Pérez vie, čo je kľúčom k novej zmluve s Red Bullom: Musím byť konzistentný | Magazín F1 - F1online.sk

Celebrity jsou na okruhu v praci, hledaj cocky kamer a fotaku :sweat_smile:

No ptam se abych lepe chapal tvuj koment, letosni sezona prece byla historicka nuda, nejen proto ze byl jasny celkovy vitez, vetsi nebyla ver mi.

Letosek definitivne pohrbil sezonu 1988 a Mclareny MP4/4.
S tim rozdilem, ze o RB19 se zadne oslavne clanky neobjevuji, zahada.

Viděl bych to tak, že každý jeden jezdec je prostě už dobrý…
Všichni jsou na tak vysoké úrovni, že rozhoduje technika. Nebo mini detaily.
Jsou to trénovaní roboti od dětsví.

Jako v každým sportu. Hokej, fotbal, tenis.

1 Like

Já nepopírám, že letošní sezóna byla nudná. Nedělám z toho ale žádné závěry, ani nevím, jestli byla nejnudnější v historii. Štve mě, že nemůžeme sledovat, jak další velké týmy dávají všechno do stíhání RB, protože nesmějí. Nic z toho ale nevyvozuju, naopak myslím, že pokud nebude nuda opravdu dlouhotrvající, tak skalní fanoušci F1 budou sice reptat, ale dívat se nepřestanou, na určitou dominanci jednoho týmu jsou zvyklí. Zase nic tak mimořádného se neděje.

V roce 1988 vyhral Mclaren 14 z 15 zavodu, oba piloti si porozdelovali vitezstvi po bojich, nevim presne jak to bylo v dobe Mercedesu, ale tam se taky bojovalo, i Bottas vitezil atd…letos to bylo po vsech smerech soutezni fiasko. Stred pole necham mene narocnym.

Takže přestaneš F1 sledovat? Možné to je, že letošní sezóna některé lidi odradila, proč ne. Většina skalních fandů ale podle mě vydrží víc než jednu nudnou sezónu. Víc k tomu asi nedokážu říct, já se přece nehádám, že letošní sezóna nebyla v dominanci Maxe nudná.

1 Like

Posledni zavody jsem nesledoval, jen nahodne. Kouknu na uvod sezony a uvidim, klasika.

Ale nebudeš sem chodit psát, že se nám divíš, jak se na to můžeme koukat, že ne :smile: ?

5 Likes

Kdyby tomu tak bylo, tak tam není Fernando co si to tam dává :grinning:

Jasne ze budu, jsem odbornik na F1.

1 Like

Tohtorocny pomer Verstappen - Perez dava tejto tvojej myslienke riadne KO.

1 Like

Haha, je vtipný jak se letos někteří probudili, že je F1 nuda protože dominuje jeden tým. Kde jste byli posledních ehmm…celou historii F1? :grin:

Lidi byly zmlsaný obdobím 2005-2013, kdy pole bylo až na výjimky extrémně zhuštěné a vyrovnané. Né že bych nesouhlasil v principu, podle mě je dominance jednoho týmu největší problém F1, ale příjde mi vtipný že se všichni probudili letos. Kde jste byli při dominanci Mercedesu?

U výher RB i Ferrari v údajné dominanci :stuck_out_tongue:

Tak ten byl, ten se poved, nechte me byt :rofl:

A letos nevyhrálo Ferrari závod? :stuck_out_tongue:

A kolik těch závodů Ferrari nebo jiný týmy vyhrali? :stuck_out_tongue:

Jeden za druhým. Jeden letos a druhý loni. :grin:

1 Like

Spíše ty nedělej že ti to vadilo a najednou ne :stuck_out_tongue_closed_eyes: V každím případě 2017 a 2018 už to bylo vyrovnaný, žel dnes víme že jen díky tomu co je obsaženo v tajné dohodě :man_shrugging:

1 Like

dobry paradox :smiley:

Náhodou se FIA zachovala hodně ekologicky. Zakázala grepové čmoudíky. :rofl: