Puffe, už bys mohl vědět, že Norris je král pokrytců v F1. Letos to zahájil v testech vůči Verstappenovi, aby potom po necelým měsíci řekl to stejný. Loni měl výlevy typu, jak má špatný rodiče nebo papaya rule neexistují.
No je to trochu drsné, jsem se po ránu trochu rozohnila
. Ale ono to tak bylo. Dnes si to nikdo neumí představit, jak po požáru vozu Pierse Courage v r. 1970 v Zandvoortu (on naštěstí snad zahynul při nárazu) ho i s vozem zaházeli pískem a jezdili kolem něj, po závodě to pak všechno vyhrabali… A příště se jelo zase dál. Rozhodovalo výhradně to, co konstruktéra napadlo postavit a někdo to zaplatil, a že se kolikrát taky objevila konstruktérská zvěrstva. Nikdo to neřešil, to je prostě F1 a teď vypadá a jezdí takhle, ber nebo nech ležet. Zájemců je dost a diváků taky, prostě je přitahuje samotná F1. Teď se všichni ve všem rýpou a diví se, že zájemců jak z řad jezdců, tak z řad diváků je pořád dost. Tak se je snaží otrávit, protože tomu přece nemůžou rozumět, když nechápou, jak je to celé hrozné. Tak jo, možná se to podaří, diváci odejdou, s nimi peníze a vrátíme se ke kořenům-garážistům
. Ale já už toho snad radši nechám
.
To se ale nikdy nestane, protože jen mini hrstka pilotů si může dovolit takhle kritizovat i vlastní týmy prakticky. Bojí se o svýho fleka a ten neobětují pro dobro sportu
No já mám pocit že ten tlak od jezdců se spíše stupňuje než že by to utichalo. Kdo ví ![]()
Dovolim si prelozit do cestiny:
Strategicky vysledek = nejvice penez
![]()
Neliší se od nikoho. Ani od vás.
Alonso v Q2 a zase je všechno sluncem zalité. Verstappen předběhne, ale už to není AI, ale intergalaktické mistrovství.
U AM nikdo neříkal, že je něco sluncem zalité a že jsou pravidla najednou ok. Nevymýšlej si jak s těma burgrama
Argumentuje jak povrchní fanda ![]()
Ty jsi povrchní fanoušek.
Říkáš, že jsi fanda F1, ale pokud to neni podle tvých představ, tak nadáváš, že umřela.
Kdybys ji opravdu miloval, tak ji máš rád se všemi chybami. Tak jako ve vztahu.
Puffe majster sveta nemôze jazdit za Borlotelov plat, to da rozum.
Lando hovoril o strkani sa do zadku Audi, Mercedesu a pod. nie o plate jazdcov.
Takze Cadillac prisiel aby bol vacsi biznis.
Ale Toto Wolf hovoril ze prichodom Cadillacu sa im biznis zmensi …
Pche, F1 měla vždy spoustu chyb, ale tyhle PU není chyba, to je úmyslná degradace závodění na level který cenzuruje sama F1!
Wolff: “Auta na rovinkách určitě zpomalovat nebudou”
Aha a co si předváděl ty v ground éře? ![]()
Pretože tenista Stroll zdolal šampióna Alonsa.
Keby to bolo naopak, tak je tu také hopium a hype Astonu a matadora ako celý rok 2025 smerom k 2026.
…typické, jen snahy strhnout debatu jinam a snažit se lidem dostat pod kůži ![]()
Teraz vôbec nie, práveže je to vaše typické správanie.
Ak Stroll porazí Alonsa, tak ste nešťastní a čušíte tu o Astone aj keby Stroll vyhral a Alonso bol druhý.
Ak by Alonso porazil Strolla, hoci by to bolo aj na P15, tak si tu budete do kríža h0niť aký je Alonso majster, aký je Newey úžasný a ako už sa čaká len na Hondu.
Aston spravil veľký skok a vaše reakcie a príspevky boli úmerné tomu, ako keby sa neposunuli ani pred Cadillac v porovnaní s vašim štandardom hopia a hypu.
Co strhnout debatu. Chce tu jen prudit a vyvolávat hádky, v životě nic jiného nemá ![]()
Jsem s výkonem Alonsa spokojen, snažíš se zbytečně ![]()
Tak to tvoje očakávania od Alonsa riadne klesli, keď si spokojný s jeho výkonom, pričom ho Stroll objektívne porazil bez nejakého zásahu SC / VSC / RF alebo menejzastávkovej stratégie.
Ano, je to tak, jsem s tím spokojen ![]()