Pérez sa ohradil voči Andrettiho vyjadreniam: Nevyšiel som z cviku | Magazín F1 - F1online.sk

Cadillac patrí podľa očakávania medzi najslabšie tímy na rošte. Vo všeobecnosti sa očakávalo, že bude úplne najslabší, ale nováčik sa napokon ocitol v pomerne vyrovnanej bitke s Aston Martinom, v ktorej zatiaľ ťahá za dlhší koniec povrazu. Málokoho napadlo, že by americký tím mohol ešte zrýchliť, keby jeho piloti za sebou nemali rok voľna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231318/perez-sa-ohradil-voci-andrettiho-vyjadreniam-nevysiel-som-z-cviku

Sergio Sergio, jazdis podla teba dobre ale dobre je na trojku. Tam kde Verstapen vyhraval s prstom v nose tak ty si tam stracal pol sekundy na kolo. Cize ak by na tom mieste jazdil niekdo lepsi tak aj tie vysledky by boli uplne niekde inde. Perez ma najlepsie roky v f1 davno za sebou . V f1 uz nemal byt aspon 6 rokov. Ak by nemal za sebou silneho sponzora tak by v f1 uz davno nebol

Mohl by do toho Mario sednout sám, aspoň by bylo trochu vzrůšo :smile: . Má vůbec jako mistr světa platnou superlicenci nebo nemá?

Cvičené ■■■■■ jsme už viděli. :wink:

Já si samozřejmě dělám srandu, ale trochu by mě to i zajímalo. Přece jenom je to mistr světa, i když už je to nějaká chvíle. Tak by snad měl být už napořád dostatečně kvalifikovaný pro účast v F1. Pochybuju, že je to v pravidlech nějak omezené věkem. Takže teoreticky by klidně mohl nasednout do auta Mario Andretti, Emerson Fittipaldi nebo třeba Jackie Stewart :smile: . Pokud by tedy do 7 (nebo 9?) s dokázali vyskočit z auta…

Myslím, že FIA by u Andrettiho více zajímalo jestli má zaplacené poplatky za licenci F1 a nemyslím si, že by za ně dnes Mario byl ochotný zaplatit větší sumu, než byl jeho tehdejší plat ve Ferrari.

Myslím, že už utopil v projektu tolik peněz, že by poplatek za licenci byl pod jeho rozlišovací schopnost. Ale možná se v něm pletu a z vlastních do toho nedal nic, to bych ho měla nadosmrti v úctě :smile:.

Som rad, ze sa Antonelli neboji skritizovat pilotov co pri tolkych skusenostiach jazdia pomalsie ako on.

Mario toho vybudoval poměrně dost. V F1 byl alespoň pro mě velký pojem a v INDY samozřejmě taky, protože jméno Andrettiú tam není ceněno jen tak.
A odvahu má stále ještě hodně velkou, protože postavit se u soudu proti FIA nedokázal ani Mercedes když byl Hamík oloupen o titul Mistra světa.
Kdyby Mario nepodal trestní oznámení proti FIA za podporování monopolu, tak by jsme dnes v poli žádný Cadillac neměli.

1 lajk

Ne Antonelli, ale Andretti, ten má zkušeností vagón. A možná by pořád byl rychlejší než oni, kdo ví. Však nikdo neříkal, že je berou kvůli rychlosti, ale kvůli zkušenosti :slightly_smiling_face: .

1 lajk

Však jo, je to ještě jeden ze starých gladiátorů a má pro strach uděláno. A pořád se drží, i když ta devadesátka se mu taky blíží. Kdyby se tak dočkal prvního vítězství Cadillacu, byl by to krásný happyend.

Já raději zůstanu při zemi, když zatím jezdí Cadillac s vozem Ferrari.
Ale kdo ví, třeba časem Cadillac skutečně postaví vlastní vůz i s motorem.

Já tohle tak neprožívám. Představili auto, to prošlo, tak je jejich a můžou jezdit. Jak jim to půjde teď a dál je jiná otázka (a jejich problém). Však třeba pro Lellu Lombardi koupil italský autoklub tuším Brabham, přihlásil jí s tím a jela… Já jsem svobodomyslný člověk :smile: .

Mi by se více líbilo, kdyby FIA přestala vymýšlet technické zvěrstva a raději přizpůsobila pravidla tak, aby začínající automobilky nemusely jezdit se zákaznickými vozy.

No jo, ale F1 je sama od svého vzniku technické zvěrstvo, jen si pod tím každý představí něco jiného :smile: .