Péreza ženie tlak z konca zmluvy, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

No když to říkáš, tak to asi bude naopak. Já se s nimi neznám :woman_shrugging:.

Tady se s nimi neznáme nikdo.
Adrian své kvality dokazuje už desetiletí i když třeba Ron jednou řekl, že i Adrian umí šlápnout vedle.
Osobně si myslím, že Adrian dnes patří k těm nejdůležitějším lidem, kteří kdy F1 utvářeli.

No vždyť. Takže se u něj rozhodně nedá předpokládat, že se mu klepou kolena ať už z Thajců, nebo z Rakušanů, natož z nějakého Hornera, nepůjde mu ani o peníze. Kolem takových lidí se chodí po š.p.i.č.k.ách, aby se náhodou nenaštvali. Takže jestli, zdůrazňuju jestli, je osobní/přátelskou vazbou navázaný na Marka (společně s Maxem, tam z důvodů jakýchkoli), tak rozumím maximální snaze všech zodpovědných lidí v RB hlavně udržet status quo. Pokud by se to nepodařilo, mohla by být sedačka jezdce ten nejmenší problém.

Já si myslím, že Adrian bude tam kde má nejlepší podmínky pro vlastní práci.
A spory mezi jednou milenkou a dvěma kohouty mu leží u pryč pokud je náhodou nenačapá v nějaké aerodynamické pozici. :grin:

1 Like

A ako vies, ci nema Ver este vacsi a aj napriek tomu mu to po rovinke leti ? :smiley:
Jaj Horner povedal… ci Marko ? Jaj Max…

Ved o tom to je. Dolezite je, ci tam ma Perez stale to co potrebuje, alebo mu len povedia ANO :slight_smile:

Jaj, lebo ty vies, ze Perezovi dali horsie auto, lebo… Lebo si to povedal.

Chces sa len zbytocne hadat, lebo Verstappena nemas rad? Ako casto sem chodis? Mne sa zda, ze uz je tu na fore aj tak dost zlej krvi. Myslis, ze RBR ma taky prebytok zdrojov, ze vyvijaju jedno auto aby v nom Verstappen vynikal a druhe, aby Perez ledva dochadzal druhy? Alebo teda ako mu obmedzuju tu maximalku? Podla teba je to asi jednoduche.

Jednoducho Verstappen je z tej istej ligy, ako je vacsina viacnasobnych MS. Pri Perezovi ako jednotke by tohtorocne auto vyzeralo ako najlepsie navrhnute auto na roste a vzor. Ano, aj Perez by s tym vyhral titul, mat za kolegu Lancea, Micka, Logana a pod. Ale Verstappen s tym autom jazdi tak, ze je nedostihnutelne.

3 Likes

nehnevaj sa, ale tieto alobalove vyjadrenia su prinajmensom vtipne :smiley:
aky racionalny logicky dovod na to mas? to vazne mas pocit, ze v F1 je az tak do mrte vsetko prespekulovane, ze tam ti ludia, vyvojari, inzinieri mechanici piloti atd, nosia namalovane klaunske ksichty a marko si s hornerom veselo mackaju gombiky a robia na seba op.icky? :smiley: fakt ma zaujima odpoved, toto nepisem v rypavom tone

4 Likes

Nedávno tu bol článok, kde to vyvrátil samotný Perezov otec.

fakt nemam rad taketo vyjadrenia, ja viem, s tymto si mozem obrazne vytriet rit, ale to su reci jak od flat-earthers :smiley:

2 Likes

Tak nebo tak, takove poznamky k pilotovi jsou na presdrzku a stipanec do riti :pinched_fingers:

Mňa teda jeho otec presvedčil :slight_smile:

Papa chce zajistit synovi sedačku :slightly_smiling_face:

Kritické myslenie hovorí, že papá politik Perez má svoje vlastné ciele, ale ak by tam bola nejaká konšpirácia proti jeho synovi, hádam by sa ozval…

No s tím ozyvanim otců se nějak roztrhl pytel

V paddocku je málo ľudí na veľa mikrofónov :slight_smile:

1 Like

Ano presne takto to je. Presne ako televizia, ktoru sledujes kazdy den a tlacia ti do hlavy bludy, ktore im nadiktuje niekto iny. Presne takto to funguje aj v F1… tam sa tocia miliony, nie 10litrove rocne platy :smiley:

Je ocividne, ze Peprez uz nejazdi to co jazdieval. A to po prestupe do RB… od odchodu Ricciarda, tam kazda dvojka vyhorela. a uz som to napisal 100x a napisem znova.
Za cias dominancie mercedesu bol bud jeden, alebo druhy na PP a bral prve miesto. Ludia nadavali a znevazovali kvalitu pilotov, pretoze mali dominantne auto.
Z Verstapena chcu spravit hviezdu, on nou samozrejme je. Ale nechcu aby sa hovorilo tak ako o Hamiltonovi, ze ma tituly len vdaka autu. Ako vidno, Perez ma problemy porazat slabsie monoposty a max to vsetko drti s prehladom. Perez byval dobry jazdec a teraz v dominantnom monoposte zrazu obhajuje ledva 2miesto. Tento rok sa uz rozbehol, ale to je uz Rb uplne v inej lige a ocividne maju vo vsetkych smeroch navrch.
Ale Verstapenovi nedokaze konkurovat ani na jednej trati. Ani raz ho neohrozil… A to bol Perez jeden z najdrzejsich a najagresivnejsich jazdcov.

Neviem, televiziu, kablovku, nesledujem od roku 2015

Ani necitas… nevzdelanec :smiley: