Piastri o záhadách algoritmov: Ak spravíte chybu, niekde vám to môže pomôcť | Magazín F1 - F1online.sk

Až do minulého roka v kvalifikačných kolách platilo, že ak spravíte na trati chybu, už ju neviete odčiniť. Moderná Formula 1 však v niektorých prípadoch chyby vôbec netrestá, či v najhoršom prípade dokonca odmeňuje, vyplýva z vyjadrení Oscara Piastriho, ktorý okrem iného poukazuje aj na to, že maximálna rýchlosť na rovinkách už nie je spoľahlivým ukazovateľom výkonnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231597/piastri-o-zahadach-algoritmov-ak-spravite-chybu-niekde-vam-to-moze-pomoct

Cize teraz sa Bahrajn nejazdil…

A Saudska Arabia sa bude jazdit ? To asi tiez nie, ciii ?

Takze najblizsia VC je Miami na zaciatku maja ?

Skor na toto by sa mali newsky sustredit.

komenty o tom, ako je dnes pre jazdcov vyhodne robit chyby a byt priemerny o 3, 2, 1…

1 lajk

ty to asi tiez moc nesledujes, co?

2 lajkov

Ale ne, přece nám, vysvětlíš, jak to pilot vše ovládá a je to podle něho a ne podle sw a inženýrů

1 lajk

Kamo ty si dost mimo diania…aj ked v sucasnej geopolitickej situacii si mozno aj stastny clovek ked nevies co sa vlastne deje :grinning_face:

1 lajk

ty mi to vysvetli, velmi rad by som si precital nieco rozsiahlejsie a fakticke

no však já čekám na ty tvoje “fakta”

na ake? nevedel som, ze cakas

Však si tu posílal videa, kteýr si očividně ani neviděl jako obhajobu letošních pravidel

napis mi nieco zaujimave

1 lajk

FOM začalo používat grafiku z FE ohledně počtu předjíždění, aby zakrylo ten průser

No viem ze sa tam natahuje Iran a strielaju si to tam hore dole s Izraelom, Jordansom a Libanonom. Ine ■■■■■ ale nahradili VC inymi VC cenami.

f1 kids a netflix fans maju radost, nic zaujimave si nenapisal

Ano si mimo reality. Zrusene GP sa nenahradili. Este by ma zaujimalo kam by si ich zmestil.

2 lajkov

mozes uz len spominat :smiley:

To víš, já bral F1, kde bylo o vítězství vícero jezdců a týmů, taktizovalo se a tvrdě se soupeřilo. Žándé čekání na vybité baterie a rozdíl 50km/h v rychlostech skrz to

Zmestil ? No do Miami cestovat musia, tak nieco po ceste, alebo aj 2x Miami… Hlavne, aby sa zavodilo. Kam by som ich vmestil ? :smiley: Ved maju rovnaky pocet dni, ako by sa jazdilo v Bahrajne :smiley: