Veľká cena Číny ponúkla zaujímavé divadlo a na pohľad atraktívne súboje aj vďaka novému tlačidlu na predbiehanie, ktoré majú piloti k dispozícii ako náhradu za DRS. V pretekoch ho hojne využívali najmä jazdci Ferrari, no svojím spôsobom si tým škodili. Ukazuje sa totiž, že najvýhodnejšie je tlačidla sa vôbec nedotýkať.
Velmi zaujimavo navrhnuty system. Takze zachvilu inzinieri pilotom zakazu to pouzivat, lebo v praxi budu pomalsi ako bez toho. Cize sa prestanu opakovat take mega super epicke suboje ake nam predviedli piloti Ferrari. A ja sa spytam, co nam zostane potom?
Úžasné. Takže být slabý jako Antonelli je nakonec výhoda. Čím větší nemehlo, tím lepší pilot, notabene pokud sedí v Mercedesu.
A mít vlastní iniciativu a bojovat je vlastně znakem jezdecké nekompetentnosti. Jen nevím, kdo je v tomto scénáři větší d-■-b-■-l, jestli Leclerc nebo Hamilton.
Ale OK, je tu taky varianta, že boxová zídka Ferrari to zase zpackala.
Co si z toho mám teda vybrat?
Hlasuji za d) ■-■-■-■-■-■-■-■ koncepce současné parodie na formuli 1.
I když Antonelli na mě teda dojem neudělal. Sorry, Toto.
Cenzurované slovo číslo 2 začíná BTW na d a třetí písmeno je m.
Ty si to tuším vedel ako prvý alebo jeden z prvých.
Bez doplnenia bodiek, pomlčiek, núl namiesto písmena o a pod. v cenzurovanom slove to tu nevie obísť takmer nikto.
Chill , Oscary sú súťaž popularity už pomaly od ich vzniku, len sa stačí pozrieť, čo robil Harvey v zákulisí, keď nepotistické decko G. Paltrow “získala” Oscara za Zamilovaného Shakespeara, ktorý mimochodom porazil Zachráňte vojaka Ryana v kategórií film roku, takže tak, je to “shit show” a nebral by som to veľmi vážne, ako záruku toho, že je niečo dobré.