aj Max a Geroge sú de.bili… aj Lewis… Esteban… Liam… doplň ešte nejakých… možno sa to tu skončí
Každý si tu historii může zobrazit, tak je zbytečné lhát Jeníčku, ano, toto celé vzniklo na základě toho
Na šestý pokus Ovečky, kde zopakoval, pro jistotu i přiložil screen, že Evka napsala, že je Alonso d.bil, na tomhle se točíte celou dobu pusinko a spustili jste vaše hromadné h0vna v plné kráse na adresu Evky

Protože není, tak jsme to napsali Jeho souboj s Bortoletem byl kořením závodu
V pohodě, jen se hádejte. Je to součást sportu a fandění.
Já už si svóje emoce zažíl. Už si to jen užívám.
V tomto sa mýliš… ak sa niekto háda či je lepší ten alebo onen športovec, tak je to okej… to čo sa deje tu nie je súčasť športu a nemala by byť… to ako keby si povedal, že brutálne bitky na štadiónoch sú v pohode… sú súčasťou športu…samozrejme preháňam, ale vieš ako to myslím…
Ano, od Evky to byla nejspíš mírná reakce v afektu, lekla se, že mohlo dojít ke kontaktu a Norris by havaroval. Jistě to nemyslela smrtelně vážně, pouze to vyplynulo z akce a podruhé by to nenapsala. To už vám ale však stačilo, aby jste jí to mohli tlačit neustále do obličeje a tradičními posměšky dávat “sežrat.”
Dúfam že si si všimol srdiečko
Ne, celý to vzniklo už na základě toho, že Piastri měl strategii jakou měl. Potom tu Evap rozjela svoji parádu s Webberem, Piastrim a debilama. A sorry, ale tohle tu není poprvé. Někomu vadily zprávy ohledně RBR, někomu vadí konspirační teorie a urážení pilotů, aniž by je znal🤔
Mne vadi tvoje sustavne urazanie pilotov aniz bys je znal a nepos3rem sa uz z toho
Nemusim snad hlasat tvoje posmesky na leclerca spojene s navazanim sa do @Nordotor atd ( ale jasne, ty si sa len branil, Leclerc ti predsa ublizil)
Asi nechci random fotky odněkud z Maďarska. Jak říkám/píšu - díky za nic.
Co ma tu tahas do ich hadok?
Nevycital si toto aj hogrovi neraz ked ta oznacil?
Zrazu sa ti to hodi, pritom pred chvilou si pisal, ze koniec komunikacie, ale nevydrzal si nekopnut a tahat ma do ich vecnych sporov, ktore maju svoju historiu, o ktorej ty sam tak vela vies a pises…
Ale tym absurdita nekonci.
Nie ze ma zatahujes do ich konfliktu, ale este k Josovi, ktory sa mi vysmieval, ze mu odpovedam, aj ked som napisal, ze nebudem a odvtedy, dost dlho, ho ignorujem a teraz si namyslate, ze nereagujem len preto, lebo to schvalujem, pritom ho preukazatelne neriesim - lahko overitelne - narozdiel od teba nemam zamknuty profil a dlho na reakcie Josa nereagujem.
A ceresnicka na torte je, ako vas utoky na mna krasne spajaju, som rad, ze si rozumiete, kedze len nedavno si mi pisal o nom ako pisal a dusoval si sa s nim nekomunikovat, ale realitu vidime a este ma do toho tahas
Ja som fanatik Landa, ked sa vecne sporime s inymi, aj Evkou, za Oscara a skritizujem aj Landa (no aj. pochvalim), to dava logiku. Alebo ked som poukazal na prehnanu a neobjektivnu kritiku McLarenu v Baku za Q, ked Jos im nakladal.do amaterov, pritom Lando mal len smolu na kratke zlte, paradoxne v sobotu sa take stalo aj Maxovi, ale ja sa nevysmievam a neurazam ine timy.
Nie ja som tu ten co prehana a je vulgarny.
Tie utoky na mna za technicky nazor, o ktorom som napisal, ze aj timur ma taky, ma Jos napadol zase s fanatizmom a ze klamem a ked som citaciou preukazal ze nie a naozaj to napisal, tak nebol chlap s ospravedlnenim, ale obkecaval, ubohe… Podobne ako McFIA a preto som ja fanatik (pritom opat ziadny citat).
Ale hadzat spinu a nalepkovat viete super. Ani to som vam nerobil, ale tak snad ste spokojni, ja naozaj ano, tuto sezonu si velmi uzivam a je mi jedno ci vyhra Oscar alebo Lando.
Sorry za dlhy post, tymto som to chcel uzavriet.
Tak teď jsi to myslel dobře a podívej se na odpověď. Myslím, že jsi včera v diskuzi byl a pamatuješ si, kdo tam co rozjel, koneckonců se může podívat každý.
K tomu myslím vůbec není co říct.
Kdy jsem Leclerca nazval de-bilem nebo křivákem? Pošli screen, díky
To je hrůza, že jsem si dovolil ukázat na to, co si tu psala, co jsem si to dovolil
Říkám, napiš to příště taky, a uvidíme
Ale proč bych to psal? Já pod vlivem fandění taky kolikrát ulítl, ale tímhle způsobem ne. Ale však ok, každý jsme nějaký, ale potom to tu vyčítat dalším, to je opravdu na hlavu
Samo máš pravdu, já to taky psát nebudu. Ale při té představě nepochybuji o velké reakci, a že třeba u Landa k tomu už byl sakra důvod. No prostě co nadělám, ať si poslouží, už se k tomu vracet nebudu a každý jak je libo.
Tak u Landa v Kanadě mi zatrnulo víc, než u Fernanda a Landa včera, ale tak zase jsou tam sympatie dané takovým způsobem
Každý rozumný to vie… a videl to… najlepšie je si to nevšímať a ignorovať to… a nereagovať na takýchto ľudí… stále sú tu aj ľudia, ktorí chcú diskutovať slušne k F1, aj keď máme iné názory