Zeby novodoba rivalita Schumacher vs Hakkinen? Aj charakterovo by Max sedel celkom na Schumiho - na trati bezohladne zviera a generacny talent a v sukromi v pohode chalan, ktory sa netvari ako hviezda. Len Leclerc na Hakkinena az tak moc nesedi, flying finn bol skor taky chladny bezemocny Kimi.
Neviem ale Max a Charles majú trochu iný príbeh, taký Hunt - Lauda závodili od mladíkov spolu no Max a Charles trochu skôr.
Inak kto nevie, kedysi to Charles aj celé vysvetlil
To ano, bral som to cisto len z pohladu tej rivality a vztahu v F1, ze obaja su top piloti a popri rivalite maju velmi dobry vztah. A Max na Schumiho celkom sedi. Na Laudu ani Hunta nesedi asi ziaden z nich. Na Hunta by skor sedel Jos.
To druhe video je topka. Ako sa Leclerc usmeje a skloni hlavu po tej otazke je najviac. Toto sa s nimi bude tahat uz celu karieru pri kazdom ich kontakte v F1.
Oni dvaja keby dali nehodu štýlu HAM - VER Monza alebo Silverstone, tak sa zasmejú a ešte posrandujú o Just inchident, však čo sa hovorilo oni sa ako deti hrozne nenávideli a išli po sebe. Tak teraz už to majú za sebou a sú dobrý kamaráti.
Tiez si myslim. Celkovo keby sa zopakuje sezona 2021, ale v podani Verstappen vs Leclerc, tak by to bolo ovela zabavnejsie, uvolnenejsie a cistejsie. Bez Wolffa, Hamiltona a britskych medii by to bola cista krasa pre fanusika bez ohladu na vysledok.
V 2022 uz ukazali, ze vedia spolu bojovat koleso na koleso o vitazstva a co sa stalo na trati, ostalo na trati. Po pretekoch boli znovu kamarati.
Uvidíme, moc by som chcel zažiť budúci rok boj o titul iba s Maxom a Charlesom.
Nehneval by som sa keby sa do toho zapoji aj niekto treti (Norris, Hamilton, Alonso). Opakovanie sezony 2010 by bolo fajn, ze do AD by isli styria bojovat o titul.
Ako určite, ale Lando vždy zahodí niečo v Qualde a v pretekoch sa tiež občas nerozhodne najlepšie (ako Leclerc, ale to ide skôr na vrub tímu McL a Ferrari)
Americká demokracia v plnej paráde. Hovor si čo chceš ale len pokým hovoríš to, čo my potrebujeme, aby si hovoril. Skvelá doba
Nejméně politický příspěvek tady
Ale, zcela otočil když se dozvěděl že jezdci si tam můžou užívat služby v nočních klubech zcela zadara
Nic moc oproti Kelly. Slecna vedla Maxa a ta uplne dole este ako tak, ale zvysok vyzera ako po uraze tvare, ktory musel zachranovat plasticky chirurg. Kazdopadne z padoku najviac hot mimo drivers gfs je asi RB social media manazerka a Alonsove dve blondynky.
Ale aj Mia od Ferrari je dobrá
Tiez pekna, ale zostavam verny RedBullu
No, z tejto fotky neviem či by si dole nenašiel prekvapenie
Bruh ja som nechcel byt ten ktory na to poukaze
Nevravím, že je , len no