Paradox tlačidla na predbiehanie: Najvýhodnejšie je vôbec sa ho nedotýkať | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Číny ponúkla zaujímavé divadlo a na pohľad atraktívne súboje aj vďaka novému tlačidlu na predbiehanie, ktoré majú piloti k dispozícii ako náhradu za DRS. V pretekoch ho hojne využívali najmä jazdci Ferrari, no svojím spôsobom si tým škodili. Ukazuje sa totiž, že najvýhodnejšie je tlačidla sa vôbec nedotýkať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/229715/paradox-tlacidla-na-predbiehanie-najvyhodnejsie-je-vobec-sa-ho-nedotykat

Velmi zaujimavo navrhnuty system. Takze zachvilu inzinieri pilotom zakazu to pouzivat, lebo v praxi budu pomalsi ako bez toho. Cize sa prestanu opakovat take mega super epicke suboje ake nam predviedli piloti Ferrari. A ja sa spytam, co nam zostane potom?

6 lajky

Úžasné. Takže být slabý jako Antonelli je nakonec výhoda. Čím větší nemehlo, tím lepší pilot, notabene pokud sedí v Mercedesu.

A mít vlastní iniciativu a bojovat je vlastně znakem jezdecké nekompetentnosti. Jen nevím, kdo je v tomto scénáři větší d-■-b-■-l, jestli Leclerc nebo Hamilton.

Ale OK, je tu taky varianta, že boxová zídka Ferrari to zase zpackala.

Co si z toho mám teda vybrat?

Hlasuji za d) ■-■-■-■-■-■-■-■ koncepce současné parodie na formuli 1.

I když Antonelli na mě teda dojem neudělal. Sorry, Toto.

Cenzurované slovo číslo 2 začíná BTW na d a třetí písmeno je m.

3 lajkov

čiže takzvaná deme​ntní koncepce :slightly_smiling_face:

4 lajkov

Jak to, že tě algoritmus nezcenzuroval?

Viem to obísť. Kedysi dávno mi to prezradil tuším Situs.

2 lajkov

Podporuji tvou podvratnou činnost. Nechám na tobě, zda to pustíš do oběhu nebo ne. Fucking censorship.

3 lajkov

A hele, fucking je v pohodě. Hned je mi líp.

3 lajkov

Super clanok. Nie su tie mamualne tlacidla 2? Jeden boost a jeden overtake? Ci boost je automaticky a pilot ho nestlaca?

Boost je tlacitko, overtake je rezim ktory umozni ziskat viac energie, tlacitko je stale jedno

1 lajk

Tak tos mě pobavil. :grinning_face_with_smiling_eyes::+1: A na mě zase Kimi dojem udělal. Tím jak v závěru tlačil na nejrychlejší kolo. Sice tam trošku misnul, ale takovej trošku Max. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

obchádzate tu pravidlá ako mercedes merania kompresneho pomeru… ts ts :smiley:

3 lajkov

situs kritizuje mercedes a potom takto, nuž vodu káže a víno pije :smiley:

1 lajk

Nemam rad tlacitkove predbiehanie.

2 lajkov

Súkromnú správu Ti napísať momentálne neviem, lebo máš zamknutý profil a verejne to sem dávať nebudem. Takže ak chceš, napíš mi súkromnú správu.

skoro vsetci to vedia obist, nikomu sa to nechce robit pretoze je to otravne.

Ty si to tuším vedel ako prvý alebo jeden z prvých.
Bez doplnenia bodiek, pomlčiek, núl namiesto písmena o a pod. v cenzurovanom slove to tu nevie obísť takmer nikto.

Asi si zachytil ze F1 film premenil jednu zo 4 nominacii na Oscara a ma ho za zvuk :slight_smile:

2 lajkov

Chill :slight_smile: , Oscary sú súťaž popularity už pomaly od ich vzniku, len sa stačí pozrieť, čo robil Harvey v zákulisí, keď nepotistické decko G. Paltrow “získala” Oscara za Zamilovaného Shakespeara, ktorý mimochodom porazil Zachráňte vojaka Ryana :smiley: v kategórií film roku, takže tak, je to “shit show” a nebral by som to veľmi vážne, ako záruku toho, že je niečo dobré. :slight_smile:

2 lajkov