Pérez vie, čo je kľúčom k novej zmluve s Red Bullom: Musím byť konzistentný | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez má za sebou pravdepodobne najnáročnejšiu sezónu vo svojej doterajšej kariére. Jeho neschopnosť postúpiť do tretej časti kvalifikácie s najdominantnejším monopostom všetkým vyrazila dych. Jeho osobu tak po celý rok obklopovali špekulácie, ktoré väčšinou odrazil tvrdením, že predsa má platnú zmluvu aj na rok 2024. Tento argument však už prestáva platiť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137303/perez-vie-co-je-klucom-k-novej-zmluve-s-red-bullom-musim-byt-konzistentny

Checo lepsie neskoro ako nikdy, uz len to zrealizovat :slight_smile:

2 Likes

Someone stop this madman

2 Likes

Uz mi to zacina pripominat sestrihany nerealny pribeh z dokumentu o zviratech :rofl:

Ne, Checo, opravdu jsi nebyl ani na začátku roku na stejné jezdecké úrovni jako Max (bodově vlivem okolností možná). A opravdu o tobě nikdo vážně nemluvil jako o kandidátovi na titul, kromě tebe samotného teda… Fakt by mě zajímalo, jestli on sám věří tomu, co říká.

4 Likes

Ja nechápem, čo to vravíte… Veď Cheko bol konzistentný mimo prvých dvoch pretekov, nie? Konzistentnosť mu fakt nechýbala, veď bol konzistentne pomalý celú sezónu :smile:

2 Likes

:racing_car: Po ukončení 74. sezony formule 1 přemýšlíme: Je to stále sport, nebo už jen technologická show? Max Verstappen s Red Bullem dominují, ale diváci by možná ocenili více skutečné sportovní výkony než strategické hry v týmových centrálách. :point_right: Nejdražší nuda na světě. Z formule 1 se letos definitivně stala miliardová reality show pro celebrity | Hospodářské noviny (HN.cz)

1 Like

ten clanok je sr4cka

2 Likes

A proč? 15duvodu

Akoze neni je to dobre napisany clanok ale zvlastnym pohladom lebo aj ty sam vies ze to tak neni, deje sa tam toho pomerne dost

Jeste jsem to necet a uz vim, ze to bude jako bych to napsal :eyes:

Jo vono je to placeny neee :zap:

Podle mě je tam víc myšlenek, které nejsou špatný, ale je to špatně formulovane a dohromady

1 Like

no na mna to posobi strasne nasilu satiricky napisane, ze podme zosmiesnit tento sport

Celé jsem to nečetla (platit to nebudu), tak zkusím odhadnout podle nadpisu. Zajímalo by mě, jak dlouho pan redaktor F1 sleduje. Ano, štve mě, že týmy nemůžou využít všechny prostředky na to, aby se RB přiblížily. Nicméně, F1 je i nuda a vždycky byla. Dnes můžeme říkat “reality show”, dřív se říkalo “cirkus F1” - vždycky to bylo něco mezi sportem a show, nikdy nebyla F1 spravedlivá a vždycky byla nemilosrdná. Nás formulové fanatiky něčím fascinuje, těžko říct čím, a pro ostatní je to “nudné kroužení, nechápu, jak se na to někdo může dívat”. Vynechala jsem něco?

3 Likes

Bylas nekdy na zavodech?

Nevynechala si nic. Ve zkratce je tam myšlenka toho, že F1 už je příliš technologická a vliv jezdce je minimální a ani za sebe nemyslí. Další myšlenka je ta, že se se děláš vše na nalakaní celebrit místo lakání fanoušků a s tim se pojí i poslední myšlenka, že poselství F1 není dobře komunikovano nám fandům

Byla, dvakrát. Proč?

Nemyslim F1 :slight_smile: proste jestli si zazila zavod, okruh, rally, kde se bojovalo o vitezstvi.

To je těžké, v určitém ohledu je příliš technologické leccos a F1 byla vždycky mj. šp.ičkový vývoj, nemohlo ji to minout. Když tohle budeme uměle brzdit, zasáhneme samou podstatu F1. Lákání fanoušků momentálně není potřeba, až to celebrity omrzí, ještě rádi si na nás organizátoři vzpomenou :smile: .

1 Like

Na rally jsem byla taky, tady u nás. Dvakrát (možná třikrát) na Krumlově, jednou na Bohemce. Pořád nerozumím otázce.