Kdepak, tvoje debilita není bait. Tvoje debilita je ostuda tvých rodičů. Hezký den ![]()
@Daaviid23 napiš, že Norris je pokrytec, sice má pravdu v tomhle ohledu, ale sám nějak nebojuje za změnu. A nastane tu mír
Já jsem rozepsal nějakou odpověď Puffovi, ale nakonec mě to nějak přešlo, stejně to nemá cenu ![]()
Jinak k Norrisovi, on není zle a nebo hloupej, on je podle mě spíš takovej ťuňťa co se týká jeho vyjádření.
každy šport,tym jazdec ma dve skupiny fanušikov 1 ty až fanaticky ktory budu pozerať aj keby ich tim alebo jazdec bol posledny tak stejne budu fandiť 2 skupina je bohužial vekšia tu su fanušikovia ktory fandia vtedy ked sa vyhrava fandia v tedy ked jeto nejaka akcia nebo nejaka drama ak ked to nieje tak rychlo stracaju zaujem
jasne a čo ted ?? F1 che vydelať vela penazi a dobre si uvedomuju že ta druha skupina je vekšia a da sa vydelat viac a na druhej strane sa spoliahaju že ta 1 skupina skratka tam bude
a tu začina problem čo sa stane ked odidu velke mena ako Max Hamilton Alonso leclerc a čopak prestanu drami to znamena že ta 2 skupina začne rychlo klesať lebo ti čo tam ostanu niesu moc zaujmavy Russel Piastri Hadjar nie su moc zaujmavy jasne maju fanušiko ale bude to stačiť uprimne posledna dva zavody boli nuda Belgicko bolo nezaujmave len vdaka VSC sa to trochu dramatizovalo inak to pre skupinu 2 bola nuda a pre skupinu 1 to bolo frustracia ako sa v polovičke rovinky začalo spomalovať čiže uprimne si myslim že časom sa začne skupina 2 nudiť a držať ju bude iba to že ked sa stretne Max a Hamilton tak to bude dobri suboj
preto si myslem že ešte nejaky čas popularita F1 bude stupať ale pak rychlo začne klesať a problem je že F1 vedenie to tak trochu tuši ale spoliaha sa že tak skupina 1 tu stale bude čo neviem či to tak bude ja pozerma F1 od 97 a už ma to nebavi kedsi si pozeral som každy trenig dnes mato nezaujma Q ma taktieš moc už nebevia a to ešte ked su šprintove preteky tak už ma absolutne nebavy Q ani jedna šprit ma moc nebavi ale ešte sa da pozrieť a pak preteky ktore uprimne ma taktieš prestavaju baviť a proč ? Q čo je nani zabavne ked vydite ako auto začne spomalovať na rovinke zavod to same a ktomu suboje ktore niesu suboje aka je zabava sledovať suboj ked jedno auto ide 20-30km pomalšie to nieje predbiehanie ale obhadzanie a dotoho neustale VSC ktory niči strategiu kedže počastoho večina zastavy a je strategi skratka čoskoro ta skupina vernych sa zmenši
Smejem sa ako ťa ovládla tvoja posadnutosť mnou a nedokázal si nereagovať, hoci najskôr si sa veľmi snažil a reagoval si len na Situsa v snahe vyprovokovať ma, čo som odignoroval a nakoniec si doliezol ako poslušný pes a musel si zareagovať aj na mňa. ![]()
Dobrý Honzík, a teraz do búdy.
![]()
Prostě si chtěl říct, že je arogantní, nemusíš chodit kolem kaše ![]()
Stroll skončí 13. a je 16.
Alonso 14. a je 6.
Vůbec to není o fanouškovství.
I ten Eisking má aspoň normální zhodnocení.
Není, kdyby sis to přečetl, tak tam máš vysvětlení ![]()
Ano, bere stejně jako měl Schumi ve Ferrari, když ještě nebyla F1 na penize. Se započtenou inflaci bere dokonce méně. Dáváš mu teda za pravdu, jo?
Arogantní je někdo jinej, ten kterej o sobě prohlašuje jak je nejlepší a přitom už 13 let nevyhrál závod. ![]()
Myslíš ten, vo vyhrál Le Mans 2x v jedné sezóně? Dejve nebuď hloupej jak Jos ![]()
Mně je jedno jestli bere 35 nebo 135.
Přeju mu každou korunu.
Ale přeci nemůže hlásat, že to dělají týmy pro peníze, když u toho bere 35 mega.
Může jít příkladem.
Vzít si plat 4 tisíce euro měsíčně, a tak ulevit týmům, aby se nemusely hnát za penězi, a formule se tím mohla vrátit do vysněného normálnějšího režimu.
Já nevím Puffe, ale tobě vadí levná pracovní síla na Východě Evropy, ale zároveň tě sere, že si dávají stejný náklady na suroviny jako na Západě a nejradši bys jim zaplatil úplný minimum, co by nepokrylo ani náklady.
Myslím, že vůbec nechápeš ten point o kterém se bavím. Do toho musíš ještě hodně dospět.
Já to chápu moc dobře. Vadí ti, že si někdo účtuje 450kč v Maďarsku a oháníš se cenou práce, ale zároveň si stěžuješ, že u nás a na Východ od nás je to underpaid ta práce. Měl bys toho nechat už
Norrisovi vadí, že to F1 a týmy dělají pro peníze. Že chce, aby se to dalo do normálu.
Co pro to udělal? Měl výplatu 20m a teď má 35m. Neměl by z logiky věci udělat opak?
To je jak kdybys brečel, že se vraždí zvířata, a u toho obědval 0,5kg steak.
Gasly 1.
To hovorí za všetko o tom hodnotení.
Tyhle motory jsou sportovní tragédií, to je vše co tím chtěl Lando říci, není to ok.
Ale líbilo se mi zhodnocení Eiseleho s nakřápnutým hlasem k Verstappenovi. Už i on si všímá toho naprosto směšného chování Maxe. ![]()