Piastri nechal otvorené dvere ako hlupák, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

No já nevím, třeba tak, že na vás dlouhodobě nereaguje? :grinning:

6 Likes

Aha, takže protistrana si vybrala nereagovat a proto nemužu reagovat ani já…koukám že ty máš tu svobodu taky pokřivenou Dejve. :smiley:
Na kraviny, nelogický nesmysly, nesmyslný uražky, lži, budu reagovat kdykoliv a je mi jedno co si “protistrana” vybrala.

2 Likes

Šmarja, boha jeho :grinning:

Vysvětlovat něco na foru nemá smysl, každej k tomuhle musí dospět sám, no.

4 Likes

Dejve, nezlob se na mě, ale ježek i evap často reagují na příspěvky ode mě, ale přes někoho dalšího. Logicky se na to ozvu, hrát si na to, že nechci diskutovat, ale rýpat/kopat do někoho přes druhou osobu mi přijde dětinské a hloupé.

2 Likes

Krásně se Ti podařilo vystihnout problém v souladu s tím, co tady bylo napsané v dalších příspěvcích. Pokud si Tě někdo vybere ke skupinové šikaně, není proti tomu obrana - vždycky si zdůvodní, proč na Tebe útočí, ať reaguješ nebo ne. Zbývá buď marná snaha argumentovat nebo nechat být a ignorovat. Ale děkuju, Tobě i dalším :slight_smile: .

6 Likes

Prosím? Opravdu si napsala šikana? To snad nemyslíš vážně. Tak ty napíšeš úplně v klidu, že Webber hraje politický hry ve prospěch Piastriho a Piastri je křivák. Neměla si na to nějaký důkaz nic, a když se člověk na to ozve, tak tě šikanuje? A místo toho, aby si se nad tím zamyslela, tak tu začneš psát o tom, jak je někdo vykladač papay rules? To nemyslíš vážně

2 Likes

:upside_down_face: Už chapu proč Evap nemá ráda, když má někdo jiný nazor, nedej bože aby si za nimi stál a vytkl jí její nesmysly. Šikana. :smiley:

2 Likes

Ano, napsala jsem šikana a myslím to úplně vážně. Vy asi taky myslíte vážně to, co píšete na moji adresu. Kde je nějaká záhada.

3 Likes

Já tomu nerozumím, to vám nestačí Jos na věčné hádání se do blba o povětšinou malicherných blbostech?
On je ze stejného těsta jako vy dva, tam je ta správná cesta. A nebo se fakt potřebujete dohadovat se všema okolo? :slightly_smiling_face:

4 Likes

K čemu dospět? To mi prosím vysvětli. Co je špatně na tom že reaguju?

2 Likes

Vážně si napsal, že já nebo Spin se chováme jako Jos?

2 Likes

Jo, vážně si napsal, že se chovame jako 6x zabanovaný loser? Omg.

2 Likes

Preco tu vlastne zbytocne vznikol dalsi velky spor, ked tu bola dlhsie v podstate vecna a dostatocne slusna diskusia k teme?

Suhlasim, ze kazdy ma pravo si slusne pisat svoje nazory. Skoda, ze to plati len nejak selektivne. Ked som ja (samozrejme aj ini) napisal bez urazok a osobnych utokov slusne nazor pocas VC Brazilie 24, tak tu bol skupinovy lync za nazor a vtedy to nejak neplatilo a namiesto obrany bol utok.
A nie len vtedy, nie len moja skusenost…

Nechcem vsak otvarat stare spory a jazvy, no tento novy mi pride uplne zbytocny (z oboch stran) a z komara sa robi somar :slight_smile:

1 Like

Dospět k tomu, že nemusíš reagovat na všechno.
A zase aby nedošlo k nedorozumění, máš právo tady zareagovat na každej jeden příspěvek, pokud chceš tak směle do toho. Ale je to takhle rozumné? …

V tomhle ohledu, který teď řešíme, tak ano, jste si hodně v tom, že nevíte kdy je rozumné skončit. Nereagovat.

3 Likes

Myslis si, ze ak by som tu prestal prispievat ja, zlepsila by sa atmosfera na fore a celkova pohoda?
Napis uprimne

Jak Evap napsala to slovo šikana, tak jsem si hned vzpomněl na tebe. Chudák Matti dostal bídu :roll_eyes:

2 Likes

Davide, teď nevím, jestli to myslíš vážně nebo to furt natahuješ. Viděl si jak tu psal o mě Jos, ježek, norďák, raptor a další. To byl styl šikany a tady si budeš hrát na to, že já jsem ze stejnýho těsta jako Jos? To si fakt děláš prdel. A ježek taky.

Pointa Monzy 2024 je, ze Lando siel objektivne na titul.
Oscar mal dostat od teamu zakaz utocit a kryt mu chrbat.
Lando mal vyhrat a Oscar brat Maxovi body.
Namiesto toho sa McLaren zachoval, neviem to slusne napisat ako.
Tento rok idu na titul obaja a pokial bude matematicka sanca u oboch, budu to pustat.
Minuly rok sa presne tym objahovali po Monze, co bola v principe stupidita.

1 Like

Uplne uprimne - vobec si to nemyslim :slight_smile:

Ale rovnako tak si nemyslim, ze pohoda by bola bez “zelenych sim.panzov”, mna “fanatika” (svetovy unikat - fanatik bez fanatickych prispevkov) a mnohe dalsie priklady…

Proste ide o to, ze za nazory (aj tie slusne podane) sa tu utocilo vela x a pri niektorych je ticho a pri inych hadky, niektore zbytocne.
Ked niekto chce diskutovat, musi byt pripraveny na vecnu diskusiu az konfrontaciu a naozaj si nemyslim, ze pripomenutie minulych prispevkov (ak dokazuju podstatu temy) nie je vecne :slight_smile:

2 Likes

Ked mne uz dosli prazdne listy, nemam co otacat

Nehonim si tou otazkou ego ani nic, ale na to ako casto tu je moj nick spominany mi pride ze tu tympadom robim ja najvacsie zlo

Ja a jos

1 Like