@Matti toto schvalujes to sa ta netyka ze
To je v kontextu toho, že u někoho je to ok, u mě by to byl problém
Briatore je teda svina?
Fotky nie sú a ja tuším prečo. Keby som bol zapálený fanúšik Verstappena ako Jos, natešený zakúpil lístky a vycestoval na VC a stalo by sa to, to sa včera po štarte stalo, tak rozmlátim foťák, či mobil a demonštratívne opúšťam areál nepočkajúc na koniec VC. Má to ešte jeden benefit. Predídeš dopravným zápcham.
Videl som naozaj mnozstvo subjektivne vyjadrenych nazorov alzakov, ktore nemali nic s uzivatelmi tu a prisli na nich utoky, to je OK?
Takze sa zhodneme, ze v ciernobielom videni sa nezhodneme
(a opakujem ze neslo o davanie veci na jednu rovinu porovnavanim, co nejak nevnimas)
Jo, a o osobnych utokoch a urazkach, zo sukromia, ani nehovorim, to treba odsudit a odsudzujem take vseobecne. No a niektori take aj podporuju a lajkuju, to neviem aky mas nazor ale k tomu som ta nevidel mat postoje…
Inak dal som ti podla mna dost vecnu a slusnu otazku, ale neodpovedal si
Dalsi krasny exemplarny priklad diskusie preco sa sem uz ani neoplati pravidelne chodit. Spam na spame a circlejerk svatej trojky.
Prepáč, teraz neviem ktorú otázku myslíš… skús ju prosím zopakovať a možno jednoduchšie aby som chápal na čo sa pýtaš… A teraz k tomu čo hovoríš… ja žiadne útoky neschvaľujem… neviem kde si vzal, že mi vadia iba alzáci… vadí mi každý, kto tu chodí provokovať a hádať sa namiesto slušnej diskusie… sú tu také dva tábory, ktoré sa medzi sebou tu hádajú a vedú svätú vojnu o to, kto koho vyprovokuje… iste vieš priradiť ľudí k tým dvom skupinám…tam si myslím, že je zjavné, prečo niekoho neidem obraňovať… a väčšinou na provokácie nereagujem ani na jedných ani na druhých… ak mi niekto z nich napíše niečo k závodu alebo F1 tak im odpíšem… teraz som tu reagoval preto, že sa tu útočí už aj na ľudí, ktorí chodia diskutovať k veci a netrollujú… a pozri si všetky správy… to nie je iba upozornenie že niečo zlé povedala…sú tu posmešky, ohováranie… to nie je diskusia…
Ježku děláš si prdel? Ty sám si tu do mě jel osobní útoky. Už se fakt prober, jde to s tebou z kopce
Uz sa mi to nechce riesit, bolo by to nadlho a uz teraz som investoval pod tymto clankom vela zbytocnej energie.
Kto chcel pochopit pochopil, kto nie, prekruca.
Sam pises o dvoch stranach a roznych problemoch, ale ked napisem ze veci nie su ciernobiele, tak sa vraj nezhodneme…
Naposledy zopakujem, niektore veci sa nepacia samozrejme ani mne, ale nejdu len z jednej strany a prikladov je milion, no strata casu…
Preto oznacit 3 vinnikov, trollovia, vybavene, pritom viaceri urobili vela x to iste, mi pride natolko zjednodusujuce, az pokrytecke.
A o tej osobnej rovine ani nehovorim…
Ja take nerobim, no nebudem v opozicii k alzakom aj ked konkretnu vec suhlasim (napr. teraz tema McLaren/Piastri) len preto, lebo su tu vo vacsine v nemilosti, to by som sa prave hral na cukrusika ako pisal jezek a vtedy je to o vojne a nie vecnej diskusii
Asi se F1 bojí fakt velkého průšvihu s těmi novými pravidly
Tak to jsou první 3 dny, pak dalších 6 v Bahrajnu.
Přece to ale nemůžeme vzdát, to by byla škoda. Mě třeba fakt mrzí, že nezajdeš častěji, zkus se polepšit .
Jasne, ze schvaluje, lebo ja som pre neho nejaky McLaren / Norris hejter, tak utoky na mna su ok.
Mattiho uz som davno prekukol, ze to je len McLaren fanboyko, ktory neznesie kusok konstruktivnej a objektivnej kritiky na svoj oblubeny tim a pilota.
Minuly rok som bol hejter Norrisa, ked som ho kritizoval za chyby, kedze mam na neho meter ako na aspiranta na titul. Tento rok Norris svojimi opakovanymi opat potvrdzoval moje slova z minuleho roka a po Mattim tu nebol ani smrad, ked som Norrisa kritizoval.
A vcera som pre zmenu Norrisa vychvalil aj za sobotu aj za nedelu, ako spravny hejter predsa.
A tie jeho reci o objektivite ohladom hadok na fore, to si mu hadam neveril uz ani vtedy, ked som ti o nom pisal aky je.
PS: Krasny shitstorm to tu je, tu uz sa nadobro hada kazdy s kazdym. Jos si to uziva, Jos sa citi dobre.
To až ještě více snížej poměr elektriky?
To se tu hádáte kvůli tomu, že Evka napsala, že je Alonso de.bil?
Jo je. A Piastri je ještě větší.
Ne, hádka vznikla úplně z něčeho jinýho. S těma debilama to byla třešnička na dortu
Kdo to píše ten to je. Kultura tu hodně upadá takovými trolly.
Preco vznikla hadka?
To, že sa nezhodneme, som nemyslel na to, že všetko je čiernobiele… veď som písal, že nik nedokáže byť 100% objektívny… neviem prečo mňa staviaš do role opozície k alzákom… mám ti napísať aj z druhej strany ľudí na ktorých už nereagujem? ja tie útoky vidím… a presne na takých nereagujem ani z druhej strany… resp. keby som ti napísal zoznam ľudí, na ktorých už nereagujem, tak by si zistil, že z alzákov(ako ich ty nazývaš) ignorujem len jedného…aj to do nedávna som mu dával ešte šancu ale stále útočil, tak som sa na to vykašľal… takže ako vravíš… nie je všetko čiernobiele…a máš pravdu… aj ja som tu venoval veľa času dnes… a asi zbytočne…
Srry, nestihol som stiahnut z netu, tak mozno o rok.