Piastri nechal otvorené dvere ako hlupák, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

V com som mal teda pravdu?

Z mé strany o šikanu opravdu nejde a není to mým cílem, celou dobu se to snažím nést v rámci nějaké (ne uhlazené) diskuze. Pokud jde o šikanu, tak bych ti rád připomněl, že tu ježek a jos se vysmívali na základě vzhledu, vzdělání. Ano, Jos to tahal daleko více a byly to extrémy, proto jsem nikdy nepochopil, jak si s ním můžeš diskutovat, jakože takové chování je ok a z nějakého důvodu si to přehlížela.

1 Like

Piastri neměl v Monze 2024 matematickou šanci na titul?

Pozitivne je, ze si si na to sam spomenul a uvedomujes si to (verejne), co sa ceni :slight_smile:

Ako sa hovori, lepsie neskor, ako nikdy :joy:

3 Likes

Myslím, že jsem řekla co jsem chtěla a dostatečně srozumitelně. Děkuji všem za diskuzi.

1 Like

:-1: Diskuze vypadá trošku jinak, ale taky děkujeme.

Vem si z toho co uznáš za vhodné, další diskuze na tohle téma nemá význam.

Necháme to zatím jako otevřenou záležitost. :slightly_smiling_face:

2 Likes

A to je ono, prostě se ukáže, že tu padlo silný slovo o šikaně, ale když se ukáže, že tu šikanu dělal jos s ježkem, tak se končí diskuze, protože nemá smysl. Vážně je pro tebe styl fungování?

1 Like

Beru, já to řekl taky. Jen si doufám uvědomíš, že tím co si napsala o mých příspěvcích k tobě, tak stejně budeš přistupovat i k jiným uživatelům a to klidně vůči jiným osobám, ne jen tobě. Protože v tom je sakra velký rozdíl.

1 Like

Daj konkretne body jak ma vypadat diskuzia podla tvojho pohladu prosim

Jak říkám, zkus se zamyslet nad sebou a né nad Josem. Ten je irelevantní.

No určitě ne tak, že nereaguješ nebo si hraješ na tichou poštu nebo zaměrně zareaguješ jen na co se ti hodí. :smiley:

1 Like

Je tak tazke to napisat?
“Diskuter by podla mna mal pisat toto toto toto a toto …”

Cože? To je asi jako hrát šachy sám proti sobě.

1 Like

Nie si sam, kto tu je/bol spominany.
Tuto temu sme uz rozoberali, stav fora proste nie je cierno-biela zalezitost a je asi zbytocne to riesit, kedze je casto vobec vzacne zhodnut sa na nejakej solo teme/hadke, cize je naivne domnievat sa, ze dojde k zhode v tak globalnej a dlhotrvajucej zalezistosti :slight_smile:

Aj ja osobne by som vedel riesit tvoje konania (horsie ako ty vytykas teraz v tejto teme) voci mne, ale nechcem, je to za nami (napriek tomu, ze jedna sa ma dotkla naozaj osobne), neberem ta a nikdy som ta nebral za problem fora (hoci mam par udalosti vecne vyhrady, ktore viem konkretne dolozit) ci Josa.

3 Likes

Coho sa bojis?
Napisat tvoj nazor je tazke?

Už sem ti to napsal, nebo neumíš číst?

2 Likes

Napisal si ako urcite nie, k comu tato mystifikacia?

Pno ked v amoku alebo v nervoch napises nieco a kliknes Enter, uz to s5 nejde vziat (to pisem o sebe, tebe nemam co vycitat, sme ludia)

Co by podla teba tomuto foru bajviac prospelo?

Ten kdo umí diskutovat podle mě dokaže uznat i svoje omyly, dokaže se k nim sám přihlasit, když změní nazor nebo si je obhájí, nemělo by mu vadit, že ho někdo komfrontuje s minulými příspěvky. Obhajovat nesmysl tím, že napíšu jen - je to muj nazor? Já nevím, to je prostě divný.
Pokud se zjevné nesmysly nechají jen tak vyšumět, tak k čemu to potom celé je?

1 Like