Pérez: Red Bull mal so mnou problém, keď som bol pomalý, aj keď som bol rýchly | Magazín F1 - F1online.sk

Na pôsobenie Sergia Péreza v Red Bulle si budeme pamätať ako na jeho veľké trápenie po boku Maxa Verstappena. Nebolo to však tak po celý čas. Skúsený Mexičan pripomína, že najmä v úvodnej fáze šampionátov mal k dispozícii monopost, s ktorým dokázal hrať s Verstappenom vyrovnanú partiu. Tvrdí však, že pre Red Bull bol aj to problém.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224147/perez-red-bull-mal-so-mnou-problem-ked-som-bol-pomaly-aj-ked-som-bol-rychly

No ještě chvíli a fans RBR na foru si to můžou jít hodit😀

3 Likes

“Spýtal som sa ho: ‘Čo budeš robiť, keď to s Liamom nevyjde?’ A on mi odvetil: ‘Nuž, máme tu ešte Júkiho.’”

“Potom som sa opýtal: ‘Čo urobíš, keď to nevyjde ani s Júkim?’” “On odpovedal: ‘My máme veľa jazdcov.’” “Tak mu hovorím: ‘Takto ich minieš všetkých.’ A on na to: ‘Áno, ja viem…’”

:sweat_smile: :sweat_smile:

No Hornera v Astonu teda nechci… :pray:

3 Likes

Perez sa asi pomiatol. Ked isiel do RB, tak mal vyhliadky/slubili mu, ze budu rovnocenni, alebo ze dokonca bude jednotka? Moze byt rad, ze karieru nutene neukoncil este pred angazovanim v RB a ze ho tam vobec vzali… Stava sa z neho podobny vtipkar ako z Massu.

Chápem, že má Sergio pocit krivdy, ale keby nebolo RB, tak už asi v F1 nie je, lebo prestávka bez pretekania v F1 by bola oveľa dlhšia. Radšej nech sa pozerá do budúcnosti s Cadilacom. V každom tíme nájdeme jazdca ktorému sa v priebehu histórie stalo to isté.

Este chvilu a ty sa tu vystriekas :rofl:
Ti to robi tusim vacsiu radost ako by ti urobilo Alonsovo vitaztvo, tomu sa hovori, ze si zvrateny, ale sa to sme davno vsetci vedeli.

Sak ty, bobi, Ferda a mindlesssheep ste skoro pod kazdym tymto clankom🤣

3 Likes

To by se ti tak líbilo, co?
Posledně jsi tu básnil o gulazích, dneska rovnou popravy :smiley:

Cože? Nějakej maďarskej odpad se snaží urážet? Tak se koukni do zrcadla, to bude silnější, než jakákoliv urážka

1 Like

Já tu nepsal, že bych nechal někoho viset, to tvůj přítel a jeho kamarád, když jeli národnostní nenávist😉

1 Like

Národnostní nenávist tu jedeš především ty na Slováky, což je vrchol inteligence na slovenském foru :grin:

3 Likes

Jakou nenávist? Davide, kdyby si ve škole nespal a někdy se učil, tak víš, jak se tvořila populace, která se usídlila na území Slovenska :smiley:

2 Likes

To si asi pleteš s rAstorem…

2 Likes

To slovo odpad není národnostní nenávist vůči Maďarům či nepřímo Slovákům?

1 Like

Ne, je to Maďar a zároveň je i odpad. Takových se bohužel pohybuje po všech státech světa několik.

1 Like

Hned z prvej takyto breakdown a narodnostne urazanie? Znak toho, ze cesko je v koncoch, ked vytiahne tuto biedu.

To, ze mamka pila v tehotenstve sa podpisalo riadne. :joy:

Tak pak stačí napsat že je odpad ne? Když tam dodáš Maďarský, tak už se to přikloňuje té národnostní nenávisti. Nemyslíš ?

Nemyslím si to, ale tady kluky s IQ 88 to triggeruje a vidíš, že se Jos hned z toho složil, takže se účel splnil

1 Like

Nevím jaké mají IQ a vaše spory mi jsou celkem jedno, očividně jsi ale spokojený s výsledkem. Šlo mi spíš o to že napsat “Maďarský odpad” je prostě národnostní nenávist.

2 Likes

No a já ti říkám, že není :slightly_smiling_face:

2 Likes

Snazis sa to vysvetlit uplnemu bahnu. :slight_smile:

On ma chorobnu potrebu sa hadat s kazdym, kto nemiluje Alonsa alebo si dovoli upozornit na jeho chyby, urazky a klamstva. A teraz bude zapierat a zapierat a zapierat.