Pérez sa neobáva rozpadu Red Bullu. Upozorňuje však na Neweyho „okamžitý vplyv“ | Magazín F1 - F1online.sk

Nie je prekvapivé, ktorá téma dominovala rozhovorom na tlačových konferenciách pred Veľkou cenou Miami. Odchod Adriana Neweyho z Red Bullu je oficiálny, ale jeho nové pôsobisko zatiaľ nie je známe. Pilot Red Bullu Sergio Pérez však vie lepšie než ktokoľvek iný, akou posilou by bol Newey pre konkurenciu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152236/perez-sa-neobava-rozpadu-red-bullu-upozornuje-vsak-na-neweyho-okamzity-vplyv

Čím větší problémy Red Bullu, tím jistější flek pro Péreze.

2 Likes

Mozna si vicemistr polepsi.

Jestli Emil naznačí zaječí úmysly, tak hodnota Péra v týmu automaticky stoupne. Už teď se zdálo, že Péro nějak záhadně zabral.

Ale aky rozpad…ich problem bude maximalne boj o nejaje tretie stvrte miesto a to sa za rozpad rozhodne neda povazovat, urcite neskoncia ako williams ci alpine

1 Like

Přesně tak, měli bychom si ujasnit, čemu kdo říká “rozpad Red Bullu”. K tomu asi nedojde, aspoň ne hned tak. Jiná věc je rozpad úspěšného týmu, který byl dosud pohromadě - k tomu odchodem Neweyho dojde, ne že ne. Jaký to bude mít vliv na výsledky se uvidí.

2 Likes

rozpad zaziva akurat Alpina :frowning:

Je to podle me tim, ze jak se v Red Bullu resi existencni veci, Perez se dostal z pod sikany a ma klid.

Počkej, vždyť zrovna posílili, a Ty hned rozpad :smile: ! Ale vážně, je to s nimi tragédie. Pořád tomu nechci uvěřit, že se tovární tým potácí takovým způsobem.

no pockat, u sancheza ostavam obozretny, v mcl mu to moc nevypalilo pozitivne :smiley:

mna by klasicky zaujimalo, co bol ten impulz, lebo uz za alonsa s otmarom to tam bolo prinajmensom zvlastne

To by mě taky zajímalo. Takhle zdálky mi připadá, jako by to nejvyšší vedení prostě přestalo bavit a utáhli kasu :woman_shrugging:. Szafnauer byl zkušený šéf, který uměl vyjít s málem, ale taky nedostal čas, stejně, jako vlastně nikdo před ním.

Já bych RB zase tak moc nepodceňoval.
Sice tam jsou nějaké rozpory a odchází Adrian, ale stále se jedná o velice silný tým, který má nejen velký kapitál, ale ještě velký bonus ve svém zákaznickém týmu TR.
Porovnávat RB s Alpine bych si nedovolil.

Pérez a Sainz v jednom týmu, a k tomu RB, by mohla být docela zajímavá podívaná. Oba to tam znají, oba jsou solidní piloti a ani jeden není zrovna týmový hráč. Mohla by to být fakt síla.

mne otmar prisiel vzdycky nedoceneny. mozno bol casto v zly cas v zlom teame, kto vie. casto, hlavne v renaulte som mal pocit, ze nanho tlaci vedenie a buzeruje ho za ich chyby, to nikto dlho nevydrzi.

potom to pravnicke fiasko s piastrim … pokaslali si to sami.

inak neodisiel od renaultu nahodou prost kvoli politike? ci si to pletiem s niecim inym

1 Like

No kdo ví, jak všechny tyhle přestupy dopadnou. Já bych byl rád, kdyby se našlo nějaké rozumné místečko i pro Gaslyho. :wink:

zial si myslim, ze zo sucasneho gridu bude musiet niekto vypadnut pre dalsiu sezonu … bud niekto od alpin, alebo zo sauberu, pripadne stroll

Prost byl odejit společně s Budkowskim na začátku r. 2022. Budkowskiho vystřídal Szafnauer, vydržel rok a půl. Sám Budkowski vystřídal Abiteboula pro r. 2021… Co k tomu dodat, jsou lepší než Ferrari, a to je co říct.

1 Like

Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet. Gasly je už dostatečně zkušený solidní jezdec, nakonec Ocon taky. Obou je tam škoda, ale místa jinde moc není. Chtělo by to další tým :smile: !

Tak RB ma letos vysledkove hotovo, to je jasny.
Jak vidime na Mercedesu, ciste o kapitalu to neni, to plati nejen v F1.
S Alpine jsem Red Bull neporovnal, to bude mylka.

Letos bude přestupová šaráda hodně vypečená.
Alpine se zdá být hodně jalové a moc nevěřím že se výrazněji zvetí.
Ferrari naopak buduje formulový strop.
RB letos i přes drobné zádrhely znovu získá titul, ale může přijít o Emila.
Mercedes je ve skluzu a když nezarve, tak se bude jeho agónie dál protahovat. Stále tam vidím Sainze.