Piastri nechal otvorené dvere ako hlupák, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

Ty dávno mrtvý myslíš další účty Jose a dalších?
Jinak vidíš, Jos tu zase má pěnu u huby s tím, že jsem rakovina fóra a ty napíšeš, že to není problém. Schvaluješ šikanu a pak brečíš u Evap, jsi k smíchu

Kdybych ti chtěl v životě skutečně pomoci, dal bych ti BAN, ale takhle je to lepší :smile:

1 Like

To je pěkný příklad toho, kdy diskuze nemá smysl. Teď to myšlenkově posunout na méně extrémní variantu, kdy je ale pořád diskuze zbytečná a utnout nesmyslné dohadování se hned v začátcích. :slightly_smiling_face:

1 Like

Vidieť, že aspoň ty chápeš, že nadávky sú úprimnosť a urážky Honziho sú len opis jeho osoby. :+1:

Takže Davide, o co tu jde? Nechci se tím detailně prodírat, tak polož tu jednu a hlavní otázku tady. A každý jen věcně a k tématu, děkuji :slightly_smiling_face:

1 Like

Ok, ale tak ted řekni/napiš upřímně. Přijde ti jako relevantní psát o mně že někoho šikanuju tady? :smiley:
Já to za sebe beru jako solidní uražku na mě teda…

2 Likes

Urážky přichází, když inteligence dochází.

6 Likes
1 Like

Bol by si diktator

Mne ban nechce dat ani Kubala

Im officialy doomed

Odejdi sám, pokud to neumíš, tak jsi sám problém :relieved:

To si může myslet, ale v mém letošním žebříčku je 1. Russell 2. Verstappen… a pak ten zbytek…

To si můžeš myslet, on tam má Maxe a Piastriho :stuck_out_tongue:

1 Like

Upřímně? Posledních pár dní mě solidně se reš :grin:

2 Likes

Ale to jen, protože ma Spin pravdu :smile:

2 Likes

Ty nereaguj, ty jsi ještě třikrát horší. :stuck_out_tongue:

1 Like

Takže vyhrává :smile:

2 Likes

To mě se e nejvíc, že jsem prohrál podle vlastních pravidel. :grin:

Ale to je v pořádku. :relieved:

2 Likes

Dneska se mi stalo, že sem v prohrané pozici poslal do diskuze brečícího smajlíka a soupeř se vzdal :sweat_smile: - spineless rulezzz.
Někteří lidé mají prostě dobré srdce ještě.

2 Likes

Omezíme se jen na výstižná meme :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes