Pérez vysvetľuje vypadnutie v SQ1: Neskorý výjazd, stabilizátor, súboj s Leclercom | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 20:20

Sergio Pérez do svojej zbierky neutešených štatistík pridal ďalšiu: Z posledných 50 kvalifikačných duelov s Maxom Verstappenom ich 49 prehral. V Katare mu opäť tesne ušiel postup do druhej časti, keď obsadil šestnástu priečku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181272/perez-vysvetluje-vypadnutie-v-sq1-neskory-vyjazd-stabilizator-suboj-s-leclercom

Nevadí, veď hlavné je, že ho to baví a snaží sa. Na všetko ostatné je tu mastercard . . .

toto uz nieje ani smiesne, a fakt nechapem tych, co ho sponzoruju, ze si nevedia uvedomit, ake zle svetlo to hadze aj na nich.

Pokial im to stale zaraba prachy, tak preco nie. :slight_smile:

Ziaden problem, buduci rok sponzori navysia sponzorske a hotovo.

Možná by tam rádi někoho dali, ale nemají koho. :smiley:
Jediný smysl dává asi Sainz, ale ale… :slight_smile:

2 Likes

Upadek toho tymu na vsech liniich sledujeme uz od kvetna a nejaky “vybojovany titul dva zavody pred koncem po tuhem boji kdovi s kym” v pilotech na tom nic nemeni.

no uprimne v tejto situaci by tam mohli dať kohokolvek a horšieto nebude

Zvenčí mi taky připadá tohle nedůstojné účinkování už nekonečné, ale možná má velký vliv i to, že v RB nechtěli v průběhu boje o titul udělat v týmu změnu, která by mohla být pro Maxe rušivá. Čas na změny bude teď, tak se nechám překvapit :slight_smile: .

Říká se, že se Perezovi sponzoři dávají 30m+.
Takže to musíš přebít jezdcem u kterého máš “jistotu”, že bude jasně lepší než on.
A ti prostě nejsou k mání.

Spíš je otázka proč takový tým musí mít platiče, a drží si ho.

To je trest za nabírání platičů. Jinak by tam šoupli na zkoušku Júkiho, místo něj do béčka Hadjara (nebo někoho jiného), když se Cunoda neosvědčí, tak vyhodit a další na řadě. Když máš ze čtyř pilotů dva s podivným postavením (do nedávna tak nějak tři, Ricci taky nebyl normální pilot), tak jsou z toho problémy.

1 Like

Myslíš, že tam nikdo nechce?:grinning:

1 Like

To ne, ale…
Z nějakého důvodu RB nutně potřebuje Checovy prachy. A jsou pro ně důležitější než výsledky.

Přemýšlím kolik je v současném poli jezdců, kteří jsou z jezdeckého hlediska ještě méně užiteční, než Pérez.

1 Like

Jsi z toho pinčesu přišel v dost surovém rozpoložení :smile: .

1 Like

To víš ještě jsem v soutěživém rozpoložení. :grin:
Možná ve mě dříme soutěživější duch, než má v sobě výše zmíněný jezdec. :crazy_face:

A to ještě Pérovi hrozí další pentle.

Ano. Na pos.anýho i hajzl spadne… Problém nebude v nedostatku vůle, ale prostě si už přestal věřit, a to je zlé. Pokud ho šoupnou úplně dozadu, má aspoň omluvu, když tam taky dojede.

Tak Péro doplatil na to, že tam s ním Leclerc bojoval v kvaldě kolo na kolo v první zatáčce.
Jim tam klukům trochu přeplo.

Podle mě Péro bojoval do prodloužení smlouvy. Pak už své úsilí vypustil.
Jediné řešení vidím ve změně prostředí. V RB je už odepsaný a snaha o setrvání mu může pouze ublížit.

Péro už bojuje proti všem a to se nevyplácí. A je jedno jestli se jedná o Leclerca, nebo o Lawsona.