No vidíš, teď ti Jos ukáže, na co si mu naběhl i když nedobrovolně, gl 
Nevím co píše Jos a je mi to celkem fuk, protože je společně se spineIesssheep v ignoru. Řešil jsem jenom jestli “Maďarský odpad” je nebo není urážka, čili národnostní nenávist. Ty říkáš ne já říkám ano, dál to asi nemá cenu řešit.
Lol já jsem v ignoru, ani nevím kdo to je. 0 zpráv.

Tak to ti asi neschází, co? 
Tak řešíš to co jsem napsal, já ti to vysvětlil a přesto budeš tvrdit něco jiného. Tak jaký to mělo smysl, chceš tvrdit, že víš líp, jak jsem věci myslel?
Jsi v ignoru, protože si se ozval proti útokům od party hic, těžký no😀
Je to tak, těžko říct kolikátá větev nějakého multinicka tady to je. 
Nevím co jiného tvrdím, prostě považuju “Maďarský odpad” za národní nenávist.
Jestli toto nebo “neberu to jako nenávist” bereš jako vysvětlení, tak je to jiné spojení " jsi Maďar a k tomu odpad" to bych jako národní nenávist úplně nevnímal (i když nechápu proč by jsi někomu měl psát jaké je národnosti). Možná je to jen slovíčkaření a ten “hloupý” jsem tady já.
Spin není v ignoru kvůli ozývání se proti útoků party hic, to by jsi tam byl taky s vícero lidmi i z party hic. Nebavilo mě akorát neustálý spam vašich hádek, ty občas přiložíš zajímavé info z Xka nebo odněkud, to jsem si u Spina moc nevšiml, každopádně když něco takového pošle můžete mě označit, rád se podívám.
+nechápu proč by to ho mělo nějak znervózňovat.
AI:
Pokud se termínem „maďarský odpad“ označují odpadky, které byly dovezeny z Maďarska nebo tam vznikly, nejedná se o rasistický ani xenofobní výrok . V takovém případě jde o věcné (byť nespisovné) označení.
Hotovo 
Tak jestli bere uživatele raptora jako předmět a ne osobu tak v pořádku
.
Jistě, pro osobu je to urážka, kterých tu je popravdě ale habaděj. “Maďarský” ale značí pouze místo původu. Ale ok, ztráta času nad tímto, bude lepší kdyby se tu vůbec neuráželo, takže buďme všichni lepší, pro nás, pro blaho společnosti, pro blaho všech 
No já jsem napsal a popsal, jak jsem to myslel, vůči národnosti to opravdu myšleno nebylo. A celkem mě irituje, že se toto řeší, ale když tu rAstor (Christian_Horner) napsal, že Slovensko je zbytečný národ nebo by nechal viset Ukrajince, tak se to přecházelo ve většině. Takže opravdu nenávist vůči národům musíš hledat u jiných uživatelů, líp ti to asi nevysvětlím
Az na to, ze to Madar nie je.
Honzi Honzi, ty si sa do Brna pristahoval z Chanova, takze tvoja neznalost je ti odpustena.
Jestliže to psal tak se dopustil taky národností nenávisti, nevím ale proč by jsi se měl k této skupině “IQ 88” taky snižovat. Ano tak jak jsi to vysvětli "je to “Maďar a zároveň odpad” už úplně jako národní nenávist neberu jak jsem psal před tím, ale spojení a označení osoby “Maďarský odpad” prostě beru jako nálepkování obyvatel Maďarska, takže jako národní nenávist, na tom se snad shodneme? (Možná to je jen slovíčkaření)
+Nevím jaký je původ Slováku řekl bych, že to bude směs Slovanů a právě kočovných Maďarů, klidně mě můžeš dovzdělat (vím jen, že to bylo kdysi Uhersko).
Ty si nejaký národnostný Übermensch?
a toto nam teda vies povedat ako sa tvorila populacia na uzemi dnesneho Slovenska, mozno ze sme viaceri v skole spali
Omluvte @HellHogr. Včera se dozvěděl, že Honda nestihne vyrobit motor, tak celou noc nespal.
Marná snaha kámo, mezi Hogra a spineIesssheepa na jedné straně a Jose a spol na druhé straně, je úplně zbytečné vstupovat.
Je to ten nejvíc promarněný čas, věř mi. 
a ok, tak to potom ano. Poznam ako je na tom clovek ked celu noc nespi