Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Konečně začínáš chápat, že jsem něco víc, než vy :smile:

1 Like

Acohentizmus?
Co k tej obrane McLarenu, co si splietal, nic?
Tak isto ako tvoje klamstva ze rypem do Ferrari, zase k tomu nic nemas?
Co je vecne a nie emocne na tvojich odpovediach?

Ved ked si tak nad vecou, v minulosti si 2x bez toho aby som ta riesil na mna negativne reagoval, ja s tym mam byt OK a ty sa ides zblaznit z toho, ze pouzijem slovne spojenie “pichlavi uzivatelia”? :joy:
To je ta strasna vec, hodna lyncu (paradoxne vraj mame narok na nazory haha) ktora spusti shitstorm a potom mi tu na zaver “vecne” pises o vyprazdnovani? Neuveritelne…
Prepac, ale ziadna logicka a vecna argumentacia, uhybas sa tvojim veciam, ale rozmazavas druhych a uz som fanboyko, no bud so sebou spokojny, ale vidiet z toho, ze to pise niekto, kto tu nechce byt, ale nedokaze to, tak chce ban… :slight_smile:

2 Likes

… jak jsi mohl :smile:

2 Likes

On nie je troll, na to nema kapacitu.

Troll je Puff, ten tu pusti jednu-dve vety, rozputa shitstorm a uz len sleduje ako zeleni šimpanzy sa tu hadaju s celym forom.

Honzi to vsak mysli vazne, on je fakt taky šimpanz, veď preto bol aj u veterinára. :monkey_face:

Krásna práca. Šimpanz prichytení pri klamstve ako vždy.

image

Jsem hroznej rasista, takhle označovat lokace podle historických názvů, počkej až přijde na řadu Hispánie nebo Gálie :smile:

2 Likes

Ani ho neoznačuj, lebo dostaneš ty ban, za to že ho nepriamo kritizuješ. Admin tu občas funguje ako Mohammed Ben Sulayem.

Naposledy tu dostal ban rAstor, pritom rovnaké porušenia pravidiel tu pachájú aj zelení šimpanzi, no tí sú tu chránená zver ako islamisti a lpgtdi ľudia v západnej európe.

PS: Ak mi za toto dá miestny Mohammed ban, tak dovi dopo, to už bude čistý on, že ho nikto nemôže kritizovať za to, že nezvláda svoju rolu. :sweat_smile:

Nie, nie. Rok 2022 bola krásna šikana Hogra.

Toto je už len totálny šitstorm, kde sa háda takmer každý s každým proti každému. :joy:

Ale je to len prirodzený vývoj, za ktorý je zodpovedný admin, ktorý roky toleruje, čo tu tá verbež robí na čele s bobom.

1 Like

No, ale zase to čo stvára Fico spolu s Orbánom, nás od Maďarov moc neodlišuje. Skôr naopak. Či?

Hlavně, že se tady na mě slítnete jak vosy…nevím, jak jsem to měl pochopit jinak než, že žije v Maďarsku…

2 Likes

Když Max nadával Strollovi do Mongolů, tak to byla sranda. Ale nedej bože, abys upozornil na to, co tu psal sám Jos. Toxická skupina pokrytců, nic víc

2 Likes

Kde byli všichni, když jsem tu bránil Ukrajince třeba? Hmmm? :face_holding_back_tears:

2 Likes

Druhý šimpanz confirmed. :white_check_mark:

Keby si dal celý príspevok a vlákno, tak každému ne-šimpanzovi dojde, že “domáci fanúšik” je pozerajúci doma, lebo @Evap ide na okruh do Maďarska.

Veľká bieda chlapci. Vy ste fakt lobotómi obaja. To už sa aj tretí zelení pajác Michal musí chytať za hlavu s akou bandou to tu bije partiu. :sweat_smile:

Však co by Evap nebo Ježkovi vadilo, že tu někdo chtěl věšet Ukrajince. Ale chraň tě bůh, abys napsal něco o Slovensku, Maxovi nebo Landovi. Tohle by už ani Forman nedokázal natočit

2 Likes

ty si tu dostal ban 5x, tak co si tu hraješ na nefér zacházení? Už si tu dávno neměl smrdět.

1 Like

Domácí fanoušek je pozerajucí doma? Aha. :laughing:
I think, that someone has logic issue here.

Vyjadřuj se přesně, díky, ale i tak jsem se ti omluvil. Tak sem hodnej.

2 Likes

:eyes:

Čo si sa? :sweat_smile:

Keď niečo takéto tvrdíš, mal by si to vedieť doložiť Honzi.

Celé fórum čaká na dôkaz od teba.

Jeho logika je taková, že tu má 5 banů, ale bude tu psát o nefér zacházení :smiley:

2 Likes
2 Likes