Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Sorry, ale já tu nadávky na Slováky nevidím. Pokud vím, tak reagoval na Jose skrz to co tu Jos sám kdysi psal.

Ako teraz sa tu zase budeš hrať so slovíčkami ako keby tu všetci ľudia mali IQ 20 a nevedeli ako to bolo myslené…tvoja klasická schéma… už na teba nebudem reagovať… dokázal si mi, že si iba troll… Čech, ktorý príde na slovenské fórum a páčia sa mu príspevky, kde sa naráža na to, že slováci žijú v Maďarsku nie je nič iné ako troll…

5 Likes

Teda vždycky Tě ráda čtu, ale že máš takový smysl pro černý humor jsem netušila :smile: .

2 Likes

Tedka jakože budeme dělat hloupé a budeme předstírat, že tím Maďarskem a Horními Uhry, není mířeno jako posměšek? kk

5 Likes

Už ti to teda vysvětlili? :smile:

2 Likes

Neviem ale kde je @Admin a prečo už dávno nemajú za takéto príspevky ban…

4 Likes

Ne, ale Babula mě lustruje. :smiley:

2 Likes

Chronologicky to bolo ale opacne :sob:

A proč ti to nevysvětlej?

1 Like

Js som tu dnes nepisal o pichlavych prispievateloch

A napisal som zbohom za cim som si stal a nehadzal sa dvakrat o zem

To len na margo tvojho pohladu, naposledy ti pisem ze ma neber ako objektivnu entiti, bude sa ti lepsie rano vyprazdnovat

Lebo keby nebolo krala fora hogra ktory uroven pozdvihol, tak admina to asi přestane bavit

Aby mě mohli označovat za rasistu, hádám. cluelesssheep. :grimacing:

1 Like

To vis, jsem muz netusenych talentu. :wink:

Ale dam ti resersi. Jsem v kine a F1. Uz jsi to videla?

1 Like

Rok 2022 here we are

No hlavně tady byly posměšky furt na Alonsa, jakože rodák z Hovieda atd… (btw, myslim že to bylo zrovna tady v tý konverzaci co jsi vytáhl, škoda, že si to nezmínil :confused: )…občas vracím no.
Od tebe asi k F1 nikdy nic nebude, vid? Ty máš problemy taky uplně jinde. :upside_down_face:

2 Likes

Asi si si ma pomylil s @Hedgehog , on pisal, ze je to rasisticke, ja som to nenapisal ani raz.

Uz ti odisla aj schopnost rozoznavat pismenka (farby v nicku mame podobne)? :monkey_face:

1 Like

Jj. Svůj pohled už jsem napsala, tak si počkám na Tvůj názor. Mmch, asi před měsícem jsem tady navrhovala, abychom šli do kina společně, ale nějak se to nechytlo. Zdá se, že to bylo dobře :smile: . Ale hezkou zábavu!

1 Like

Ty si asi fakt zena (alebo wannabe zena, teda transka). Lebo len zena dokaze po rokoch takto vytahovat stare :poop: .

Ty ich mas este poukladane, to je fakt choroba u teba toto forum. :joy:

Za co mám mít ban? Za to, že jsem napsal, že Slovensko bylo dřív Horní Uhry? a nebylo? To nevymyslíš :smiley:

2 Likes