Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

No to vidím, kdo má v sobě nevyřešené problémy :grinning: ale tak celou dobu tu lajkuješ osobní útoky na jednu stranu, ale hraješ si na toho, kdo chce debatovat o F1. Nezapomeň to zase hodit na někoho dalšího. Btw jasně, naposílej naše zprávy Josovi, Norďákovi atd., když tu pak Dietrich posílá screeny zprávy, co jsem ti psal osobně. Není ti z tebe zle?

1 Like

Počkaj si, za pár dní ti bude zase nariekať v správach ako ho zlý Jos šikanuje.

Cigy navždy spojený s nižšou kastou.

1 Like

nevadi potom sa mozno admin spamata a zacne to tu fungovat ako to maju napisane v pravidlach

" ## Ak uvidíte problém, nahláste ho.

Moderátori diskusií majú špeciálne právomoci – sú za toto fórum zodpovední. No vy tiež. S vašou pomocou môžu byť moderátori v komunite sprostredkovateľmi, nie len správcami či políciou.

Ak si všimnete zlé správanie, nereagujte naň. Odpoveď zlé správanie podporuje tým, že ho prijme za rovnocenné, a navyše vám berie energiu a ostatným čas. Jednoducho ho nahláste. Ak takéto správanie nahlásia viacerí, budú proti nemu podniknuté kroky, či už automaticky alebo zásahom moderátora.

Aby bolo možné komunitu udržať, moderátori si vyhradzujú právo kedykoľvek a z akéhokoľvek dôvodu vymazať akýkoľvek obsah alebo účet. Moderátori nekontrolujú nové príspevky. Moderátori a prevádzkovatelia webovej lokality nenesú žiadnu zodpovednosť za akýkoľvek obsah pridaný komunitou."

inak to mozu vymazat lebo to nerobia, iba v niektorych pripadoch

1 Like

Myslím, že se vždycky snažíme svoje nazory, kritiku, at není pro někoho hezká, něčím podložit. Někdo to má jinak, když jsem se zeptal ježka co jsem tady tak hroznýho napsal na uživatele, tak mi napsal, že všechny moje příspěvky jsou sr4cky - takže asi tak k něčemu konstruktivnímu. :upside_down_face:
To, že se tu někomu nelíbí má kritika, kterou ale mám ze svý strany podloženou, nebo že občas vrácím nesmyslný utoky naražkama, že se umím chovat ironicky, ryju (třeba do Dejva xdd) atd… tak v tom asi jinej nebudu, nicméně si myslím, že se to snažím držet dost slušně a vše držím v nějakých mantinelech. Ale važně tu nebudu se všema souhlasit a neozvu se, když se mi něco hrubě nelíbí, jen abych tu udržoval ružovou atmosféru. xdd

2 Likes

Tu dostanes ban len ked niekomu bez hanby vyp1cujes, pripadne si spravis parodicky account napr ja by som si spravil na teba ze ja nvm trebars Gayrell

1 Like

Ale to je přesně ono. Prostě tam není žádná konstruktivní kritika nebo cokoliv. Já neříkám, že jsem to tu několikrát nepřepálil, přepálil, ale taky jsem se za to omluvil. Jenže pak tu máš fungování ala Jos, který tu jede urážky, shazování 24/7, dostal 5x ban a furt tu jede to svoje. Ale pozor, Evap, která oceňuje přínosné komentáře tyhle komenty lajkuje, tak kde jsme? Dietrich_Reimann mi tu bude něco vyčítat, když tu chodí dělat screenshoty out of kontext a dělat z ostatních bůh ví co (nemluvě o tom, jak sdílel moji osobní zprávu Ježkovi, kde jsem se mu omlouval a dělali si z toho akorát prdel, jak jsem debilní), tak co tu chce Dietrich_Reimann řešit?

Přes rok a půl jsem tu četl, jak jsem tupej hater, protože si dovolím sdílet články o RBR a Maxovi, který byly negativní. Ale pozornost, když jsi na správné straně, tak můžeš napsat, že je někdo křivák nebo ■■■■■, to je pohodička, to je něco jinýho.

Tohle je co mi vadí celou dobu, hrát si na něco jinýho, než reálně jsou. A pak tu ještě psát o tom, že někomu abstinuje sebereflexe, neskutečný

2 Likes

Ono to je tak, že niektorí sú tak zapálení pre svojho pilota, či tím, že prebrali a stotožnili sa s kultúrou správania sa tímu ktorému fandia. A stalo sa to ich normou.

1 Like

Nemáš začo :slight_smile: aj keď nefandíme rovnakým pilotom, vždy som rád s tebou zdieľaj svoj názor…verím že aj niekedy nabudúce… s ignoráciou máš pravdu… želám aj tebe, aby sa ti to darilo a aby ťa nedokázal nik vyprovokovať… aj keď ťa spomína tretí deň v komentároch… býva to neúnosné ale vydrž, on s tým prestane ak si ho nebudeš všímať :slight_smile: všetko dobré!!!

7 Likes

… sledujem …

1 Like

to taky asi nebude úplně pravda. Účet, který měl parodovat tebe, minimálně jméno, ban nedostal, stále ho tu máme :hugs:
@Hunderdog :heart_eyes:

3 Likes

Rastor sa tiez este zobrazuje nejak divne, mozno suspendacia, pripadne dohovor od bajneho admina ktoreho skoro nikto nikdy nevidel, ja naposledy niekedy asi loni, ked expert bob siril lgbt prava

Tak Dietrich tu nahodí screeny, stejně jako včera s tím Madarskem, že tam sice někdo psal na Alonsa napřed, že je to Bonzák (rodák) z Hovieda mu už trošku vypadlo, tam je to OK. Ale jak řikaš, na kontextu nezaleží. :upside_down_face: My tu nesmíme nic (stejně jako Alonso na trati Discord_i6ErByWLwO), jsme pod naprostým drobnohledem, dokonce vyčlenění. Nice. xdd

2 Likes

Vždyť je to komedie, tady čtu, jak Evap má být silná, že ji zmiňuju v komentářích. No tak pokud se tu vedou diskuze o tom co se tu dělo a zahrnuje to Evap, tak ji tam logicky označím. Je potřeba oživit Formana a natočit to, hoří má panenko hadr :grinning:

2 Likes

Tak to Ti slibuju, už jsem řekla všechno, co jsem chtěla.
Děkuju i ostatním, radši takhle, abych na někoho nezapomněla :slight_smile: . Pěkný klidný den!

5 Likes

Jsou tu nicky kteří když si rozklikneš jsou jen útočný, nic k F1 a ty nemá smysl brát vůbec vážně. Nebo když má někdo 5 banů, asi je jasný že s takovým nemá smysl ztrácet vůbec čas :man_shrugging: Vůbec je zajímavý že prostě Evap něco pod svým biasem přehnala, my to zmínili, omluvila se a jde se dál. No přišli jedinci se svoji věčnou válkou a vzniklo co vzniklo. Jako nikdo tu nikoho nenapraví a ani se nikdo kvůli jinému nechytne za frňák. Je jen škoda že právě těch k F1, s argumenty a logikou, je fakt poskromnu. Mě ta jejich válka “pseudostran” jak to maj fakt nezajímá.

2 Likes

Evap se složila pod svým vlastní biasem, napřed si utahuje a zlehčuje umyslné najíždění do soupeřů a pak na pěkný souboj, který právě dělá to koření F1, napíše že jsou to d.ebilové - protože Alonso a jeho žák. Ale to je její problém, že to nezvládla. když na tohle někdo upozorní.

A neboj, taky olajkovala ty utoky od ježka na mě, neni nad to lajkovat nesmysly a lži no, protože se nedokážeš vyrovnat s kritikou. xdd

2 Likes

Ježek se z toho zcvoknul, snad si to volno chvilku vezme.

2 Likes

No, nevím…ale jak řikáš, jdeme dál. Dělám za tím tlustou čáru.

2 Likes

Ono je to o tom kdo je ochotný vnímat argumenty, jak vidíš výše moc k tomu prostě ochotni nejsou :smile:

2 Likes

Já už se tam dívat nebudu. :laughing:

2 Likes