Pérez po ďalšej “katastrofe” nechce dovoliť, aby ho rozptýlili špekulácie o kontrakte | Magazín F1 - F1online.sk

So Sergiom Pérezom to tento rok vyzerá zle-nedobre a aj Veľká cena Veľkej Británie mala od vykúpenia veľmi ďaleko. Niet sa čomu čudovať, že po šiestich nevydarených víkendoch sa Mexičan stáva stredobodom väčšiny špekulácií v padoku.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163076/perez-po-dalsej-katastrofe-nechce-dovolit-aby-ho-rozptylili-spekulacie-o-kontrakte

2 Likes

Perez je tragicky v premenlivych podmienkach to je fakt, preskupovanie nepomoze.

Má velké štěstí že ten graf dolu nemůže :smile:

1 Like

Tak toto ma pobavilo :joy: inak Mclaren by to snad aj mohol dat tento rok. Ak bude pravidelne podovat s oboma autami vysoko a Perez bude stale Perez tak 7-10 pretekov a su lidrom. Bude to tesne.

1 Like

Tu už nie je o čom. To čo predvádza Pérez je tragikomické. Prekvapil by som sa sa ak by RedBull nespravil rošádu medzi ním a Riccardom. Ktorí síce tiež nejazdí svetoborne ale to čo predvádza Pérez asi veľmi horšie byt nemôže a za pokus by to stálo

Jako šlo by to, ale bude potřeba aby výsledkově McLaren oslaboval i Maxe. Prostě občas bude muset McLaren i vyhrávat, bez toho to nepůjde.

1 Like

V Barceloně a Silverstone zahodili wins, v Silverstone dokonce double, takhle tu hru nezvýší

Dajte Perezovu sedačku Lawsonovi

Je to škoda. Začiatok sezóny mal výborný. Kedysi som mu aj celkom fandil, ale priznávam, že takéto výkyvy výkonosti si jazdec v TOP tíme proste nemôže dovoliť. Ako písali v článku, 15 bodov za 6 GP je masakrálny prepad. Max za to isté obdobie 120 bodov. Mali by Pereza po Belgicku vymeniť. Inak im Mclaren zoberie konštuktérsky titul a bude vymaľované.

obrázok

1 Like

nie
perezovu sedacku by mali dat cunodovi ktori je jednoznacne lepsi ako ricciardo a horsi ako dnesny perez sa da uz tazko aj ked mozne je samozrejme vsetko :slight_smile:

kludne by mohli bud urobit rosadu cunoda za pereza, alebo pereza uplne vyhodit a do b-cka dat lawsona

rb sa riadne sekol s tym rychlym podpisom pereza ak by pockali co len 2 tyzdne tak podpis odlozia na neurcito

inak ten prestup maxa do mercedesu uz v 2025 nevypada az tak nerealne ako este pred par tyzdnami
s formou mclarenu a bez neweyho je velka pravdepodobnost, ze buducu sezonu rb bude tahat za kratsi koniec a ak mclaren vyriesi strategicke rozhodovanie tak bude najvacsim favoritom na titul

aky vyznam ma vymenit trapiaceho sa pereza za trapiaceho sa ricciarda?
ved ricciardo prehrava s cunodom na celej ciare

1 Like

Peniaze. (15 znakov)

treba ale dodat, ze niekedy v tom case zacal mat problemy aj Verstappen. Zhruba od Miami ma McLaren lepsie auto ako RB a miestami ho ma aj Mercedes. Pride mi to tak, ze v RBR nieco nezafungovalo a trocha sa prepadli voci vsetkym. Max voci McLarenom a Mercedesom a Perez voci stredu pola. Vzhladom na velmi tesne rozostupy to na Pereza dolahlo ovela horsie, ale prejavuje sa to aj vpredu. Dnes ak chce Verstrappen vyhrat tak musi vsetko zaklapnut na 110% a Verstappen musi aj nieco specialne vykuzlit.

lenze kym pri time stredu/konca pola je vyhodnejsie zobrat platica co donesie 15-20 mega, tak pri time ktory chce vyhrat PJ a PK to je uz hlupost
ak kvoli perezovi pridu o PK tak pridu o viac penazi ako im doniesol perez od oligarchu slima

mozno prave teraz sa prejavuje ten trest za podvody s rozpoctovym stropom

a ktomu este potrebuje aj chyby superov a na jeho stastie mu to mclaren dost ulahcuje a robia tolko chyb ako keby im rb za to platil

Jsem přesvědčený, že by Péro výrazně ožil, kdyby se RB zbavil Helmuta.
Možná by RB přišel i o Emila, ale i za cenu téhle ztráty by to bylo pro RB a jeho budoucnost výrazné oživení.
Momentálně je k dispozici Sainz, takže by RB měl za Emila velice slušnou náhradu.
Koneckonců se zdá, že Emil ani Helmut už v RB stejně dlouho nevydrží, takže prohlubování agonie je pouze ztráta času.

Rozhodne áno. Na trati je to ďaleko vyrovnanejšie. Predsa ale keď sa pozrieš iba na výsledky, tak pri Maxovi ten prepad nevidieť. Bude to ešte zaujímavé sledovať, kde Sergio na konci sezóny skončí.
Snímka

V predu nie je taka tlacenica ako v strede pola a McLaren nevie premienat matchbally. Norris uplne s prehladom mal nato aby vyhral posledne 3 GP.

Že se do toho vůbec míchám, pokud by skutečně Max (i Marko, předtím už Newey) odešli, což se nedá vyloučit, tak se toho změní tolik, že bychom asi viděli úplně jiný Red Bull. Nemusí se nám to třeba líbit, ale tohle jsou základní kameny jejich úspěchu. Zrovna teď jim Max vrací to, co do něj investovali. S jeho odchodem by logicky tým spadl, těžko říct, kam. Už teď musejí stabilizovat technické oddělení bez Neweyho. Pérez neumí podávat konzistentní výkony, ten by to nespasil. Ano, mohli by vzít v takovém případě Sainze jako asi nejlepší náhradu a k němu pak třeba Lawsona. Ale jak by to na trati vypadalo je úplně ve hvězdách.