A ty si myslíš, že sa to dá zorganizovať len tak za týždeň, lebo sa niekto rozhodne?
Že na tom okruhu nebývajú iné podujatia? Že sa dá všetko len tak presunúť do Miami o týždeň - dva skôr ako bolo pôvodne plánované? A čo je akože po ceste do Miami? 
A fakt si myslíš, že by to v Miami len tak za týždeň vypredali? Veď by to tam bolo poloprázdne, väčšina ľudí si totiž návšetvu Veľkej ceny plánuje niekoľko mesiacov (kľudne aj rok) dopredu a nie týždeň dopredu. 
Ale aspoň pekne dokazuješ aký si myslením jednoduchší a ako si všetko jedoducho predstavuješ. Potom začínajú dávať zmysel aj tvoje výlevy a reakcie v iných témach.
Sak on jedine na co sem chodi je kydanie na Verstappena a velebenie Hamiltona. Inak sa nerozumie ani prd. Chvilu som si myslel, ze len trolli s tymi primitivnymi komentami, ale on je tak jednoduchy, ze to mysli vazne
2 lajkov
Ešte sem často chodí spamovať mňa a myslí si ako ma zakaždým vyargumentuje. 
Staci si pozriet dlzkovy rozdiel medzi Japonskom/Bahrainom a Japonskom/Miami.
15h a 16h
A ktorykolvek Europsky stat by to vedel a mozno aj chcel zorganizovat ak by sa preto nieco spravilo a dostali by tu sancu/moznost. Myslim, ze s fanusikmi by problem nebol. To si len ty hladas najabsurdnejsie dovody.
A nepisal som, ze musia najst nahradne VC, ale ze ine ■■■■■ si tie nahradne VC nasli. A nepozeraju sa na to, ci budu tribuny preplnene. Ale v dnesnej dobe sa v F1 pozera halvne na setrenie. A vynechanim 1 ci 2 VC sa toho usetri az az….
Este ze tu mame odbornikov tvojho ranku 
Tak preto pridavaju cim dalej tym viac pretekov, to da rozum. Aby mali co rusit a setrit
Mamina s tatinom su neni doma a dostal si sa do skrinky s alkoholom? Alebo s liekmi?
Vidim, ale tam je to uz stratene. Chlapec si mysli, ze zorganizovat pretek F1 je ako spravit detsky futbalovy zapas pod panelakom. Zavresti z okna ci ma niekto cas a idu hrat 
2 lajkov
Co ma spolocne setrenie s pridavanim VC ?
To ako by si napisal, ze F1 neche V12 lebo setria prostredie, ale vsetok ten cirkus sa pri kazdom premiestnovani z jedneho kontinentu na druhy teleportuje cistou energiou 
Zase tu melies dve na tri.
Akože za 2-3 týždne by ktorýkoľvek európsky štát vedel zorganizovať Veľkú cenu F1? 
Ty si myslíš, že tie okruhy sú celý rok prázdne a čakajú len na F1?
A s fanúšikmi by problém nebol? Akože ľudia, čo si plánujú návštevu F1 aj rok dopredu, vybavia si kvôli tomu dovolenku, zabezpečia dopravu a ubytovanie, tak zrazu by to z týždňa na týždeň vypredali?
Kamarát, ty si ešte väčšia bagandža, než za akú sme ťa tu mali.
1 lajk