Palmer kritizuje komisárov za penalizáciu pre Piastriho: Extrémny trest! | Magazín F1 - F1online.sk

Pomyselna zlta karta je pomyselna , neviem aky mas problem tomu pochopit. A pises ze ho za 1 porusenie omylostili a za 2 porusenie dostal trest. To kde na to chodis na tie debiliny . Ako ho mozu omilostit za nieco co ani nevie ze porusil. Ak by ho predtym varovali tak by sa jednalo o omilostenie ale oni nereagovali cize to podla nich bolo v poriadku. iA co sa tyka Bah 2021 tak vtedy komisari jednali tak ako sa jednat ma. Ked videli ze sa tratove limity porusuju (a teraz je uplne jedno kdo kolko x vtedy porusil lebo tie limity trate neboli oficialne stanovene na pretek. Oni ich nahlasili ze sa budu kontrolovat v kvalifikacii ale zabudli ich dat do zavodu.) Ked videli ze sa porusuju tak upozornili na to ze to idu kontrolovat a trestat v priebehu preteku. Mercedes a LH si potom na to dali pozor a prestal ich vyuzivat ale taky Max na to doplatil ked musel vratit poziciu LH

Ale su plateni milionmi, predsa nemoze pridat naplno ked je za niekym 1m :smiley: To potom neni jazdec, ale zufalec… V podstate nim aj Vettel ku koncu kariery vo ferrari aj bol… tak isto Kimi, jedno prve miesto za 5rokov je tragedia…

Omilostili ho tak,ze zatvorili oci nad jeho konanim. Oni reagovali tak,ze zjavne porusenie clanku 55.15 Sportovych pravidiel F1 sa rozhodli nepotrestat. Ako inac vysvetlit fakt,ze kvoli tomu musel Nico opustit trat,aby nevpalil do Lanca? Video je v clanku. Preco to urobili? Asi nechceli vstupovat do boja o titul. Neratali vsak s tym, ze Oskarko to spravi aj 2.krat a znova porusil dany clanok, ked hlavne Max a aj Lando mali problem za dazdovych podmienok bezpecne ubrzdit monopost. Teda za 2.incident ho potrestali. Jasny a logicky vysledok Oskarkovych cinov.
V clanku je aj logicky vysledok, ze

Aj toto zistenie mohlo napokon viesť k rozhodnutiu McLarenu nepokúsiť sa odvolať voči desaťsekundovej penalizácii.

Myslel som, ze diskutujem s niekym na urovni, ale mylil som sa.
Debiliny teda vypisujes ty,ked ignorujes fakty. Mozes tu fabulovat, spekulovat, vytahovat pomyselne zlte karty a skakat aj po hlave, ale komisari rozhodli a je to konecne. Zmier sa s tym!

K Bah21 som sa vyjadril jasne a nevidim zmysel to tu opakovat donekonecna. Neferove podmienky pre ostatnych pilotov a nepotrestanie Sira bola hruba chyba komisarov, ktora vyrazne ovplyvnila vysledok pretekov. Fia darovala vitazstvo Sirovi.:-1:

A co je potom jazdec,ktory nerozozna cervenu od zelenej?:rofl:

1 Like

Na to aby Oscara omilostili by ho najskor museli zacat presetrovat. Ak sa nemylim tak ked niekoho FIA zacne presetrovat, vydava stanovisko o zacati presetrovania. Taketo stanovisko som si nevsimol ani pocas prenosu ani ho neviem teraz najst. Navyse ani v dokumente o potrestani nie je nikde spomenute, ze by podobny priestupok Oscar spachal druhykrat.

Hlavny problem je v tom, ze SC zhasinal svetla v polke Hangar straight. Kedze Oscar vedel, ze v danom kole SC pojde do boxov, tak si uz na zaciatku rovinky zacina robit odstup od SC, avsak ked vidi, ze svetla SC nezhasinaju a Oscar si je vedomi, ze musi dodrzivat maximalny rozostup, tak zacne SC prudko dobiehat. Ked zrazu SC zhasne svetla, Oscar proste slapne na brzdu. V prvom pripade na to bol schopny Max reagovat, v druhom pripade nie a Oscar dostava trest. Podla mna si v prvom pripade Hulka ani nikto nevsimol a pravdepodobne Sauber tuto situaciu ani neposunul FIA. V druhom pripade si Maxa vsimli vsetci, FIA to zacala riesit a Oscar dostal trest.

Tak ty sa tu ohanas faktami a pritom fakty nerespektujes . Bah 21 s ktorym si zacal ty. Fakt je taky ze tratove limity v zavode neboli nastavene a nastavili ich az behom preteku ked sa niektory zacali stazovat na ich prekracovanie. A fakt je taky ze LH za tie limity nepotrestali lebo to nebolo porusenie pravidiel kedze limity neboli na ten pretek nastavene. V priebehu preteku to potom upravili a LH s tym nemal problem a prestal ich vyuzivat. Ale kdo na to doplatil ? ked sa chcel cez tratove limity dostat cez Hamiltona ? No kdo asi , Verstapen a musel vratit poziciu. To je fakt tak to konecne respektuj a neprekrucaj

Dalsia debilina. Ak porusis pravidlo tak mas byt potrestany . Ak bol to manever ktory je zakazany a nebezpecny ked su take zle podmienky tak musi prist trest alebo minimalne varovanie. K tomu sluzi bielocierna vlajka. To ako keby policajt vidi ze niekdo niekoho prepadol a neriesi to. Ale ked prepadne druhy x niekoho tak potom ho zatkne a povie ze prvy krat som ti dal milost.Nemyslitelne

Presne toto urobili.Videli,ze Hulk skoro nabural do Lanca a nic. Ziadne upozornenie,ziaden trest.
Debiliny tu neustale vypisuje ty, tak sa s nimi chod pochvalit svojim rovesnikom. Nemam cas ti tu vysvetlovat veci, ktore su jasne s ad kazdemu.