Pérez sa po víťazstve vrhol na médiá: Robia to, pretože som Mexičan | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez vybojoval na Veľkej cene Singapuru svoje štvrté víťazstvo v kariére. V náročných podmienkach to nemal vôbec jednoduché a ešte musel po pretekoch ísť „na koberček“ ku komisárom. Dopadlo to však dobre a Mexičan má ako posledný víťaz veľkej ceny právo sťažovať sa na všetko a na všetkých.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/78021/perez-sa-po-vitazstve-vrhol-na-media-robia-to-pretoze-som-mexican

Keď dával tento rozhovor tak už čo to popil? Rovnaká blbosť ako keď lujzo svojho času zahlásil, že ho trestajú lebo je čierny.
Ten trest je taký aby bol vlk sýty aj ovca celá.

3 Likes

Keby další týždeň dostal od Maxa a Lec kolo xdd

Tak dám aspoň něco zajímavého.
V Japonsku bude FP2 trvat 1,5h. Budou se testovat pneumatiky pro rok 2023.
To samé pak o 14 dní později v USA. :slight_smile:

1 Like

Nerozumiem, co to je za moda vyhovarat sa na vlastnu neschopnot. Ked sa nedokazal drzar SC, tak mal pred seba pustit jazdca co by to zvladol.

Divne, ze riesi media, som myslel ze ich maju na haku, vsak vzdy treba robit clanky a treba aj senzacie. Napr. aj Netflix to zostriha a posklada tak aby to bolo dramatickejsie.

Začíná se mluvit o tom že Dietrich Mateschitz zemřel.

Bude to mať reálne dopad na F1 team? To nie je človek ako bol Enzo u Ferrari.

Jako netroufám si tvrdit co bude a jaký by to mělo dopad ku vztahu jejich týmů a F1. Ono může být protože Mateschitz je určitá záruka onoho zájmu, taky si ale myslím že to pro ně prostě funguje takže už z úcty to naopak můžou táhnout ještě hodně dlouho. Třeba se ty fámy ale nepotvrdí, i když to že je těžce nemocný už se taky táhlo nějakou dobu.

Zatím se mi nepodařilo najít potvrzení zprávy o úmrtí, ale ani nijak důrazné popření - spíš takové ticho :frowning: .

nie, robia to, pretoze jazdis v redbulle a tvoj kolega je daleko lepsi ako ty. Takze prestan sa vyhovarat na svoj povod a zacni jazdit aspon tak, ako si jazdil v Singapure. Udrzat LECa za sebou urcite nebolo lahke a preto klobuk dole… Kazdopadne sa velmi velmi velmi velmi velmi podakuj komisarom, lebo keby ti dali trest hned ako mali, tak si LEC neznici gumy utocenim na teba a s prstom v nose to dokruzi menej ako 5sec za tebou. Na druhu stranu komisarom za tento kusok by mal niekto zjest veceru… alebo dat po papuli, abo tak daco.

Kéž by to ticho trvalo ještě hodně dlouho a po čase ho přerušil sám Dietrich s tvrzením, že to byla pouhá fáma.

No, držme mu palce, víc dělat nemůžeme. Ale upřímně řečeno v dobrý konec moc nevěřím…

Berme to tak, že velká část národa taky nevěřila, že to náš současný president ustojí a koukni jak se zotavil.

Komplex, komplex, komplex.