Piastri o záhadách algoritmov: Ak spravíte chybu, niekde vám to môže pomôcť | Magazín F1 - F1online.sk

A ty si myslíš, že sa to dá zorganizovať len tak za týždeň, lebo sa niekto rozhodne?

Že na tom okruhu nebývajú iné podujatia? Že sa dá všetko len tak presunúť do Miami o týždeň - dva skôr ako bolo pôvodne plánované? A čo je akože po ceste do Miami? :joy:

A fakt si myslíš, že by to v Miami len tak za týždeň vypredali? Veď by to tam bolo poloprázdne, väčšina ľudí si totiž návšetvu Veľkej ceny plánuje niekoľko mesiacov (kľudne aj rok) dopredu a nie týždeň dopredu. :sweat_smile:

Ale aspoň pekne dokazuješ aký si myslením jednoduchší a ako si všetko jedoducho predstavuješ. Potom začínajú dávať zmysel aj tvoje výlevy a reakcie v iných témach.

Sak on jedine na co sem chodi je kydanie na Verstappena a velebenie Hamiltona. Inak sa nerozumie ani prd. Chvilu som si myslel, ze len trolli s tymi primitivnymi komentami, ale on je tak jednoduchy, ze to mysli vazne

3 lajkov

Ešte sem často chodí spamovať mňa a myslí si ako ma zakaždým vyargumentuje. :joy:

Staci si pozriet dlzkovy rozdiel medzi Japonskom/Bahrainom a Japonskom/Miami.

15h a 16h

A ktorykolvek Europsky stat by to vedel a mozno aj chcel zorganizovat ak by sa preto nieco spravilo a dostali by tu sancu/moznost. Myslim, ze s fanusikmi by problem nebol. To si len ty hladas najabsurdnejsie dovody.

A nepisal som, ze musia najst nahradne VC, ale ze ine ■■■■■ si tie nahradne VC nasli. A nepozeraju sa na to, ci budu tribuny preplnene. Ale v dnesnej dobe sa v F1 pozera halvne na setrenie. A vynechanim 1 ci 2 VC sa toho usetri az az….

Este ze tu mame odbornikov tvojho ranku :joy:

Tak preto pridavaju cim dalej tym viac pretekov, to da rozum. Aby mali co rusit a setrit​:rofl: Mamina s tatinom su neni doma a dostal si sa do skrinky s alkoholom? Alebo s liekmi?

Vidim, ale tam je to uz stratene. Chlapec si mysli, ze zorganizovat pretek F1 je ako spravit detsky futbalovy zapas pod panelakom. Zavresti z okna ci ma niekto cas a idu hrat :upside_down_face:

2 lajkov

Co ma spolocne setrenie s pridavanim VC ?

To ako by si napisal, ze F1 neche V12 lebo setria prostredie, ale vsetok ten cirkus sa pri kazdom premiestnovani z jedneho kontinentu na druhy teleportuje cistou energiou :smiley:

Zase tu melies dve na tri.

Akože za 2-3 týždne by ktorýkoľvek európsky štát vedel zorganizovať Veľkú cenu F1? :joy:

Ty si myslíš, že tie okruhy sú celý rok prázdne a čakajú len na F1?

A s fanúšikmi by problém nebol? Akože ľudia, čo si plánujú návštevu F1 aj rok dopredu, vybavia si kvôli tomu dovolenku, zabezpečia dopravu a ubytovanie, tak zrazu by to z týždňa na týždeň vypredali?

Kamarát, ty si ešte väčšia bagandža, než za akú sme ťa tu mali.

2 lajkov

koment c3 :smiley:

Su okruhy, ktore stoja a netreba ich upravovat, koli beznej premavke. Trate, ktore stoja na svojom mieste a nie kazdy vikend sa tam jazdi.

A nechci teraz odomna zoznam… Ja som nie organizator. Len moj osobny nazor, ale naco ho vyjadrovat, ked ty sa ma zacnes pytaj neskor na ine podrobnosti, ci by stihli objednat dost igelitovych vriec do kosov pri tribunach. A ci pride Vettel pozametat :smiley: a podobne hovadiny, len aby si mohol pokracovat v konverzacii somnou :smiley:

Ja viem, citis sa nechceny a opusteny, ked sa nemas s kym na fore hadat. :hugs:

Kazdy tvoj osobny nazor ukazuje aky si hlupak, lebo staci zapojit uplne sedliacky rozum a mat aspon priemerne IQ, aby ti doplo, ze nahradna VC v inej casti sveta sa neda zorganizovat za 2 tyzdne.

A neber to vulgarne ani ofenzivne, ze si hlupak. Nie kazdemu je nadelene rovnako. Mozno co ti bolo ubrate v hlave, ti bolo pridane v rukach a si zrucny, ktovie. :smiley:

1 lajk

Vsetko sa da ked su prachy.

A keby si bol mensi hlupak, ako ja, uz davno by si prestal komunikovat :smiley:

„Hlupák sa pozná podľa reči a múdry podľa mlčania.“

Ale toto ta vystihuje uplne presne :smiley:

backhand_index_pointing_down

„Múdry človek má múdrosť v srdci, hlupák na jazyku.“

man_shrugging

Neviem co si pod tym predstavujes, ale neplanovanu Velku cenu F1 nezorganizujes za 2 tyzdne ani ked sa na hlavu postavis.

Toto je zatial k teme - zorganizovanie F1 Velkej ceny, takze nemam problem vyvracat tvoje bludy.

V inych vlaknach som sa uz na teba vysr.al.

A trapne citaty, ktorym ani sam nechapes, si nechaj pre niekoho, kto im uveri. To, ze sa niekto s tebou bavi, neznamena, ze je hlupy. :smiley:

Josíku ty máš zvláštní vnímání světa. Vždy dostaneš világoš v každé diskuzi i argumentaci, tak utečeš s brekem a pak se tváríš, že to bylo cílený? Co ty jsi za chodící nulu :smiley:

Ty si este stale tu ? Takze ta to bavi :smiley:

Uz ? A preco nie hned ? Keby ti to nestalo za rec, nepokracujes v konverzacii, ale chapem. Zacat je vzdy jednoduchsie, ako dokoncit.

Horsie na tom je, ze on sa netvari. On tomu veri :smiley:

Si prisiel z poobedky a zenu uz nezaujimas, tak rovno ides robit shitstorm na forum? :smiley:

Musis byt velky snilek, ked takto cez internet rad pises o zivotoch druhych :smiley:
Ale co ine napisat, ked k F1 ti dosla rec, jedine fantazirovat o tom, kto ma ako velmi zly zivot :smiley:

Musis velmi trpiet v tom svojom :smiley:

A teraz nam napis, aky nadherny zivot mas, aby si vsetkym ukazal, ze si za vodou a nie ta nula, za ktoru ta tu vsetci maju :smirking_face: