Ježku prosím tě, proč tu zase šikanuješ spina?
Dneska sem zjistil, že tady podstupuju každodenní šikanu.
Diky, konecne normalna odpoved
Vies o tom ale, ze zly nazor vyvratis len faktami, vsak?
Dokud sa nepredlozia fakty, diskutuju spolu len dva nazory
Nerev feťáčik, ty si tu plakal, že ťa šikanujeme už asi 100x, pritom ti len človek vracal požičané a furt si sa hádal a reagoval.
Narozdiel od toho, Evap teba ignoruje a vy, tlupa šimpanzov, ju tu neustále napádate, takže to už šikana môže byť.
Já se s Evap taky chytil když si opět dobírala Piastriho že je netýmovej a poškozuje tým atd. Oponoval jsem ji tehdy že nevidím nic co by bylo netýmového a že když dostane týmovou hlášku tak poslechne. Říkala jako vždy že to vidí jinak a že však se uvidí až dostane příkaz. No, myslím že přesvědčil, nebo snad ne? Jako ber to jak chceš, ale Evap je pokrytecká a neférová, osobní bias až na půdu
Neskor som chapal, ze “amok/nervy” vela vysvetluju a ovplyvnili. Uprimne ma vsak viac sklamalo to po nich ako spravy samotne, ale kaslat uz na to
K tvojej otazke - je to narocne.
Nechcem ist offtopic, ale fakt je to podobne ako hadky k politike na sockach.
Vacsina uz ma nazor natolko pevny, ze viac ako “hladat pravdu a riesenia”, si idu dokazovat to ich videnie. Toto sa v dnesnej dobe riesi tazko.
Ale na uvod by stacilo menej agresivity, viac slusnosti a uprimna snaha riesit temy vecne podla faktov a nie podla fandenia ci taborov (co je samozrejme narocna vyzva)
Mozno by si mal kazdy sam od seba polozit otazku - preco sem vobec ja konkretne prispievam
No ano, jenže pak si někdy připadáš jako když diskutuješ s plochozemci. Taky maji svuj nazor…
Akorát plochozemci aspon stále vytahují svoje teorie a nenechají nic bez odpovědi. Ten kdo se začne skrývat je pro mě zbabělec ještě navrch.
… a ze zvědavosti, na co jsi přišel?
Jos je tu posledné týždne menej a niekedy ich úplne ignoruje alebo len príde nahodiť a keď sa chytia na háčik, tak ich nechá plávať.
A preto prišli na rad ďalší - ježko, ty, evap, atď, lebo Jos tu už toľko nie je mimo pretekových víkendov a keď je, tak sa po pár príspevkoch na to vykašle. Aj blb už dnes ráno nariekal, že prečo na neho nereagujem.
Ono to nie je o Josovi, ale o ich závislosti na fóre a bezcharakterných povahách.
- Ano
- Ne
0 účastníci
Lebo tu je tvoj kamarát HellHogr.
On z každej vecnej a slušnej diskusie vytvorí spor a nekonečnú hádku.
O tom to celé je.
Nie o mne, ježkovi, bretnixovi, evap a iných. Jeden zelený účastník 99% hádok je vždy rovnaký (často podporený druhým) a ten jeden je ten problém, tá rakovina fóra.
Alespoň nějakou sebereflexi umíš prokázat
David ti to uz tiez naznacoval - niekedy vyhras diskusiu ked nic neodpovies
Vyhras vnutorny klid
Na nic, preto tu coskoro skoncim ako Jezek
Mam takuto anketu spravit na vas troch?
To by sa asi zapojili aj “davno mrtvi” uzivatelia
To už tu slibuješ přes dva roky.
A ty ma cez dva roky prosis na kolenach nech nikam nejdem
Nebylo.
Sice dostal 7x ban za urážky, nadávky atd., ale jinak to je dobrej kluk.
- Áno
- Nie
0 účastníci