Ocona spoustu lidí spojuje s Mercedesem. Že by Williams? Ale může přejít do kteréhokoliv jiného týmu mimo RB, Mergl a Ferrari.
Avidentně Renault mezi dobrými týmy hodně chybí.
Alpine jsem použil pouze jako příklad.
Ještě máme Toro Rosso. Jestli RB poslechne Browna a udělá z TR kopii RB, tak se z něj může stát hodně silný tým v poli.
Podle mě je AT naleštěná bída, aby to prodali za větší prachy…
Mercedes má George, hodně stojí o Maxe a na čekačce Antonelliho. Nevím, jestli se jim tam Ocon vejde a na rok by asi nechtěl.
Zatím, ale jestli se dostane RB do problému, tak začne vydělávat i svým béčkovým týmem.
AT im bude sluzit jak testbox na RBPT flambo motor, uvidis
Proto jsem připsal Ocona do Williamsu jako možného adepta. Jiný možný tým kromě Alpine mě nenapadá.
AT ma v F1 jinou funkci, tam pokrok necekej. Ti jsou zafixovani na pozicich.
Tam by spíš na rok šel Antonelli, a Albon pak kam? Myslím, že Ocon i Gasly spíš zůstanou v Alpine, bohužel. Snad se zvedne aspoň trochu.
Vím, že je AT testovací tým Red Bullu, ale dá se použít i na vydělávaní peněz.
toto sa mi na Totovi presne nepaci … on riesi jazdecku otazku, pritom ma Ocona a schumachera k dispozicii …
Albon se hlásil, že chce z Williamsu pryč, tak se mu třeba naskytne možnost už po téhle sezóně.
Se Schumim nepočítej.
Ocon stále může zůstat v Renaultu i s Gaslym. Renault by byl jedině rád, kdyby mu tihle jezdci neutekli.
tak Micka supli do alpine WEC auta, asi zo strategickych dovodov, aby nebol v ceste.
ja si myslim, ze z dvojice Ocon/Gasly tam jeden uricite zostane.
mame viac pilotov jak sedaciek klasicky
Můžou se s Oconem vyměnit… Ani jednomu tu situaci nepřeju, ale místo nikde nevidím. Leda u Sauberu, pokud se nedomluví se Sainzem. Nevím, o kom se tam spekuluje k Hulkovi ve druhém plánu.
Neco tam bude, kdo vi jakou pouzivaji fintu, vis neco?
tipoval by som ze trio Zhou, Bottas, Ocon.
Mick je už pasé, ale závodí, tak je vše OK. Lepší než sedět na simulátoru.
V Renaultu možná zůstanou oba. Ale určitě chtějí pryč.
Udivili by mě, kdyby Mergl neměl o Sainze zájem. Leda by tam šel Emil už po téhle sezóně.
Druhé místo v Sauberu je zatím volné.
Asi záleží taky na tom, jestli Toto riskne nasadit Antonelliho. Proto se o něm mluví už od poloviny letošní sezóny do Williamsu místo Sargeanta a testují ho o sto šest. Jasně, Max by dostal určitě přednost, ale Carlos není Max.