Piastri nechal otvorené dvere ako hlupák, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

Ty hade :grin:

1515153132

No takhle, jsme tady jenom lidi a tak pro nás platí, že spíš vidíme třísku v oku bližního, než břevno v oku svém :slight_smile: . A to platí pro každého bez výjimky, nikdo není úplně objektivní, i když si to třeba myslí. I když chceš “poukazovat” nebo “otevírat oči”, vůbec to neznamená, že máš pravdu, prostě máš na něco svůj názor a druhý může mít zase svůj. Prostě většina debat nemá vítěze, může se jenom tahat donekonečna. Asi tak :slight_smile: .

2 Likes

Dejve, ty jsi objektivní, protože fandíš všem, tak se tě chci zeptat… Jsem neobjektivní?

No řekněme, že když škrtnu ty, které vyloženě nemáš rád (hlavně Piastri, tam to je bolest číst :grinning: ) a dál ty, které naopak máś rád až moc (Kimi), tak pak objektivní podle mě jsi. :slightly_smiling_face:

1 Like

Aha, bolest to číst. Dobře.

Tu sme sa neporozumeli. Ja nikomu neotváram oči. Len konštatujem, že Hogr a tuším aj spineless to občas robia a poukazujú na veci, ktoré vyhodnotili ako nevhodné. Presviedčať niekoho o svojej pravde na fóre je strata času a víťazom je …Prevádzkovateľ stránky.

Haha ze “obcas robia”

To nejde o to, ze to obcas robia, to ide o to ze cele dni si dvaja traja stebocu na ucet xy uzivatela (napr Evap) a tocia vsetky debaty na toho uzivatela, kludne aj par dni

Neboj sa dobre viem o com pisem, rok 2022 som si tym presiel a bol som tu kazdy den spominany aj ked som neprispieval

Viesco vacsina ludi sa vie spolu bavit aj napriek rozdielnym pohladom, u nich ide vacsinou (nech nekrivdim) len o internetovu sikanu za ucelom ponizit dotycneho

Presne jak evap pise - nikto tu nesme autorita ani admin, piseme sem len svoje dojmy, niekedy podlozene faktami

Ale doprdele ked ja sem napisem ze nieco vnimam tak a tak, preco ma protistrana potrebu neustale mi vyhadzovat na oci, ze oni to vidia inak?

Napr evap ma rada vettela a fandila mu a to je podla mna hlavny dovod preco si ju chlapci vyhliadli a obuvaju sa do nej

7 Likes

To byl řečnický obrat, zaměň prosím za “I když někdo chce…”. Dík :slight_smile: . Jinak je to myslím jasné.

Ja neviem. Možno preto, že ešte vďakabohu žijeme v slobodnej demokratickej krajine. Nie každý agumentuje ako klasik: “Nesúhlasím s tebou, ale do poslednej kvapky krvi budem brániť tvoje právo povedať to.”

3 Likes

Ehm, tomu se řiká diskuze…
To se ti moc nepovedlo.

2 Likes

Vazne si si z toho vzal len ze som napisal doprdele bez medzery?

4 Likes

Niekto argumentuje a niekto dennodenne vyvoláva hádky, lebo nemá čo iné v živote robiť.

A to je presne prípad tých dvoch zelených lúzrov.

@Hedgehog nemá problém s iným názorom a vie diskutovať veľmi otvorene a normálne, ale je rozdiel diskutovať a hádať sa so zelenými ľudoopmi. :monkey_face:

Táto skupinka útočí najmä v tlupe. Ak Honzík ostane niekedy sám, tak potom tu narieka ako ho všetci šikanujú, a pritom ho bije len sám život za to aký to je odľud a morálny mrzák.

Nema to vyznam… Ale na to si musi prijit kazdy sam pane kolego.

7 Likes

Z tý věty jsem si vzal, že ti vlastně vadí, když má někdo jiný nazor…
OK.

2 Likes

Ježku už to pochop, já nemám problém s jiným názorem. Já mám problém, když tu někdo chodí zaslepeně kopat a ještě pak má drzost psát o vykladačích, když už předtím přestřelila. Jak sám si napsala, prošel sis tím, dělal si to stejný, tak dej osvětu Evap a nebude tu co řešit.

2 Likes

Svobodně diskutujete…a protistrana si svobodně vybrala nediskutovat.
Je slušnost to respektovat. :slightly_smiling_face:

5 Likes

A co nerespektuju?

2 Likes

Kazdy to ma inak

Mna tiez este donedavna unavovalo tu svoje meno vidiet nepriamo spomenute kazdy den

Idealne riesenie je asi prestat sem chodit ale na druhu stranu to moze clovek mat aj vprdeli, moze dalej prispievat k F1 … lenze tu je kamen urazu, ked ignorujes, beru si ta do huby a pomaly na kazdy tvoj post reaguju, a celkovo to budi dojem ze vlastne v tej diskusii si

3 Likes

No stále taháte do diskuze někoho (nejen Evap), kdo o to nestojí.

3 Likes

A jak mám vědět, že o to nestojí? :smiley:

2 Likes