Paralelný vývoj hlási úspech: Ferrari vyvinulo špeciálne hlavy valcov | Magazín F1 - F1online.sk

My se měření nebojíme, ale jak chceš něco zjistit a potvrdit, když nic měřit nechceš?

Mohl bys mi alespoň náznakem nastínit jakým postupem si to neměření představuješ? :slightly_smiling_face:

No naznač mi, kdo tu tvrdil, že to nejde měřit jinak, než při pokojové teplotě?:slightly_smiling_face:

1 Like

To přece nikdo netvrdí.

však se o tom hádáš celou dobu :smiley:

1 Like

a teraz co ze to tam pribudlo v Oktobri? Akoze to teraz neplati?

treba sa aj pozriet na proces akym tieto veci pribudaju. Konkretne v tomto pripade bola metoda merania dlhodobo rovnaka.
Aj pred oktobrom tam bolo nieco o tom, ze metoda musi byt schvalena FIA. Takze to nbeolo tak, ze do Oktobra v Honde, Ferrari a Audi nevedeli ako to maju merat. Metodu mali velmi dobre odkomunikovanu.

Cele minule obdobie sa to meralo pri izbovej teplote.

oktobrova uprava bola len nasledok nezmyselnych snah na poslednu chvilu zmenit meraciu metodu od vyrobcov, ktori to nezvladli tak dobre ako to udajne zvladol Mercedes. FIA v oktobri z praktickeho hladiska nic nezmenila iba explicitne dali dlhorocnu metodu do praviel.

Kdybys aspoň trochu rozuměl tomu o čem se tady tak dlouho bavíme.
Měřit si můžeš co chceš a jak chceš, ale při rozdílných teplotách se nikdy ničeho nedopočítáš správně.
Vážně je to na pochopení tak složité?

1 Like

Není, vážně ti říkám, že se pokojová teplota dopsala v říjnu 25, jak je možný, že teda 3 výrobci s tím počítali bez toho dodatku a jeden ne a druhej se to snažil zkopírovat?

1 Like

Protože pravidla dal na papír nějaký hlupák, kterému jsou fyzikální zákony cizí.

1 Like

tak proč se toho hlupáka zastáváš Ferdo?

Já se Tě přece nezastávám. Celou dobu ukazuji prstem na fyzikální zákony přes které vlak nejede.

2 Likes

Ferdo Ferdo, ty tu celou dobu bojuješ za pokojvou teplotu, pak napíšeš, že to napsal hlupák a pak ti dojde co jsi smotal, tak se zase uchýlíš k tomuto

Já tady celou dobu poukazuji na fyzikální zákony, které absolutně ignoruješ.
Myslíš, že se tak chová moudrý člověk?

1 Like

Na toto teória nestačí. Musel by si vedieť oveľa viac …

1 Like

No, som presvedčený, že sa touto cestou nikam nedostaneme. Navrhujem počkať na začiatok sezóny, alebo aspoň do 22. a možno potom budeme múdrejší.

Hrabem sa v dcérinom autíčku, je mi zima, tak pálim to dokončiť a dať si kvapku írskej a horúcu a mŕtvicovú kávu.
Čauky

3 Likes

:+1:

skoda, ze taketo vecu pomaly odchadzaju.

1 Like

Pravou tureckou irskou kávu, nebo nějakou syntetickou z robota? :coffee:

1 Like

Z kávovaru, popradská káva a tullamorka k tomu.

1 Like

Moudrá řeč! Ve všech ohledech :smile: .

4 Likes

Já si na kávu z robota nezykl. Ten totiž neumí turka. Káva musí být dělaná s láskou a nesmí se foukat párou, ale hezky zalévat vřelou vodou.
Já tvrdé nemusím, ale v tomhle počasí je Tllamomorka lékem. :pouring_liquid:

1 Like

V práci pijem turka. Takého, na porazenie. Bez mlieka, bez cukru … Vychutnávam

1 Like