Péreza vo štvrtok čakajú jazdy v čiernom Ferrari. S Cadillacom chce vybojovať pódium | Magazín F1 - F1online.sk

Cadillac pokračuje vo svojich poctivých prípravách na vstup do Formuly 1. Súčasťou toho budú aj testovacie jazdy so starším monopostom Ferrari, ktoré americký tím absolvuje vo štvrtok a v piatok na okruhu v Imole. Nuž a čo bude prvým veľkým cieľom všetkých týchto príprav? Podľa Sergia Péreza zisk pódia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220001/pereza-vo-stvrtok-cakaju-jazdy-v-ciernom-ferrari-s-cadillacom-chce-vybojovat-podium

Má smůlu. Na bednu je nepustí Renault-Mercedes. A Haas-Ferrari taky bude lepší než Cadíllac Ferrari.

nechcem ich nijak podceňovať ale pre nich bude veľký úspech ak sa do konca sezóny dostanú v kvalifikácii do prvej desiatky…pôdium by bolo reálne len s obrovským šťastím…

2 Likes

Ja myslim, ze to aj tak beru.
Motor podla reportov asi tiez nebude bohvieco. Ak bol Renault na tom lepsie pred tym nez tam vypli svetlo tak to nevesti nic dobre ani pre Scuderiu ani pre Haas a ani pre Cadillac.

Nevieme či Renault nebol najlepší a dohvie čo hovoria. Nejde iba o výkon, ale aj o spoľahlivosť.

No hovoria, ze motorovy program, ktory opustali bol dalej a riesenie bolo lepsie. OK, to neznamena, ze to vo Ferrari este nemohli posunut dopredu. To uvidime o par mesiacov.
Mot tip je Mercedes, Honda budu v predu (v tomto poradi)
potom tam mam trojicu Ferrari RBPT Audi. Podla mna to bude medzi nimi tesne.

Lenže čo je pravda. Renault sa chvástal vždy že majú silný motor a kde bola pravda

to sa ale nechvastal Renault, ale tie info su od inzinierov, ktori na tom motore pracovali a teraz pracuju v Maranele.

1000006259

1 Like

Čo keď Renault bol najsilnejší motor? Ale nie reálne. Od ,2014 nevedeli postaviť motor a zrazu by mali fakt silný motor na 2026?

mozno je len Ferrari velmi pozadu.

To sa mi zase tiež nechce veriť. Tiež ako inžinier ktorý príde inde, by som sa chvástal svojou starou robotou

vsak uvidime. Ja tiez dufam, ze to nie je pravda.

Ale ono by bolo načase, keby sa Ferrari naučilo ovládať médiá a naschvál robiť ten MERC štýl: My sme pomalý