Máš kratkej display 
To nevadí. Však mikinu Mercedesu máš, takže ji vytáhni. Beru tě do týmu.
Ne nemám krátký display, tam se to neopírá o nic jiného. Očividně sis zase nečetl celý článek 
A jako největší gol je ten, že píše názor o tom, že nebudou mít podvodný trik Mercedesu, tak jsou logicky hned za nimi … a jak ví, co bude mít Honda, která už dopředu avizovala, že motor na homologaci pošle až poslední možný termín na FIA? Tedy až po zimních testech
Ne, tak mi vysvetli na co jsem se ptal vedle 
Ja som to vravel od zaciatku, ze zacali neskoro. Honda ohlasila odchod. Redbull zalozit RBPT a zacal makat na novom motore, vyjazdili s Hondou par titulov a v Honde zmenili nazor. Redbull bol uz prec tak sa vahalo dalej az sa nakoniec dohodli s Astonom.
Aramco doda palivo s vysokou energetickou hustotou a v Honde budu mat problem s klepanim. Budu posledni. Preto Newey v tovarni zuril.
Uloženo - po prvním závodě tohle klidně připomeň☺️
Jestli Aston skončí v Austrálii po zásluze poslední, tak … , tak se z Alonsa stane fotr na plný úvazek, a my fandové budeme lépe stíhat náš osobní a profesní život. No nestahujem teď z toho kalhoty, neb brod je ještě daleko
Tyhle fámy nás nezastaví, zatím.
Já nevim kde Honda bude výkonově já řesil jen trik s kompresí a tam Situs prostě už prohrál.
Ohledně baterie , to zas za mne může být Hondy výhoda .
Vůbec netvrdím že to bude zásadní průšvih a ani si to nemyslim , ale že mají asi skluz bude asi pravda. Otázkou je jaky to bude mit vliv na výkon
Co ty vies. mozno mu Bortoleto vybavi Hulkovu sedacku.
Audi sama hlasi že určitě ne hned…
Ale jde tam Wolff ZIMMERMANN, takže motor bude v časem 100 % dobrej
A ještě Schmidt, šéf vývoje ICE
Odešli z Ferrari
RB před Ferrari a Honda dokonce dvojnásobek co Ferrari.
Tak ti lidi maj dost. 
Audi uznává, že jsou nováčci, ale s podobnou koncepci už jeli Dakar a tam jsou dost tvrdé podmínky na testování. Kdo ví, třeba ještě teď víří někde v dunách hromady písku motor určený pro F1.
Tak hluboko Ferrari určitě nebude. Já Ferdarri
tipuji na druhé místo. 
Tak to si velký optimisto Ferdo. Ale budiš.
Mě Ferrari překvapilo jak Fiat zvládl přechod z atmosfér na turba. Od té doby už Ferrari nepodceňuji.
Mňa ferrari prekvapí až vtedy keď ma prekvapí 
Ještě když existoval Motorelax, tak jsme si napsali jak vidíme novou sezónu a na konci se ukázalo, že jsme ulítli všichni, takže nějaké prognózy je fajn zábava, ale samé dřysty. 
Hm motor 2022 bol ■■■■■■■ Lebo zlý materiál. Zimmerman není všetko aj keď je podstatný.