Pérezovi sa ospravedlnili vlastní inžinieri: Našli sa problémy, o ktorých som hovoril | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez bol ešte pred mesiacom pre všetkých na odpis. Strata mexického pretekára na tímového kolegu dosiahla v priebehu júlových pretekov trojročné maximum a pre mnohých bol v jeho sedačke jednou nohou Daniel Ricciardo či Liam Lawson. Red Bull ho nakoniec podržal a keď sa v septembri začal trápiť aj Max Verstappen, dostali vraj Checove predchádzajúce výkony – a hlavne spätná väzba – úplne iný rozmer.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172412/perezovi-sa-ospravedlnili-vlastni-inzinieri-nasli-sa-problemy-o-ktorych-som-hovoril

A proto aktualne dostavaji tu minutu, pro koho ty clanky do haje vznikaji, jestli pro modrou komunitu tak si to dejte jeste pred titulek at se vi.

Aha, tak za všechny Pérové kolize v poslední době může jeho vůz.

Kto je modrá komunita? Nezachytil som kontext.

Red Bull fanatici.

Newey je fuč a auto prestáva fungovať.
McL a Ferrari išli hore a RB prestupuje na mieste. Auto maju stále rovnako rýchle, to len konkurencia ich poskočila o 2kroky v pred.
A zrazu ma Peréz rovnako rýchle auto, ako Verstapen.
Ba dokonca vie Verstapena aj poraziť. Skm zvedavý, či príde aj tímová réžia, ako bude v nejakom závode Peréz pred Verstapenom. Nemyslím uhnúť sa, ale úplne spomaliť a pustiť ho, tak ako sa špekulovalo v Taliansku s Piastrim a Norrisom.

Je na čase aby Verstappena RedBull vyměnil, protože monopost vyráběj tak aby byl co nejrychlejší a je na pilotovi aby se s ním naučil jezdit :man_shrugging:… no a Max to nezvládá. Nic jiné v tom není.

1 Like

Dneska udělám Alzákům pěkný den.
O Alonsovi už měsíce nikde ani zmínka, tak jim to vynahradím.
Celý víkend nevylezou z pokojíčku.

1000005859

1 Like

Nejsem zeleny ale tohle je hodne pres caru 🫣

1 Like

Aha. Takú istú skupinu má aj Mercedes, aj Ferrari, aj McLaren aj Aston Martin. Každý tím si zažil svoju slávu aj svoj prepad. Koľko sa hovorilo o tom, ako hociktorý tím mohol tak spadnúť. A nakoniec sa našla odpoveď. Len v tom čase to nebolo tak zrejmé.

1 Like

Hogr tu má pe.nisy každý den v nějakém příspěvku, Situs takhle explicitní Alonsovy montáže sbírá, postuje a kdyby nebyl nýmand bez dovedností tak by je i vytvářel a Spinelesssheep už ze svého niku provolává do světa co má v dutině lebeční.
Ano je to na hranici banu, ale já to nevytvořil, je toho plný internet.

2 Likes

Me jde spis o ty chuyoviny co se pisou, vidime jak RB jde dolu kazdy zavod, uz je to minuta ztraty, ale clanek pise ze maji detekovany problem a fotka Pereze vysmateho od ucha k uchu, proto se ptam pac je to az urazejici na to kliknout.

Kdyz tam daji pred titulek napr. Urceno pro fanousky Red Bullu, tak ja budu vedet ze neklikat, pac ti maji svuj pokriveny svet :sneezing_face: Ostatni maji pravo na korektni info.

To víš, bot tak moc nenávidí Alonsa, protože má o něm wet dreams, který se mu nikdy nesplní, tak svoje fantazie a frustrace bude blejt dokola :man_shrugging:

1 Like

Wow, po dlouhé době jsem na něj namrknul a vy jste ho asi uplně vyřídili :smile:

1 Like

Ten je vyřízenej dlouhodobě, to už jsou poslední křeče :grinning: furt čekám na to, kdy Stroll skončí před Alonsem v Baku :thinking:

To su normalne komedianti :grinning: urcite mu podakovali za to ze kvoli nemu stratia PK alebo za to opat rozflakane auto v Baku :joy: dobra praca Checo len tak dalej, Mclaren nikdy nemal tak dobreho jazdca.

3 Likes

tak hlavne nech sa Perezovy pohodne jazdi, sice sekundu za spickou, ale to nevadi, ked aj Verstapen bude pomaly🤗

1 Like

Ja som bežne kritik Pereza keď si zaslúži, ale nutno dodať, že to rozbité auto v Baku nejde na jeho vrub :slight_smile:

3 Likes

RBR v Baku měl jiný problém, než v Perézovi, konkrétně 22s za Perézem jezdil

1 Like

S tymto si dovolim nesuhlasit, stavim sa ze byt v tej pozicii Ver/Ham/Lec/Nor tak sa to nestane.
Hlavne ked vedel ze ma lepsi vyjazd, ked vedel ze vidi Sainza a ma sa kam uhnut, ked vedel ze Lec v predu ma KO pneu a ked vedel ze dlho poriadne nebodoval a potrebuje dobry vysledok pre seba aj tim. Bohuzial, neda sa na neho spolahnut.