V com som mal teda pravdu?
Z mé strany o šikanu opravdu nejde a není to mým cílem, celou dobu se to snažím nést v rámci nějaké (ne uhlazené) diskuze. Pokud jde o šikanu, tak bych ti rád připomněl, že tu ježek a jos se vysmívali na základě vzhledu, vzdělání. Ano, Jos to tahal daleko více a byly to extrémy, proto jsem nikdy nepochopil, jak si s ním můžeš diskutovat, jakože takové chování je ok a z nějakého důvodu si to přehlížela.
Piastri neměl v Monze 2024 matematickou šanci na titul?
Pozitivne je, ze si si na to sam spomenul a uvedomujes si to (verejne), co sa ceni
Ako sa hovori, lepsie neskor, ako nikdy
Myslím, že jsem řekla co jsem chtěla a dostatečně srozumitelně. Děkuji všem za diskuzi.
Diskuze vypadá trošku jinak, ale taky děkujeme.
Vem si z toho co uznáš za vhodné, další diskuze na tohle téma nemá význam.
Necháme to zatím jako otevřenou záležitost.
A to je ono, prostě se ukáže, že tu padlo silný slovo o šikaně, ale když se ukáže, že tu šikanu dělal jos s ježkem, tak se končí diskuze, protože nemá smysl. Vážně je pro tebe styl fungování?
Beru, já to řekl taky. Jen si doufám uvědomíš, že tím co si napsala o mých příspěvcích k tobě, tak stejně budeš přistupovat i k jiným uživatelům a to klidně vůči jiným osobám, ne jen tobě. Protože v tom je sakra velký rozdíl.
Daj konkretne body jak ma vypadat diskuzia podla tvojho pohladu prosim
Jak říkám, zkus se zamyslet nad sebou a né nad Josem. Ten je irelevantní.
No určitě ne tak, že nereaguješ nebo si hraješ na tichou poštu nebo zaměrně zareaguješ jen na co se ti hodí.
Je tak tazke to napisat?
“Diskuter by podla mna mal pisat toto toto toto a toto …”
Cože? To je asi jako hrát šachy sám proti sobě.
Nie si sam, kto tu je/bol spominany.
Tuto temu sme uz rozoberali, stav fora proste nie je cierno-biela zalezitost a je asi zbytocne to riesit, kedze je casto vobec vzacne zhodnut sa na nejakej solo teme/hadke, cize je naivne domnievat sa, ze dojde k zhode v tak globalnej a dlhotrvajucej zalezistosti
Aj ja osobne by som vedel riesit tvoje konania (horsie ako ty vytykas teraz v tejto teme) voci mne, ale nechcem, je to za nami (napriek tomu, ze jedna sa ma dotkla naozaj osobne), neberem ta a nikdy som ta nebral za problem fora (hoci mam par udalosti vecne vyhrady, ktore viem konkretne dolozit) ci Josa.
Coho sa bojis?
Napisat tvoj nazor je tazke?
Už sem ti to napsal, nebo neumíš číst?
Napisal si ako urcite nie, k comu tato mystifikacia?
Pno ked v amoku alebo v nervoch napises nieco a kliknes Enter, uz to s5 nejde vziat (to pisem o sebe, tebe nemam co vycitat, sme ludia)
Co by podla teba tomuto foru bajviac prospelo?
Ten kdo umí diskutovat podle mě dokaže uznat i svoje omyly, dokaže se k nim sám přihlasit, když změní nazor nebo si je obhájí, nemělo by mu vadit, že ho někdo komfrontuje s minulými příspěvky. Obhajovat nesmysl tím, že napíšu jen - je to muj nazor? Já nevím, to je prostě divný.
Pokud se zjevné nesmysly nechají jen tak vyšumět, tak k čemu to potom celé je?