Na pôsobenie Sergia Péreza v Red Bulle si budeme pamätať ako na jeho veľké trápenie po boku Maxa Verstappena. Nebolo to však tak po celý čas. Skúsený Mexičan pripomína, že najmä v úvodnej fáze šampionátov mal k dispozícii monopost, s ktorým dokázal hrať s Verstappenom vyrovnanú partiu. Tvrdí však, že pre Red Bull bol aj to problém.
“Spýtal som sa ho: ‘Čo budeš robiť, keď to s Liamom nevyjde?’ A on mi odvetil: ‘Nuž, máme tu ešte Júkiho.’”
“Potom som sa opýtal: ‘Čo urobíš, keď to nevyjde ani s Júkim?’”“On odpovedal: ‘My máme veľa jazdcov.’”“Tak mu hovorím: ‘Takto ich minieš všetkých.’ A on na to: ‘Áno, ja viem…’”
Perez sa asi pomiatol. Ked isiel do RB, tak mal vyhliadky/slubili mu, ze budu rovnocenni, alebo ze dokonca bude jednotka? Moze byt rad, ze karieru nutene neukoncil este pred angazovanim v RB a ze ho tam vobec vzali… Stava sa z neho podobny vtipkar ako z Massu.
Chápem, že má Sergio pocit krivdy, ale keby nebolo RB, tak už asi v F1 nie je, lebo prestávka bez pretekania v F1 by bola oveľa dlhšia. Radšej nech sa pozerá do budúcnosti s Cadilacom. V každom tíme nájdeme jazdca ktorému sa v priebehu histórie stalo to isté.
Este chvilu a ty sa tu vystriekas
Ti to robi tusim vacsiu radost ako by ti urobilo Alonsovo vitaztvo, tomu sa hovori, ze si zvrateny, ale sa to sme davno vsetci vedeli.
Sak ty, bobi, Ferda a mindlesssheep ste skoro pod kazdym tymto clankom🤣
Nevím jaké mají IQ a vaše spory mi jsou celkem jedno, očividně jsi ale spokojený s výsledkem. Šlo mi spíš o to že napsat “Maďarský odpad” je prostě národnostní nenávist.
On ma chorobnu potrebu sa hadat s kazdym, kto nemiluje Alonsa alebo si dovoli upozornit na jeho chyby, urazky a klamstva. A teraz bude zapierat a zapierat a zapierat.