Pérez po ďalšej “katastrofe” nechce dovoliť, aby ho rozptýlili špekulácie o kontrakte | Magazín F1 - F1online.sk

Z RB bude od 2026 stejně zcela jiný tým ať si to chceme uvědomit, nebo né.
Jestli RB skutečně bude jezdit se svými motory, tak bude po nějaký čas trpět dětskými nemocemi a to si už teď uvědomuje i Emil, takže ten už tam stejně bude tak maximálně jeden rok.
Proto jsem výše psal, že Emil ani Helmut už v RB dlouho nebudou.
A vstoupit do takového prostředí se třemi, vlastně dvěma vysloužilými jezdci (Péro a Ricci) nemá význam. Yúki taky skončí s Hondo, takže by RB zbyl jedině Lawson a to je hodně málo. Na takové sestavě se stavět nedá.

To jo, to je možné. Jenom si nejsem jistá s tímhle:

To, co teď popisuješ, mi jako nějaké oživení moc nepřipadá.

Péro přece ví, že je v RB nechtěný, ale držený jen kvůli svým sponzorům. Jsem si jistý, že mu to Helmut dává jasně najevo. A není to pouze chvilková záležitost, proto se nedivím, že Péro nepodává žádné výsledky.
Navíc teď uvadá i samotný RB, tak je jasné na koho se hodí veškerá vina.

On Pereze nekdo nutil zustat v red bullu, kdyz se ma tak spatne?

Tak bol by to skvelý marketing a aj keď sa tiež trápi také výkony čo podáva Pérez podá aj on. A aspoň si overia už túto sezónu či majú rátať s Riccardom do budúcna alebo dať radšej šancu nejakému juniorovy poprípade sa obzrieť aj po iných jazdcoch na rošte.

Zase Helmut toci gombiky a spomaluje Pereza?

Lahko sa moze stat, ze s dvojicou Sainz - Perez, ktora ma rada rovnaky styl auta a presne opacny ako Max, by zrazu RB mal obe auta na jednej urovni, na tej Perezovej. :smiley:

Ten Gasly a Albon asi neboli nahoda, ze tam tak vyhoreli.

Ano Helmut skutečně otáčí pomyslnými knoflíky.
Sám jsi přiznal, že Emil používá jiné nastavení vozu, než ostatní. Kdyby byla nějaká rovnost, tak by si jiní jezdci mohli nastavit vůz podle vlastních potřeb. Ale kdybych to napsal já, tak by se okamžitě oponovalo slovy kam na ty výmysly chodím.
Přitom stačí potkat a sami na Emila prásknete i co jste nechtěli. :crazy_face:

Ferdo to akoze myslis vazne ze perez si nemoze nastavit auto podla seba? :joy:

1 Like

Nie nie, to som nenapisal. Napisal som, ze Albon to dobre popisuje v jednom videu, ze Verstappen je schopny zvladnut tak extremne pretacave auto, ze ostatni sa na to nechytaju.

Nastavenia pouziva vacsina pilotov rozne. :slight_smile:

Ved kazdy si nastavuje svoje auto sam, lebo kazdemu mozu vyhovovat ine nastavenia.

v com by to bol dobry marketing? ze trageda vymenia za ineho trageda?
to akoze vsetci by naskocili na redbullacke pr? dnes uz asi tazko, vsetci by kritizovali, ze z b-cka vytiahli toho neschopneho a toho lepsieho tam nechali a ak by ricciardo pohorel tak by im to dali este daleko viac vyzrat

Copak já? Helmut to tvrdil.

Já reagoval na tohle.

Myslím že keď dajú Lawsona do RB tak nič nepokazia ale ok aspoň niekde mu dať miesto…Mercedes ak bude silný tak môžu Maxa presvečiť

Ukáž prosím, zase sa musim nechat poučiť :wink:

Archív mám v hlavě, jednotlivé články si nikde neukládám.

Jaj tak, ale v tom pripade by to auto bolo s velkou pravdepodobnostou pomalsie. Vseobecne plati, ze pretacave auto je rychlejsie a Max zvlada uplny extrem, zatial co Albon (ktory tiez ma rad pretacave auto) povedal, ze ten level s akym jazdi Max je uplne inde a tym padom si jazdci vedla Maxa tolko v aute neveria, lebo nevedia jazdit tak na hrane. Takze mozno je to fakt tak, ze len Max dokaze s tym RB jazdit tak ako jazdi (bolo by zaujimave vidiet v tom aute napriklad Leclerca, ze ako by obstal v porovnani s Maxom).

No a Perez so Sainzom maju tusim obaja radi skor nedotacave auta, takze je dost mozne, ze by bol Sainz skor na Perezovej urovni ako na Maxovej. Videli sme to aj vo Ferrari, ked Leclercovi sedelo auto, Sainz stracal stale viac.

Nedotáčivé, přetáčivé. Je to věc subjektívní. Třeba se říká, že Ricci má rád stejný styl jako Emil. Přitom brzdí na poslední chvíli a při takovém stylu musí být dobrý přítlak na předek.

ved tom je pretacave auto. predok drzi a so zadkom sa pracuje.

2 Likes

Né tak docela, protože hned jak povolí brzdu, tak už jede zatáčku pod plynem a zadek musí držet a nesmí ustřelit.

zadok drzia pod plynom. asi takto https://youtu.be/NssZmBWppC0?t=162