třeba na 2 roky s jistou sedačkou u nich poté se můžou takto domluvit, teoreticky. Beru to vše jen za spekulaci, no nakonec není tak nereálná, ono mi moc nedávalo smysl pro Maxe se vzdát jednoho z nich, ale kdyby to takto podchytil, viděl bych celý ten přesun reálněji.
Míšo není ti tohle trapný? Proč nepostneš to, co k tomu předcházelo?
Bot tu postoval lži o exekucích, to ti přijde ok?
Jos i Pinďa mě to uráželi. Možná je to pro tebe ok, aby ti někdo nadával a ty si tomu zatleskal. Já se vysral na to, abych jim furt relativně slušně odpovídal, a reagoval jsem stejně. Ale koukám, že jsi had, co záměrně překrucuje věci
No porovnání Russella s Maxem, v Mercedesu, docela se mi to zamlouvá. @PUFF přikyvuje Ne, ten by z toho byl asi na prášky, když by mu odklidili ještě Antonelliho do Alpine.
Klidně bych se podíval na interní souboj Verstappen-Russell v jednom týmu.
Možná i Max by to potřeboval pro další kariéru.
Ok teda, staniž se
Soudnost?! Zde extrémně nedostatkové zboží
Však ať Míša postne celej chain toho a nevytrhává věci z kontextu. Tu záměrně dal věci bez kontextu, prostě zákeřnej had
Ja som sa aspoň nikomu nesmial z infarktu ty chodiaca súdnosť.
Že Bottas má být clona, aby Antonelli šel do Alpine, tak to jsem nikde nečetl.
Ale je to klidně možný. Briatore je s Wolffem kámoš, a hlavně Alpine bude odebírat PU Mercedesu.
Takže udělat nějaký barter jezdec - lepší support/info pro vývoj je dost možný.
Budeš lhát dál?
Já psal že jsi se někomu smál z infarktu? Ty válíš jako.
Koukám, že už padá na úroveň lháře s exekucema, nesktuečný. A tihle budou chtít řešit morálku ostatních?
Mě vůbec fascinuje jak se tu skáče z A do Z
Víš co, když u někoho úplně absentuje sebereflexe, tak nemá cenu mu vysvětlovat, co to je. Prostě mu není dáno. Ale našel jsi to pěkně. Dovolávání se kontextu už je jenom třešnička na dortu.
Už vůbec nemám chuť se touhle záležitostí zabývat, ale nejsi tu sám .
To je to nejmenší. Ale, že tu někdo lže o exekucích? Pohoda, že tě někdo uráží? Pohoda. Ale nedej bože, aby ses ozval a už vůbec ne, abys na ně reagoval podobnou rétorikou. To tu z tebe udělají svini, co nemá morální zásady. Já se nedivím, že stav spoelčnosti je takovej jakej je. Tu v klidu napíšeš, že je Piastri křivák a bájný Webber dělá nátlaky a politickou hru za oponou bez toho, aniž bys znal Piastriho osobně a měl reálná důkazy o jednání Webbera. Ale zase, když tu postneš zprávy o RBR/Maxovi (který jsou z vícero zdrojů), tak jsi jen hloupej hater přece. Nejenže tenhle narativ je extrémně toxickej a hloupej, ale taky dokonale vykopal příkopy, pak si tu můžou stěžovat na rozdělování táborů.
To jsem rád, že alespoň dokážeš uznat to, že u tebe, Michala nebo dalších absitnuje sebereflexe. Ale všiml jsem si toho dávno, když ti vadí zmínka o Slovensku, ale nechat viset Ukrajince bylo ok. O F1 a tomu co si tu psala za nesmyslné útoky na adresu Webbera a Piastriho je už škoda slov, ale hlavně, že jsi etalon slušnosti.
Jinak ano, dovolání se kontextu je pro mě podstatné, pro tebe ne? Když tu něco napíšeš a vytrhnu to z kontextu, tak je to v pořádku? Podle mě to v pořádku není.
Stejně tak, jako tu lhát o tom, že někdo má exekuce nebo, že se měl vysmívat druhému z infakrtu. To je prostě ubohost a jestli dokážeš tohle akceptovat a určitým způsobem podporovat, tak jsi stejně ubohá.
Není důležité co se postne, ale kdo to postne a které straně to ubližuje Je to smutné ale tak to maj, jsou plní hořkosti. To jsou hlavní znaky tohoto fóra.
Pohoda, tady je znakem absence sebereflexe, když chceš vědět kontextu a doložit ho, bez vytrhávání z kontextu
Kontext jim je v tomto případě asi na překážku, tak se o něm nesmí mluvit, jinak nemáš sebereflexi, chápeš?