Piastri nechal otvorené dvere ako hlupák, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

Ježku prosím tě, proč tu zase šikanuješ spina?

1 Like

Dneska sem zjistil, že tady podstupuju každodenní šikanu. :unamused:

1 Like

Diky, konecne normalna odpoved

Vies o tom ale, ze zly nazor vyvratis len faktami, vsak?

Dokud sa nepredlozia fakty, diskutuju spolu len dva nazory

1 Like

Nerev feťáčik, ty si tu plakal, že ťa šikanujeme už asi 100x, pritom ti len človek vracal požičané a furt si sa hádal a reagoval.

Narozdiel od toho, Evap teba ignoruje a vy, tlupa šimpanzov, ju tu neustále napádate, takže to už šikana môže byť.

2 Likes

Já se s Evap taky chytil když si opět dobírala Piastriho že je netýmovej a poškozuje tým atd. Oponoval jsem ji tehdy že nevidím nic co by bylo netýmového a že když dostane týmovou hlášku tak poslechne. Říkala jako vždy že to vidí jinak a že však se uvidí až dostane příkaz. No, myslím že přesvědčil, nebo snad ne? :smile: Jako ber to jak chceš, ale Evap je pokrytecká a neférová, osobní bias až na půdu :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Neskor som chapal, ze “amok/nervy” vela vysvetluju a ovplyvnili. Uprimne ma vsak viac sklamalo to po nich ako spravy samotne, ale kaslat uz na to :slight_smile:

K tvojej otazke - je to narocne.
Nechcem ist offtopic, ale fakt je to podobne ako hadky k politike na sockach.
Vacsina uz ma nazor natolko pevny, ze viac ako “hladat pravdu a riesenia”, si idu dokazovat to ich videnie. Toto sa v dnesnej dobe riesi tazko.
Ale na uvod by stacilo menej agresivity, viac slusnosti a uprimna snaha riesit temy vecne podla faktov a nie podla fandenia ci taborov (co je samozrejme narocna vyzva) :slight_smile:

3 Likes

Mozno by si mal kazdy sam od seba polozit otazku - preco sem vobec ja konkretne prispievam

1 Like

No ano, jenže pak si někdy připadáš jako když diskutuješ s plochozemci. Taky maji svuj nazor…

Akorát plochozemci aspon stále vytahují svoje teorie a nenechají nic bez odpovědi. Ten kdo se začne skrývat je pro mě zbabělec ještě navrch. :smiley:

1 Like

… a ze zvědavosti, na co jsi přišel? :smile:

2 Likes

Jos je tu posledné týždne menej a niekedy ich úplne ignoruje alebo len príde nahodiť a keď sa chytia na háčik, tak ich nechá plávať.

A preto prišli na rad ďalší - ježko, ty, evap, atď, lebo Jos tu už toľko nie je mimo pretekových víkendov a keď je, tak sa po pár príspevkoch na to vykašle. Aj blb už dnes ráno nariekal, že prečo na neho nereagujem.

Ono to nie je o Josovi, ale o ich závislosti na fóre a bezcharakterných povahách.

3 Likes
Bylo by pro fórum lepší, kdyby tu nebyl Jos
  • Ano
  • Ne

0 účastníci

Lebo tu je tvoj kamarát HellHogr.

On z každej vecnej a slušnej diskusie vytvorí spor a nekonečnú hádku.

O tom to celé je.

Nie o mne, ježkovi, bretnixovi, evap a iných. Jeden zelený účastník 99% hádok je vždy rovnaký (často podporený druhým) a ten jeden je ten problém, tá rakovina fóra. :slight_smile:

Alespoň nějakou sebereflexi umíš prokázat :smile:

1 Like

David ti to uz tiez naznacoval - niekedy vyhras diskusiu ked nic neodpovies

Vyhras vnutorny klid

2 Likes

Na nic, preto tu coskoro skoncim ako Jezek

Mam takuto anketu spravit na vas troch?
To by sa asi zapojili aj “davno mrtvi” uzivatelia

1 Like

To už tu slibuješ přes dva roky.

A ty ma cez dva roky prosis na kolenach nech nikam nejdem

Nebylo.
Sice dostal 7x ban za urážky, nadávky atd., ale jinak to je dobrej kluk.

1 Like
Bolo by fórum lepšie a priateľskejšie, keby tu neprispieval HellHogr?
  • Áno
  • Nie

0 účastníci