Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

Až teraz. Nepozerám kto komu čo lajkuje, ale ďakujem. :slight_smile:

Snáď konečne tu aj miestni fans McLarenu pochopia, že ja nehejtujem, len mám na nich nároky ako na top tím a ašpiranta na titul, a preto kritizujem ich pilotov viac ako nejakých stredopoliarov. Rovnaký meter sa snažím mať aj na Verstappena, Leclerca, Russella a iných top pilotov, no tí robili posledné sezóny podstatne menej chýb ako piloti McLarenu.

A úprimne, som fakt rád za Landa. Ako charakter mi je sympatickejší od Oscara (ten je taký bez emócií), no jazdecky tento rok spravil viac chýb.

1 Like

Neviem, či si pozeral tento víkend F1, ale jazdilo sa v Rakúsku. Maďarsko je až v auguste. :wink:

Tak snad se jednou dostaneš z Maďarska do Rakouska.

1 Like

Ne tak úplně Josi, někdy je to z tvojí strany taky hodně přeafektované a zbytečně útočné, někde by možná pomohla lepší volba slov ale některé byly dost ostré, dle mého názoru

2 Likes

Ty mas podla mna max 15 rokov ked takto ukvapene a emocne reagujes, hlavne ze riesme fakty nie pocity

Oznacil som ta aby som videl tvoju nestrannost, ktoru som aj hbed uvidel

Ale uz koncim nebudem tu spinit priestor ked na to sam nadavam, ajked kedze som pokrytec tak by toto nemal pre mna byt problem

Tebe ide o ochranu mclarenu tak si ochranuj mclaren

Čo tam máš ešte?

Lebo toto je úplná zúfalosť snažiť sa ísť na týmto vašim wannabe zosmiešnením Slovenska a nejako mi to nič nerobí. :grimacing:

6 Likes

Spajny je len rasisticky, nevies ze v cesku su slovaci brani ako madari a pride im to extremne vtipne?

4 Likes

Máš pravdu, môže to tak niekedy vyzerať. Ale nebyť ostrých slov, tak Jos nie je enemy no1 a kto by tu bol ako protiváha k zeleným šimpanzom?

Oni sa cítia keď sú vo väčšine, no Jos je veľké sústo pre nich.

Treba to brať s nadhľadom. Šport je miliardový biznis a toto má byť 20 najlepších pilotov na svete a spomedzi nich má byť zopár tých top. A na tých mám tie najprísnejšie kritériá. Ale je pravda, že Maxova “perfektnosť” a minimum chýb v posledných rokoch mi možno posunuli nároky na majstra sveta :slight_smile:

Já myslel, že si tu o Maďarsku psal, že je to tvoje domácí velká cena, tak sorry. :face_with_hand_over_mouth:

X

Jj, vůbec tu nezasíráš zase diskuzi

Sorry ľudia, toto je nové dno… jeden tu píše 2x príspevok, v ktorom slovákov označuje za Maďarov, lebo na prvý sa nik nechytil… a dvaja ďalší mu to olajkujú… @Situs @HellHogr … čiže vy tu nechodíte provokovať vravíte hej? či máte nejaké vysvetlenie prečo sa vám páčia komenty typu že slováci žijú v Maďarsku? Myslel som, že na dnes končím, ale toto mi nedalo… a potom sa čudujete že vás niekto má za trollov a provokatérov… ale hlavne že evap je tu tá zlá lebo napásala slovo de.bil

7 Likes

Viem, no tento šachový panic musí byť pekne na dne, keď takto skoro vyťahuje maďarskú kartu.

@spineIesssheep - ten bol dobrý, hahahaha, plačem od smiechu a trieskam po stole ako yeblý Dano Dangl. :joy:

A potom príde diskusia, kde bude o iných písať, že sú rasisti, fašisti a že niekto neznáša iných ľudí len na základe príslušnosti do nejakej skupiny.

Ďalší andílek ako náš vopičák Honzi.

Čo tam máš ďalej?

Lebo toto je tak slabé, že ti to ani Honzi nelajkol. A to už ubehlo 5 minút. :grimacing:

Ako som tu teraz ochranoval neobjektivne McLaren?
Paradoxne som ich kritizoval, ze nerozhodli ist s Oscarom hned do boxov za Landom a praveze obrana prisla od vas, ze ved sa tak dohodli :sweat_smile:

A ked chces riesit nestrannost, tak predtym nemas pisat zbohom, koniec a potom sa objavit s cudzim konfliktom, s ktorym nic nemam a navyse je s niekym, s kym ja nekomunikujem (a ty vraj tiez nie :smiley: ), to je jak 15 rocny, alebo ze ked to nazyvas sikana :sweat_smile:
Tak neviem kto riesi skor pocity a emocie a kto fakty (stale rad uvitam aspon nejake citacie ktore odovodnia tvoju neg. reakciu na mna odveci k Ferrari, nech sme teda vecni).

2 Likes

Fakt nevím, coje na tom rasistickýho, ale evidentně máš nějakej velkej vnitřní problém.

1 Like

Nové dno, že lajknu příspěvek, kde Spine píše

Tak to pak nevím, co je tohle

2 Likes

2 Likes

Super… takže nadávať Slovákom do Maďarov je fajn vec, lebo raptor ti nadával do rakoviny a jos písal hanlivo(obe odsudzujem mimochodom)… Nabudúce ma prosím so Situsom aspoň nepresviedčajte že tu nechodíte provokovať a nie ste trollovia. Tým, že ukážeš, že niekto iný je hulvát neznamená že ty ním už nie si keď sa správaš rovnako… A už sa s tebou nebudem baviť… s niekým, komu sa takéto príspevky páčia si ja písať nebudem…

4 Likes

To spíš u tebe vypadá na nějaký těžký komplex, když máš neustále potřebu zesměšňovat Slováky těmi tvými dětinskými pojmenováními

4 Likes

Co jsem napsal na slovaky? O Slovensku jsem nenapsal ani slovo.

2 Likes