Palmer poukazuje na zvláštny Verstappenov obrat. Zahriakli ho aj otec a Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Ak si raz literárny autor 20 strán pred koncom svojho románu uvedomí, že ešte sa ani len nezačal prerod jeho postavy z najväčšieho záporáka na kladného hrdinu, jeho dielo môže napokon pripomínať príbeh Maxa Verstappena z Las Vegas. Na obrovský kontrast v jeho vyjadreniach poukazuje aj expert F1 Jolyon Palmer.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/132975/palmer-poukazuje-na-zvlastny-verstappenov-obrat-zahriakli-ho-aj-otec-a-helmut-marko

No jo, psal jsem, nejde to moc dohromady že? :smiley: Dostal trochu za papuli, k tomu vyhrál a najednou byla nálada hned lepší :smile: :ok_hand:

Je to jasné, že sklapol, najmä keď ho náležite usmernili…

Dr. Marko je presne ten typ človeka, ktorý svojim poznámkam do médií vždy obrusuje hrany :grinning:

6 Likes

Max vypadal hodně nervózně, přitom k tomu nebyl žádný důvod

Po tom co si zvykl v RB vpodstatě vše vyhrávat by bylo o to zajimavější, kdyby se dostal do pozice, že bude muset daleko více bojovat. :man_shrugging: Na mě pusobí hodně rozmazleně v tomhle.

1 Like

najskor to cele zhejtovat a potom si vyspevovat Viva Las Vegas je pokrytectvo ala Hamilton.

1 Like

Da sa na to pozerat z roznych pohladov, ale tiez mam, priznam sa, rozkol

na jednej strane mu mozno v RB povedali, nech sa kroti, ze takto proste nie

na druhej strane, bol mozno sam Max k situacii prehnane kriticky lebo je to pure racer, a po celom vikende, po vyhre, prehodnotil, co povedal

Ja osobne rozlisujem pokrytectvo a zmenu nazoru lebo som pochopil, ze ten prvotny nazor bol zly.

6 Likes

Max je nervak, ale ide mu to, a pristup co na srdci to na jazyku doplna jeho osobnost. Mozno prave taketo nieco F1 potrebovala po ere Lewisa Hamiltona.
Aj pre Liberty je to v konecnom dosledku lepsie ked niekto vyznamny ako aktualny majster sveta nahlas povie, ze otvaraci ceremonial bola s​racka. Takto je to zle hned von, mozu spravit ciaru a tesit sa na buduci rok.

9 Likes

Tu sa vsak nazory nemozu menit, najma ked uz dopredu nazor na pilota mas (bez ohladu na to ako sa vyjadri). :slight_smile:

A k tomu co napisal @spineIesssheep , tak si nemyslim, ze by to kritizoval z dovodu toho, ze musel daleko viac bojovat (to musel aj v Austine napriklad). Kritizoval to pre tu vsetku sou a cirkus naokolo, ktory nema rad. On tam chce v prvom rade prist a pretekat, a pritom nerobit zo seba superstar, putat pozornost a cely den sa ukazovat kameram a fotografom v smiesnych outfitoch ako Mr. Hamilton. A Vegas malo byt povodne viac o sou okolo ako o pretekani. :slight_smile:

1 Like

Škoda že ho aj samého nenapadlo že nemá hrýzť ruku ktorá ho kŕmi.

pozri, pokial sa viem rano pozriet do zrkadla a doslo mi, ze som sa mylil, nemam problem uznat ze som nazor zmenil, nech si to kludne nazyva kto chce ako chce, v istom bode neni na skodu odlozit ego a mysliet racionalne, ale tak to mam len ja, nemozem chciet aby to tak mali vsetci, to by sme uz neboli ako ludia jedinecni :smiley:

k tej druhej veci - ono sa to tu riesilo, ze max ma nejake marketingove povinnosti aj v zmluve, ako aj vsetci ostatni, ale to nic nemeni na tom, ze moze nadavat ked sa mu nieco nepaci, to napriklad na nom cenim aj ja, ze sa nesmeje pripecene cez zuby len kvoli fotkam napriklad, ked to v nom vrie, tak to vypusti proste von

ale stale si myslim, ze za jeho “nervozitu” moze z mensej ci vacsej casti Charles a jeho tempo :smiley:

S prvou aj druhou castou suhlasim. :slight_smile:

A k tej nervozite. Nevnimal som ho ako nervozneho. Jasne, v pretekoch ked bojoval o vitazstvo, tak kludny nebol ako v pretekoch, kde sa vozi 10+ sekund vpredu, ale toto je typicka pretekova nervozita, ktoru ma kazdy pilot ked ide o vysledok. Mimo to, v rozhovoroch ci pred pretekmi alebo po, mi prisiel v pohode uvolneny.

Já si jen představuji situaci, že by to Leclerc dotáhl do vítězného konce s Ferrari. Nejsem si jist, že by jsme tuhle změnu nalady u Verstappena viděli, možná by ještě přiložil pod kotel v jeho vyjádřeních. :man_shrugging:

ja si romantizujem leclerca, neber mi moje sny hahaha :smiley:

1 Like

Ooooo Las Vegas… Viva Las Vegas… :slight_smile:

1 Like

Docela to chápu, já si po 1. treninku taky myslel, že to bude špatnej závod a po odjetí závodu jsem otočil jak na obtlíku.

Max bol nervózny inak by Charlesa neposlal v T1 hentak, ale ospravedlnil sa mu čo on nerobí moc jazdcom. A taktiež tie kontakty proste Max sa bál o výsledok reálne. Ale tak Bromance LECSTAPPEN je reálna. Tý dvaja sú najväčší kamaráti a rivalovia zároveň.

4 Likes

Prepac. Tak teda Max sa skoro rozsypal z toho, ze by ho Leclerc pripravil o vitazstvo. :smiley:

1 Like

Chudák by ich nemal 18 iba 17.