Palmer poukazuje na zvláštny Verstappenov obrat. Zahriakli ho aj otec a Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Zeby novodoba rivalita Schumacher vs Hakkinen? Aj charakterovo by Max sedel celkom na Schumiho - na trati bezohladne zviera a generacny talent a v sukromi v pohode chalan, ktory sa netvari ako hviezda. Len Leclerc na Hakkinena az tak moc nesedi, flying finn bol skor taky chladny bezemocny Kimi. :slight_smile:

Neviem ale Max a Charles majú trochu iný príbeh, taký Hunt - Lauda závodili od mladíkov spolu no Max a Charles trochu skôr.

Inak kto nevie, kedysi to Charles aj celé vysvetlil

2 Likes

To ano, bral som to cisto len z pohladu tej rivality a vztahu v F1, ze obaja su top piloti a popri rivalite maju velmi dobry vztah. A Max na Schumiho celkom sedi. Na Laudu ani Hunta nesedi asi ziaden z nich. Na Hunta by skor sedel Jos. :joy:

To druhe video je topka. Ako sa Leclerc usmeje a skloni hlavu po tej otazke je najviac. :joy: Toto sa s nimi bude tahat uz celu karieru pri kazdom ich kontakte v F1. :smiley:

Oni dvaja keby dali nehodu štýlu HAM - VER Monza alebo Silverstone, tak sa zasmejú a ešte posrandujú o Just inchident, však čo sa hovorilo oni sa ako deti hrozne nenávideli a išli po sebe. Tak teraz už to majú za sebou a sú dobrý kamaráti.

1 Like

Tiez si myslim. :smiley: Celkovo keby sa zopakuje sezona 2021, ale v podani Verstappen vs Leclerc, tak by to bolo ovela zabavnejsie, uvolnenejsie a cistejsie. Bez Wolffa, Hamiltona a britskych medii by to bola cista krasa pre fanusika bez ohladu na vysledok. :slight_smile:

V 2022 uz ukazali, ze vedia spolu bojovat koleso na koleso o vitazstva a co sa stalo na trati, ostalo na trati. Po pretekoch boli znovu kamarati. :slight_smile:

Uvidíme, moc by som chcel zažiť budúci rok boj o titul iba s Maxom a Charlesom.

2 Likes

Nehneval by som sa keby sa do toho zapoji aj niekto treti (Norris, Hamilton, Alonso). :stuck_out_tongue: Opakovanie sezony 2010 by bolo fajn, ze do AD by isli styria bojovat o titul.

Ako určite, ale Lando vždy zahodí niečo v Qualde a v pretekoch sa tiež občas nerozhodne najlepšie (ako Leclerc, ale to ide skôr na vrub tímu McL a Ferrari)

Americká demokracia v plnej paráde. Hovor si čo chceš ale len pokým hovoríš to, čo my potrebujeme, aby si hovoril. Skvelá doba

1 Like

Nejméně politický příspěvek tady :grin:

1 Like

Vieme čo mu otočilo náladu, a 0.0 to tentokrát nebolo

2 Likes

Ale, zcela otočil když se dozvěděl že jezdci si tam můžou užívat služby v nočních klubech zcela zadara :wink:

3 Likes

OO
Někdy mě učili co to znamená. :rofl:

1 Like

Nic moc oproti Kelly. Slecna vedla Maxa a ta uplne dole este ako tak, ale zvysok vyzera ako po uraze tvare, ktory musel zachranovat plasticky chirurg. :smiley: Kazdopadne z padoku najviac hot mimo drivers gfs je asi RB social media manazerka a Alonsove dve blondynky. :fire:

Ale aj Mia od Ferrari je dobrá

https://ch.linkedin.com/in/miadjacic

Leclercova media manager

1 Like

Tiez pekna, ale zostavam verny RedBullu :stuck_out_tongue:
Screenshot 2023-11-20 at 18.37.12

No, z tejto fotky neviem či by si dole nenašiel prekvapenie :thinking:

Bruh ja som nechcel byt ten ktory na to poukaze :skull:

1 Like

Nevravím, že je :stop_sign:, len no :face_with_monocle: