Ale prosim ta, a o com by som diskutoval? Ved tomu co pises, neveris ani ty sam.
No, neuviedol…
Ale prosim ta, a o com by som diskutoval? Ved tomu co pises, neveris ani ty sam.
No, neuviedol…
Zo strany Ruska je tam hrozba rozmiestnenia americkych zbrani pri ich hraniciach !!! Pisal som to uz X krat. Kde ma Rusko zakladne pri Americkych hraniciach ? USA sa citi ohrozena Venezuelou a Rusko ma tolerovat zbrane a vojska hned za hranicami ?
Ukrajina je hlavne boj o to, ci sa dostane USA k Ruskym hraniciam, alebo nie.
A keby este USA obsadila Gronsko, tak by obklopili cele Rusko dookola.
Sever Gronsko.
Zapad krajiny EU.
A dole na juh je uz iba Cina a India…
A na vychod od Ruska su nekonecne kilometre Ticheho oceanu…
Ziskanim Ukrajiny do EU a ziskanim Gronska, by USA odrezala Rusko a obmedzila by mu moznosti po mori aj vzduchom…
V tvojom prvom prispevku si mal velku hubu a tie dalsie su uz iba prazdne slova do vetra…
Nezacinaj nieco, co nevies dokoncit. Lebo budes za hlupaka. Teda nim si.
Rusko ma davno zbrane rozmiestnene na ich hraniciach, s Ukrajinou ci bez nej. pozri sa na globus ako to okolo vyzera.
Ak bol ciel nemat rozmiestnene zbrane pri dnepri tak to si fakt pomohli.
Ako hovoirm, Jediny ciel vojny v Ukraine su imperialne ambicie Ruska. Ak si mylis opak tak si naletel ich propagande.
USA na rusko prdia. Nikdy neplanovali a neplanuju ziadnu “rusku” invaziu. Nepotrebuju to. Rusi nemaju nic co by americania nemali. Jediny dovod je mat pod kontrolou nestabilny zlocinecky rezim.
Velku hu.bu? Nie. Ja som od zaciatku planoval len si povedat svoje a akehokolvek “lebo USA experta”, ktory tu na mna vytiahne nekonecne bachorky od dvojiciek az po roztahovanie NATO, poslat nonsalantne do pi.ce.
Co je na tom smiesne?
Z hladiska prava konali obaja rovnako protipravne.
Vyborne, akurat nevidim, ze by si tu odsudzoval USA tak ako tu odsudzujes Rusko, pricom USA je asi 100x vacsi kolonizator vyvolavac vojen za posledne desatrocia.
Ja sa pozeram na obsah prispevku, nie na meno autora. V jednej teme mozem suhlasit s helmutkom, v inej zase s tebou.
Nie som ako Honzi, ktory aj keby mal na nieco rovnaky nazor ako ja, tak bude tvrdit opak a pokusi sa vyvolat hadku, lebo ma zo mna komplexy.
říťolezec jsi no, nic jinýho. A k tomu ještě se hlásíš hrdě k 5 koloně, už si dej ten výlet na Sibiř
vadi ti, ze kritizujem Rusko?
To vadí Josovi vždycky a pak napíše jak užívá dovolenky v USA.
Vôbec nie, Rusko si určite za veľa vecí kritiku zaslúži, len keby si to robil objektívne voči Rusku, ale zároveň aj voči USA a iným štátom.
Krádež majetkov ruských oligarchov si podporoval. Podporoval by si rovnakú krádež majetkov amerických oligarchov v Európe?
Podporoval by si, kvôli útoku na Venezuelu, aj zákaz hráčov NHL na medzinárodných súťažiach alebo amerických športovcov všeobecne na olympiáde
Jediný kto niekomu lezie do r!ti si ty, ty h0vno zubaté. 
Opäť raz lezieš do cudzej diskusie, lebo ťa má každý na káre ty niktoš.
Lol, však ty tu zase o mě píšeš slohy, i když tu tvoji ruskou propagandu ignoruju. Ty jsi zase vymletej😀
Ty ma nemáš v ignore liste alebo ako vieš čo ja píšem, keď ťa ani neoznačujem?
Čítaš každý môj príspevok a denne reaguješ ako poslušný pes Honzi.
Jen tak dál, ukazuj jak moc jsi reálně blbej😀
Dať si niekoho do ignore listu, aby si rozklikával každý jeho príspevok. A ty hovor o blbosti.